- 19 Şubat 2020
- 5.328
- 2.892
- 40
amin canım .inşallahhhhİnşallah canım rabim hepimize tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip
kaçıncı ğününüz sizin?
16 ekim çatlatma iğnesi yaptım o günü sayarsam bugün 15 inci günümkaçıncı ğününüz sizin?
ee test neden yapmıyorsun canım merak etmiyormusun16 ekim çatlatma iğnesi yaptım o günü sayarsam bugün 15 inci günüm
Çok merak ediyorum ama bir önceki ay 17 ci günde regli oldum bu ay 17 gün geçsin sonra yapıcam test doktorda dedi 17 geçsin öyle yap 3 kasımda yapıcam idrarda çıkarmı canımee test neden yapmıyorsun canım merak etmiyormusun
çıkar tabi canım benim .iğnenin etkisi 8 ğünde geçmiş bende buğün yaptım .17 ğün diyorsun kesinlikle çıkar bence yapÇok merak ediyorum ama bir önceki ay 17 ci günde regli oldum bu ay 17 gün geçsin sonra yapıcam test doktorda dedi 17 geçsin öyle yap 3 kasımda yapıcam idrarda çıkarmı canım
Senin ne çıktı test peki benim 11.gün test aldım da elim gitmiyor yapmaya valla korkuyorumçıkar tabi canım benim .iğnenin etkisi 8 ğünde geçmiş bende buğün yaptım .17 ğün diyorsun kesinlikle çıkar bence yap
benim belli değil canım henüz iğnenin etkisi yeni geçmiş daha cok erken benim için ama senin ki çıkar kesin hadi yap banada haber et:)Senin ne çıktı test peki benim 11.gün test aldım da elim gitmiyor yapmaya valla korkuyorum
Bugün fırsat bulursam yaparım yoksa da yarın yaparım haber veririm em doğrusu kan testi de işte merakbenim belli değil canım henüz iğnenin etkisi yeni geçmiş daha cok erken benim için ama senin ki çıkar kesin hadi yap banada haber et:)
olsun canım ya, insan merak ediyor gercekten.hayırlısı olsun inşallah allahım gönlümüze göre versin belirti,n varmı?Bugün fırsat bulursam yaparım yoksa da yarın yaparım haber veririm em doğrusu kan testi de işte merak
Hep belirti olarak sol tarafıma adet ağrıdı gibi ağrı giriyordu sabah uyandım minicik nokta kadar kan geldi devamında hiçolsun canım ya, insan merak ediyor gercekten.hayırlısı olsun inşallah allahım gönlümüze göre versin belirti,n varmı?
yerleşme kanaması olabilir canım. benim diğer gebeliklerimde de gelmişti.ay hadi inşallahHep belirti olarak sol tarafıma adet ağrıdı gibi ağrı giriyordu sabah uyandım minicik nokta kadar kan geldi devamında hiç
Bişey yok
Ama nokta kadar bide böyle akıntının içinde kılcal damar olur ya onun gibi o kadar az yerleşme kanaması olur mu daha önce yaşamadığım için bilmiyorumyerleşme kanaması olabilir canım. benim diğer gebeliklerimde de gelmişti.ay hadi inşallah
yaaa benimde öyleydii.uzun ince dimi kanama zaten öyle oluk oluk olmuyor.az bir sey geliyorAma nokta kadar bide böyle akıntının içinde kılcal damar olur ya onun gibi o kadar az yerleşme kanaması olur mu daha önce yaşamadığım için bilmiyorum
minicik geldi zaten damla kadaryaaa benimde öyleydii.uzun ince dimi kanama zaten öyle oluk oluk olmuyor.az bir sey geliyor
Valla bende 14 diye biliyorum en geç 14 günmuş 16 gün de geçer benceİğnenin etkisi 13. Gün sonra geçer diyorlar
Aynen akıntım vardı akıntımın içinde ince uzun kan vardı sonra bide nokta kadar kan geldi o kadaryaaa benimde öyleydii.uzun ince dimi kanama zaten öyle oluk oluk olmuyor.az bir sey geliyor
benimn buğün geçmiş dünde bugunde iki tane test yaptım.iğne yapalı 9 ğün bugunValla bende 14 diye biliyorum en geç 14 günmuş 16 gün de geçer bence
Valla vücuda göre değişiyor çok okudum burda 10. Gün geçen bile var test yapıyorlarValla bende 14 diye biliyorum en geç 14 günmuş 16 gün de geçer bence