- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
Aaa ben de 19 Ekim'de yaptım ve bende bu gün 3 Kasım da kan vermeyi düşündümBen 19 Ekim de yaptım 3 kasımda vericem sen daha önce vermelisin bence doktorun garanti olsun diye heralde geç söylemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben de 19 Ekim'de yaptım ve bende bu gün 3 Kasım da kan vermeyi düşündümBen 19 Ekim de yaptım 3 kasımda vericem sen daha önce vermelisin bence doktorun garanti olsun diye heralde geç söylemiş
İğnenin etkisi 13. Gün sonra geçer diyorlarAaa ben de 19 Ekim'de yaptım ve bende bu gün 3 Kasım da kan vermeyi düşündüm
Aynen geçerBende 19 Ekim yaptım çatlatma iğnesini 3 Kasım da 16 gün oluyor iğnenin etkisi geçer heralde dimi
Yavaş yavaş igne etkisi geçiyor canımhayırlısı olsun canım ğün pozitfit.bugun iyice silikleşmiş. beklemek çok zor gercekten
Evet 13, 14 gün sonra geçiyor ben igneden 9 gün sonra yaptım negatif çıktı geçmiştiİğnenin etkisi 13. Gün sonra geçer diyorlar
Bence boş ver test günü bekle kafanı iyice karıştırma en azından o zaman net olursunValla ben bile diyorum acaba test yapsam mı
geçsin gitsin ya .:)gögüs ağrım.karında batmalar.full devam ediyor.negatif cıksada adete kadar devam dimi bu ağrılarYavaş yavaş igne etkisi geçiyor canım
Valla canım benim aşılamanın 11.günü hiç bişey yok noktadan az bi kan geldi ondan sonra hiç bişey yok ara ara adet ağrısı giriyor o kadar bende korkuyorum valla negatif olursa diyegeçsin gitsin ya .:)gögüs ağrım.karında batmalar.full devam ediyor.negatif cıksada adete kadar devam dimi bu ağrılar
Normalde adetten önce ne yaşıyorsan o olur yani valla adetle aynı diyorlar gebelik belirtisigeçsin gitsin ya .:)gögüs ağrım.karında batmalar.full devam ediyor.negatif cıksada adete kadar devam dimi bu ağrılar
valla 4 kere gebelik geçirdim. aşılama ilk olcak.tüp bebekte bile böyle ağrılarım olmamıştıNormalde adetten önce ne yaşıyorsan o olur yani valla adetle aynı diyorlar gebelik belirtisi
Aynen öyle canım benim gögüslerim çatlatma iğnesi oldukta ertesi gün uçları agırıyor baya agırıyordu sonra geçti 5 gündür de dolgunluk var ama uçlarında agrı yok dokununca hafif agrı var ben bu ayda ne olacak hiç kestiremiyom hep aklımda hep duamda ama rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak olmasada daha zamanı deyilmiş deyip istemeye devam edicemgeçsin gitsin ya .:)gögüs ağrım.karında batmalar.full devam ediyor.negatif cıksada adete kadar devam dimi bu ağrılar
Hepimizde aynı korku var dua et rabim nasip etsin inşallah bizlerede evlat sevinciniValla canım benim aşılamanın 11.günü hiç bişey yok noktadan az bi kan geldi ondan sonra hiç bişey yok ara ara adet ağrısı giriyor o kadar bende korkuyorum valla negatif olursa diye
hayırlısı olsun canım.kaçıncı günündesin aşılamanın yada iğnenin ?ben gögüslerime hiç dokunamıyorum elim çaprsa acıyor.ama adet önceside böyle oluyorum benAynen öyle canım benim gögüslerim çatlatma iğnesi oldukta ertesi gün uçları agırıyor baya agırıyordu sonra geçti 5 gündür de dolgunluk var ama uçlarında agrı yok dokununca hafif agrı var ben bu ayda ne olacak hiç kestiremiyom hep aklımda hep duamda ama rabim ne zaman nasip ederse o zaman olacak olmasada daha zamanı deyilmiş deyip istemeye devam edicem
Kaç yaşındasın kaçıncı çocuk 4 gebelik geçirdim yazmışsın bu ay nasıl bir tedavi denedinvalla 4 kere gebelik geçirdim. aşılama ilk olcak.tüp bebekte bile böyle ağrılarım olmamıştı
39 yasındayım canım devlette aşılama oldum. daha önce 3 tüt bebek yaptırdım düşükle sonuçlandı. geçen yıl da normal gebelik yaşadım. ama erken dogumla kaybettim oğlumu 1 ay yaşadıKaç yaşındasın kaçıncı çocuk 4 gebelik geçirdim yazmışsın bu ay nasıl bir tedavi denedi3
Öyle herkes öyle diyorlar ama biz ilaç igne alınca içerse neler oluyor hiç kestirmiyoruzNormalde adetten önce ne yaşıyorsan o olur yani valla adetle aynı diyorlar gebelik belirtisi
Yaa çok üzüldüm canım başın sagolsun inşallah saglıkla evlatlar nasip etsin tez zamanda çok şey yaşamışsın ben 1 yılık evliyim 28 yaşındayım hiç gebelik yaşamadım ikinci kez yumurta geliştirme çatlatma iğnesi yapıldı olamasa artık birkaç ay bekleyip aşılama yada tüp bebek düşüyorum şimdi yurt dışıdayım şubat dönüş düşünüyorum o zaman Ankarada dr berfu demir tedavi düşünüyorum inşallah bu ay olurda başka tedavi girmem39 yasındayım canım devlette aşılama oldum. daha önce 3 tüt bebek yaptırdım düşükle sonuçlandı. geçen yıl da normal gebelik yaşadım. ama erken dogumla kaybettim oğlumu 1 ay yaşadı
çok sağol canım gercekten zor süreçler.allah yardımcımız olsun.daha cok gençsin stres yapma allahın izniyle olur.hem yeni evlisinde elbette olacaktır.Yaa çok üzüldüm canım başın sagolsun inşallah saglıkla evlatlar nasip etsin tez zamanda çok şey yaşamışsın ben 1 yılık evliyim 28 yaşındayım hiç gebelik yaşamadım ikinci kez yumurta geliştirme çatlatma iğnesi yapıldı olamasa artık birkaç ay bekleyip aşılama yada tüp bebek düşüyorum şimdi yurt dışıdayım şubat dönüş düşünüyorum o zaman Ankarada dr berfu demir tedavi düşünüyorum inşallah bu ay olurda başka tedavi girmem
İnşallah canım rabim hepimize tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasipçok sağol canım gercekten zor süreçler.allah yardımcımız olsun.daha cok gençsin stres yapma allahın izniyle olur.hem yeni evlisinde elbette olacaktır.