Çatlatma iğnesi

Yaa gerçekten akılsır erdiremiyoz ne oldu ne olacak diye sürekli bir belirti aramakta bir hal oluyoruz rabim sen görüyorsun bu halimiz bize tez zamanda sağlıklı evlat nasip et🤲 senin kaçıncı günü canım hiç belirti olmadan olabiliyor muş her hamilelikte kişiden kişiye bile deyişiyor ki genelde belirti 5 haftalıkda başlıyormuş şimdi olmaya bilir
Amin amin inşallah 🤲🏻 ignenin 12. Günü ayy bilmiyorum yaa bi belirti arayıp duruyoruz hep karnıma ağrı giriyor batma şeklinde ve hemen geçiyor belki bı şey yoktur da ama küçük bı işaret de olsa her şeye anlam yüklüyoruz normal olarak:)

Amin amin inşallah 🤲🏻 ignenin 12. Günü ayy bilmiyorum yaa bi belirti arayıp duruyoruz hep karnıma ağrı giriyor batma şeklinde ve hemen geçiyor belki bı şey yoktur da ama küçük bı işaret de olsa her şeye anlam yüklüyoruz normal olarak:)
Seninde az kalmış inşallah sonu güzel olur🙏🥰

Yaptım da negatif canım iğnenin etkisi geçmiş demek ki bi kaç gün sonra tekrarlayacam kan testi önemli bide normalde çıkmaz diye düşündüm zaten
Aynen canım en azından iğnenin etkisini geçtiğini öğrenmiş olduk dediğin tarihte kan verirsin

Benim bugün yani 9 gün etkisi geçmiş canım , aşılamanın 8gunu istersen ver kan etkisi geçmiştir bende idrarda takip edicem şu anlık tamamen gitmiş
Pozitif çıkar mı acaba kan çok merak ediyorum evde testle takip edeyim diyorum doktor 3 ünde ver dedi öncesinde verme teste yapma dedi de merak işte

Pozitif çıkar mı acaba kan çok merak ediyorum evde testle takip edeyim diyorum doktor 3 ünde ver dedi öncesinde verme teste yapma dedi de merak işte
Evet canım haklısın merak etmemek de olmuyor istiyorsan var aklın kalmasın varsa az da olsa çıkar zaten

Amin canim insallah zaten en büyük sıkıntı bizse stres tek engel o düşünmek yani
Benim kactane tanıdığım var tam kafamda bitirdim hamile kaldım diyen 10 sene olmayan suan 2 cocugu olan yada 2 sene tedavi gören ikiz hamilelik olan yani hepside aklımizda bitirdik oyle oldu dediler keşke bizde stresten uzak durabilsek😊 insan düşünmeden edemiyor günleri sayıyorum vallahi
Ne yaptın canım bugün nasılsın yarın sen test yapıcan deyilmi nasıl devam ediyor mu belirtilerin

X