14. Güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor diye biliyorum ama yinede kan tahlili yaptirabilirsinizBenımde bugun iğnenin 12. günü negatif çıktı beklemeli miyim pozitife döner mi sizce
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinHayırlı olsun kardeşim aminBurdaki herkese de aynı mutluluğu nasip etsin inşallah Allah
Ben de catlatma iğnesinin 11.günündeyim. test yapmadım hiç, sakince bekliyorum. Sadece şunu sormak istiyorum. İnanılmaz bir kasık ağrısı, sık tuvalete çıkma (çoook aşırı), özel bölgede yanma, halsizlik ve sabahları aşırı mide bulantısı oluyor. Eminim igne ekisi bu ama bu kadar çok belirti yaşayan var mı otrivelle sonrası merak ettim. Vücuduma ağır mı geldi iğne anlamadım. Bu arada hiçbir sorunumuz yok eşimin ve benim. Hayatım epey stres bu yüzden hamile kalamıyorum bu yaz kafa dinledim ve bu tedaviye başladım.
İLUNGA (F vitamini), FEMARA ve Otrivelle tedavisi uyguladı doktorum.
Bende ayın 10 agustosta igne oldum 21 gün gecti igneden hala test yapmadım acaba yapsammıİnşallah hepimizinki bi an önce tutar
İgneden kac gün gecti pozitif gördün adet gününüz gecip mi pozitif gördün bende catlama ignesi oldum üstünden 21 gün gecti adetim 4 eylüldeGördüm canım çok şükür Allahım herkese nasip etsin
Bence yap kuzumBende ayın 10 agustosta igne oldum 21 gün gecti igneden hala test yapmadım acaba yapsammı
Yaptım ama negatif cıktı hala adet olmadım mecbur adetim beklcmBence yap kuzum
Acaba adet gecikince mi pozitifi görürüm böyle yaşayan vatmıBence yap kuzum
Ben geçmeden yaptm kuzum ama benim genel olarak düzensiz oluyordu. Ve iğnenin 13.günü yaptm testAcaba adet gecikince mi pozitifi görürüm böyle yaşayan vatmı
Sonucunz ne cıktı brn negatif 22 ci günde ve adet olmadım daha pozitife döner mi acabaBen geçmeden yaptm kuzum ama benim genel olarak düzensiz oluyordu. Ve iğnenin 13.günü yaptm test
33 çıktı bilmiyorum ki kuzumSonucunz ne cıktı brn negatif 22 ci günde ve adet olmadım daha pozitife döner mi acaba
İğnenin 14. Günü yaptım çift çizgi çıktı canım 2 3 gün sonra da kan tahlili yaptirmistimİgneden kac gün gecti pozitif gördün adet gününüz gecip mi pozitif gördün bende catlama ignesi oldum üstünden 21 gün gecti adetim 4 eylülde
Ben kan tahlili yaptım negatif cıktı hala adet olmadım ignenin üstünde 24 gün gectiİğnenin 14. Günü yaptım çift çizgi çıktı canım 2 3 gün sonra da kan tahlili yaptirmistim
Tebrik ederimm, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.İğnenin 14. Günü yaptım çift çizgi çıktı canım 2 3 gün sonra da kan tahlili yaptirmistim
Amin inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederimm, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Canım benim şuan 7.günüm iğneden sonra özellikle geceleri hafif mide bulantısı oluyor gaz sancısı gibi birden giriyo ağrı biraz devam ediyo ve çok gaz problemi yaşıyorum özellikle 2 gündür sence iğnenin etkisi olabilirmi sende de böyle olmusmuyduMerhabalar aranıza yeni katıldım:)
Adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım günde iki doz
Adetin 16. Günü kontrole gittim 16 ve 29 mm iki tane yumurtam vardı 19 temmuzda otrivelle çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin vücutta kaçıncı günde etkisi bitiyor ve ne zaman test yapmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim
Bende öyle olmamıştı canım bebeğimi kaybettim benCanım benim şuan 7.günüm iğneden sonra özellikle geceleri hafif mide bulantısı oluyor gaz sancısı gibi birden giriyo ağrı biraz devam ediyo ve çok gaz problemi yaşıyorum özellikle 2 gündür sence iğnenin etkisi olabilirmi sende de böyle olmusmuydu
Ya çok üzüldüm canım allah tekrar nasip etsinBende öyle olmamıştı canım bebeğimi kaybettim ben
Hayırlısından versin inşallahYa çok üzüldüm canım allah tekrar nasip etsin