- 19 Şubat 2020
- 5.337
- 2.900
- 40
tamam canım damla kadar oldu benim kide .ümitlendirmek istemem ama 4 kere yasadım bunu.kaçıncı günün buğün canımAynen akıntım vardı akıntımın içinde ince uzun kan vardı sonra bide nokta kadar kan geldi o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım damla kadar oldu benim kide .ümitlendirmek istemem ama 4 kere yasadım bunu.kaçıncı günün buğün canımAynen akıntım vardı akıntımın içinde ince uzun kan vardı sonra bide nokta kadar kan geldi o kadar
Bende hiç göğüs ağrısı olmadı çatlatma iğnesi olmadan önce de sonra da olmadı hiç normalde olurdu adetime yakın özellikle olurdu hala bir şey yok bu iyi bir şey mi yoksa adet mi olucam ondan mı hiç bı bilgim yok kafam çok karışıkAynen öyle canım benim gögüslerim çatlatma iğnesi oldukta ertesi gün uçları agırıyor baya agırıyordu sonra geçti 5 gündür de dolgunluk var ama uçlarında agrı yok dokununca hafif agrı var ben bu ayda ne olacak hiç kestiremiyom hep aklımda hep duamda ama rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak olmasada daha zamanı deyilmiş deyip istemeye devam edicem
11.gün canımtamam canım damla kadar oldu benim kide .ümitlendirmek istemem ama 4 kere yasadım bunu.kaçıncı günün buğün canım
Benimde yok canım göğüs ağrısı herkeste olması gerekmiyor bence vücuda göre değişiyorBende hiç göğüs ağrısı olmadı çatlatma iğnesi olmadan önce de sonra da olmadı hiç normalde olurdu adetime yakın özellikle olurdu hala bir şey yok bu iyi bir şey mi yoksa adet mi olucam ondan mı hiç bı bilgim yok kafam çok karışık
çokta erken değil canım .testin varmıs madem elinde yap bence11.gün canım
ben şu an deliriyorum ağrıdan. ve işteyim .gögüs ve alt karın ağrısından ölüyorum. ilaç hormonlarımı tavan yaptırdı ve sinirlerim bozulduıBende hiç göğüs ağrısı olmadı çatlatma iğnesi olmadan önce de sonra da olmadı hiç normalde olurdu adetime yakın özellikle olurdu hala bir şey yok bu iyi bir şey mi yoksa adet mi olucam ondan mı hiç bı bilgim yok kafam çok karışık
Çıkar mı acaba bilmiyorum ki yapcam da bilemiyorum elim gitmiyorçokta erken değil canım .testin varmıs madem elinde yap bence
Bende de alt karın ağrısı oldu baya ama göğüs hassasiyetim olmadı belim çok fena ağrıyor benim kırılacak gibiben şu an deliriyorum ağrıdan. ve işteyim .gögüs ve alt karın ağrısından ölüyorum. ilaç hormonlarımı tavan yaptırdı ve sinirlerim bozulduı
Bende vajinal akıntı da fazla yok sizde var mı çatlatma iğnesi olduktan bı iki gün sonra kesildiBenimde yok canım göğüs ağrısı herkeste olması gerekmiyor bence vücuda göre değişiyor
bence cıkar canım bi cesaret yapabilirsin:)Çıkar mı acaba bilmiyorum ki yapcam da bilemiyorum elim gitmiyor
hayırlısı olsun canım sizin kaçıncı ğün? iğnenin etkisi geçmiştirBende de alt karın ağrısı oldu baya ama göğüs hassasiyetim olmadı belim çok fena ağrıyor benim kırılacak gibi
Amin inşallah benim 12. Gün 3 Kasım da kan vermeyi düşünüyorum bı de 10. Gün o kadar bel ağrım oldu ki ve vücut ısım arttı sıcak bastı çok kötü geçti o gün neden aceba diye düşünüp duruyorumhayırlısı olsun canım sizin kaçıncı ğün? iğnenin etkisi geçmiştir
adet olmadıkça hep ümit vardır canım. ağrılar olunca ,gebelik kendini belli, ediyor az da olsa.hakkımızda hayırlısı olsun iğenin etkisi geçmiştir artık.Amin inşallah benim 12. Gün 3 Kasım da kan vermeyi düşünüyorum bı de 10. Gün o kadar bel ağrım oldu ki ve vücut ısım arttı sıcak bastı çok kötü geçti o gün neden aceba diye düşünüp duruyorumade
Çok korkuyorum ya negatif sonuç alırsam bı de dün gece eşim kendine menemen yapmıştı yumurta kokusu beni o kadar rahatsız etti ki yok dedim kafanda kuruyon diye diye bekledim dayanamadım odaya geçtim yumurta kokusundan da rahatsız olmam dün neden öyle oldu anlamadımadet olmadıkça hep ümit vardır canım. ağrılar olunca ,gebelik kendini belli, ediyor az da olsa.hakkımızda hayırlısı olsun iğenin etkisi geçmiştir artık.
Yaptım da negatif canım iğnenin etkisi geçmiş demek ki bi kaç gün sonra tekrarlayacam kan testi önemli bide normalde çıkmaz diye düşündüm zatenbence cıkar canım bi cesaret yapabilirsin:)
çıkar tabi canım benim .iğnenin etkisi 8 ğünde geçmiş bende buğün yaptım .17 ğün diyorsun kesinlikle çıkar bence yap
Yaa gerçekten akılsır erdiremiyoz ne oldu ne olacak diye sürekli bir belirti aramakta bir hal oluyoruz rabim sen görüyorsun bu halimiz bize tez zamanda sağlıklı evlat nasip et senin kaçıncı günü canım hiç belirti olmadan olabiliyor muş her hamilelikte kişiden kişiye bile deyişiyor ki genelde belirti 5 haftalıkda başlıyormuş şimdi olmaya bilirBende hiç göğüs ağrısı olmadı çatlatma iğnesi olmadan önce de sonra da olmadı hiç normalde olurdu adetime yakın özellikle olurdu hala bir şey yok bu iyi bir şey mi yoksa adet mi olucam ondan mı hiç bı bilgim yok kafam çok karışık
Amin amin inşallah ignenin 12. Günü ayy bilmiyorum yaa bi belirti arayıp duruyoruz hep karnıma ağrı giriyor batma şeklinde ve hemen geçiyor belki bı şey yoktur da ama küçük bı işaret de olsa her şeye anlam yüklüyoruz normal olarak:)Yaa gerçekten akılsır erdiremiyoz ne oldu ne olacak diye sürekli bir belirti aramakta bir hal oluyoruz rabim sen görüyorsun bu halimiz bize tez zamanda sağlıklı evlat nasip et senin kaçıncı günü canım hiç belirti olmadan olabiliyor muş her hamilelikte kişiden kişiye bile deyişiyor ki genelde belirti 5 haftalıkda başlıyormuş şimdi olmaya bilir