Çatlatma iğnesi

Amin amin inşallah ignenin 12. Günü ayy bilmiyorum yaa bi belirti arayıp duruyoruz hep karnıma ağrı giriyor batma şeklinde ve hemen geçiyor belki bı şey yoktur da ama küçük bı işaret de olsa her şeye anlam yüklüyoruz normal olarak:)

Seninde az kalmış inşallah sonu güzel olur

Yaptım da negatif canım iğnenin etkisi geçmiş demek ki bi kaç gün sonra tekrarlayacam kan testi önemli bide normalde çıkmaz diye düşündüm zaten
Aynen canım en azından iğnenin etkisini geçtiğini öğrenmiş olduk dediğin tarihte kan verirsin

Benim bugün yani 9 gün etkisi geçmiş canım , aşılamanın 8gunu istersen ver kan etkisi geçmiştir bende idrarda takip edicem şu anlık tamamen gitmiş
Pozitif çıkar mı acaba kan çok merak ediyorum evde testle takip edeyim diyorum doktor 3 ünde ver dedi öncesinde verme teste yapma dedi de merak işte

Pozitif çıkar mı acaba kan çok merak ediyorum evde testle takip edeyim diyorum doktor 3 ünde ver dedi öncesinde verme teste yapma dedi de merak işte
Evet canım haklısın merak etmemek de olmuyor istiyorsan var aklın kalmasın varsa az da olsa çıkar zaten

Ne yaptın canım bugün nasılsın yarın sen test yapıcan deyilmi nasıl devam ediyor mu belirtilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…