İğneden 14 gün sonra test yapabilirsinizMerhabalar aranıza yeni katıldım:)
Adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım günde iki doz
Adetin 16. Günü kontrole gittim 16 ve 29 mm iki tane yumurtam vardı 19 temmuzda otrivelle çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin vücutta kaçıncı günde etkisi bitiyor ve ne zaman test yapmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim
Teşekkür ederimİğneden 14 gün sonra test yapabilirsiniz
merhaba yaptınız mı testiTeşekkür ederim
İki gün daha bekleyeyim bari
Merhaba evet yaptımmerhaba yaptınız mı testi
Gözünüz aydın iğneden kaç gün sonra gördünz pozitifiMerhaba evet yaptım
Teşekkür ederim daha kan tahlili yaptırmadım var mı yok mu emin değilimGözünüz aydın iğneden kaç gün sonra gördünz pozitifi
Teşekkür ederim daha kan tahlili yaptırmadım var mı yok mu emin değiliminanamıyorum daha doğrusu 14. Gün yaptım canım
Bende bugün yaptrdm bakalım inşallah tutar ya benimdeTeşekkür ederim daha kan tahlili yaptırmadım var mı yok mu emin değiliminanamıyorum daha doğrusu 14. Gün yaptım canım
İnşallah Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın sağlıklı bebişler versin güzel haberlerini bekliyorumBende bugün yaptrdm bakalım inşallah tutar ya benimde
Canım kan tahlili verdikten sonra sonucu bizimle paylaşır mısın .İnşallah Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın sağlıklı bebişler versin güzel haberlerini bekliyorum
Bende adetimin 3. Günü femaraya başladım 10 gün kullandım 29 ağustosta çatlatma iğnesi oldum . O günden beri kasık ağrısı bel ağrısı devam ediyo . Acaba ilacın etkisi mi yoksa döllenme etkisi mi bilemedim sende ne gibi etkileri olmuştu ilacınMerhabalar aranıza yeni katıldım:)
Adetin 16. Günü kontrole gittim 16 ve 29 mm iki tane yumurtam vardı 19 temmuzda otrivelle çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin vücutta kaçıncı günde etkisi bitiyor ve ne zaman test yapmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim
Birde çatlatma iğnesini ilk kez mi kullandınMerhabalar aranıza yeni katıldım:)
Evet ilk kez yaptırdımBirde çatlatma iğnesini ilk kez mi kullandın
Benim bugün iğneden sonra ki 15. 16 günüm benim hâlâ kasık agrım var anlattığım çoğu kişi bebiş tutunmaya çalışıyordur o yüzden agriyordurdedi şuan bile baya kasıkagrım var yarın kan tahlili yaptıracağım herşey yarın belli olacakBende adetimin 3. Günü femaraya başladım 10 gün kullandım 29 ağustosta çatlatma iğnesi oldum . O günden beri kasık ağrısı bel ağrısı devam ediyo . Acaba ilacın etkisi mi yoksa döllenme etkisi mi bilemedim sende ne gibi etkileri olmuştu ilacın
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versinBende bugün yaptrdm bakalım inşallah tutar ya benimde
Tabiki canım yarın inşallah haber ederim dua edelim birbirimizeCanım kan tahlili verdikten sonra sonucu bizimle paylaşır mısın .
Düzeni bozar mı hicbir bilgim yok canım stres yapmış olabilirsin o yüzden gecikmiştir ama yinede bi doktora git istersenMerhaba. Haziran ayinda ovitrelle ignesi oldum malesef regl oldum olumsuz sonuclandi. Bu ay 7. gun adetim gecikti goguslerim sisti ama olamiyorum. Bu igne reglli duzenini bozar mi? (Hamile olamam esim 1 aydir yurtdisinda)
İnşallah olursa yazarım. Sen naptn kan tahlili verdin mi tekrarİnşallah Allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın sağlıklı bebişler versin güzel haberlerini bekliyorum
Bugün verecem inşallahİnşallah olursa yazarım. Sen naptn kan tahlili verdin mi tekrar