Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanmıştım klomen daha sonrasında verdi sana da verir yumurtalıkların geliştiyseBende klomen kullandım 5 gün yarın kontrole gideceğim. İğne verir umarım çatlaması için. Bende bu ay ne olacak merak ediyorum senin gibi. Ama hayırlısndan başka bşy dilemek istemiyorum.
canım hamile misinHayırlısıyla inşallah adet olmam güzel sonuçlar alırım adet günüm pazar günü
Maalesef canım kistim büyümüş dienille doğum kontrol hapı kullanıcam 21 güncanım hamile misin
Hemen belli olmaz bence adetinin geçmesini beklekızlar iğnenin 13. günü hiçbir belirtim yok gebelik yok mu sizce
30 ocakta adet olmam gerekiyor normalde. umarım belirtilerim olmaya başlar artık. test yapmaya korkuyorumHemen belli olmaz bence adetinin geçmesini bekle
Kaç yumurtan vardı canım benimde iğneden 5 sonra kontrole gittim sol tarafta iki yumurtam vardı kiste dönüşmüş 3 cm olmuş sağdaki de çatlamış beklemeyiz şuan senin nasildiMaalesef canım kistim büyümüş dienille doğum kontrol hapı kullanıcam 21 gün
Hemen test yapma ben çok çok yapıyordum gereği de yokmuş açıkçası 1 tane yap günün geçince yap30 ocakta adet olmam gerekiyor normalde. umarım belirtilerim olmaya başlar artık. test yapmaya korkuyorum
Kuzum doktorum beni hiç o konuda bilgilendirmedi yumurtalıkların gelişmiş dedi başka birşey söylemedi bende fazla bilgiye sahip değildim sormadımKaç yumurtan vardı canım benimde iğneden 5 sonra kontrole gittim sol tarafta iki yumurtam vardı kiste dönüşmüş 3 cm olmuş sağdaki de çatlamış beklemeyiz şuan senin nasildi
Olumlu sonuç alirsin inşallah canım hayırlı olsunKuzum doktorum beni hiç o konuda bilgilendirmedi yumurtalıkların gelişmiş dedi başka birşey söylemedi bende fazla bilgiye sahip değildim sormadım
Şimdi yeni bi doktor buldum doğal tedavi yapıyormuş ahmet yıldızbakan inşallah oraya gideceğim
Hayırlısı inşallahOlumlu sonuç alirsin inşallah canım hayırlı olsun
kızlar iğnenin 13. günü hiçbir belirtim yok gebelik yok mu sizce
canım 14. günümde test yaptım negatif çıktı fakat reglime daha dokuz gün var. regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara sıra da mide yanmam var. bugün de sırtım çok ağrıyor bunlar belirti sayılırsa tabii. nedense hiç umudum yok bu ay için maalesef.San belirtin varmı canım hiç
İlk iğnemi canım benim ikinci bu geçen ay belirtim çoktu ama maalesef negatif sende üzülme birdaha denersincanım 14. günümde test yaptım negatif çıktı fakat reglime daha dokuz gün var. regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara sıra da mide yanmam var. bugün de sırtım çok ağrıyor bunlar belirti sayılırsa tabii. nedense hiç umudum yok bu ay için maalesef.
Umarım ama hiç belirtim yok bir yıldır evliyiz biz ama çok uğraştık olmuyor aylardır hastane hastane geziyorum hiç bir sorun çıkmıyor bu ay hsg de çekildim birşey çıkmadı yumurtalarimda gayet iyi geçen ay iki taneydi bu ay beş tane doktorum kesin olmalı artık diyor ama olmuyor bende niye ise yaramıyor anlamıyorumevet kuzum ilk. olmazsa tekrar tekrar deneyeceğiz yapacak bir şey yok. umarım sen bu ay hayal kırıklığı yaşamazsın
hiç belli olmuyor canım bende pcos var, benimle aynı tedavileri gören tanıdıklarım vardı hepsi hamile. benden üç ay sonra evlenen arkadaşım da hamile. herkes bi bebek haberi veriyor kıskanmak değil ama ister istemez insan üzülüyor. bazı incelikten anlamayan insanların sende yok mu bebek sorusu bile canımı çok sıkıyor sanki onları ilgilendirirmiş gibi. rabbim bir an önce nasip etsin biz de yaşayalım o heyecanları. bol bol dua etmek lazım bu süreçteUmarım ama hiç belirtim yok bir yıldır evliyiz biz ama çok uğraştık olmuyor aylardır hastane hastane geziyorum hiç bir sorun çıkmıyor bu ay hsg de çekildim birşey çıkmadı yumurtalarimda gayet iyi geçen ay iki taneydi bu ay beş tane doktorum kesin olmalı artık diyor ama olmuyor bende niye ise yaramıyor anlamıyorum
hiç belli olmuyor canım bende pcos var, benimle aynı tedavileri gören tanıdıklarım vardı hepsi hamile. benden üç ay sonra evlenen arkadaşım da hamile. herkes bi bebek haberi veriyor kıskanmak değil ama ister istemez insan üzülüyor. bazı incelikten anlamayan insanların sende yok mu bebek sorusu bile canımı çok sıkıyor sanki onları ilgilendirirmiş gibi. rabbim bir an önce nasip etsin biz de yaşayalım o heyecanları. bol bol dua etmek lazım bu süreçte
İnşallah kuzumcanım 14. günümde test yaptım negatif çıktı fakat reglime daha dokuz gün var. regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara sıra da mide yanmam var. bugün de sırtım çok ağrıyor bunlar belirti sayılırsa tabii. nedense hiç umudum yok bu ay için maalesef.
Mrrahaba gittiniz mi bende takip ediyorum o doktoru aklımda gitmek benimdeKuzum doktorum beni hiç o konuda bilgilendirmedi yumurtalıkların gelişmiş dedi başka birşey söylemedi bende fazla bilgiye sahip değildim sormadım
Şimdi yeni bi doktor buldum doğal tedavi yapıyormuş ahmet yıldızbakan inşallah oraya gideceğim