Senin belki olabilr kuzum ama benim daha çok yeni o yüzden dedimben de ctesi oldum işte pazar pazartesi ilişki oldu pazartesi baya ağrım oldu ilişki sırasında hala ufak ufak ağrılarım var belki umut işte
Gözün aydın cnm allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCıktı canım pozitifevet oldu hatta şuan bile var kaşık ağrısı bende
Amin inşallah canım Allah razı olsun Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin❤Gözün aydın cnm allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbize de dua et
Aminn inşallah cnmAmin inşallah canım Allah razı olsun Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin❤
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua etCıktı canım pozitifevet oldu hatta şuan bile var kaşık ağrısı bende
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamandaCanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et
Yumurtalarının boyutuna göre iğneyi yapacağın günü saati ve ona göre de ilişki saatlerini de söylüyor inşallah tek seferde olurMerhaba ben bugün klomene başlayacağım 5 gün kullanıp kontrole gideceğim saatleri nasıl söylüyor hiç bir fikrim yok ama korkuyorum çok zor bi süreç inş bende güzel haberler veririm peki ekstra bir şey yaptınızmı öneriniz varmı acaba
ay inş çok denedik olmadı ve kürtaj sonrası toparlanma evresi çok zordu iğne yapmama ihtimali varmı acaba sizin nasıl olduYumurtalarının boyutuna göre iğneyi yapacağın günü saati ve ona göre de ilişki saatlerini de söylüyor inşallah tek seferde olur
Benimde ilk klomen kullanımım ve ilk ayda çatlatma iğnesi verdi adetin 11. Günü çağırdı iki tane 18.5 mm yumurtan olmuş dedi ertesi gün sabah vurulmam için iğne verdi, iğneden yarım saat sonra ilişki ve ertesi günün akşamı sonraki günün sabahı ilişki dedi ama biz akşam yapınca sabah yapamadık ertesi akşam yaptık bakalım olabilecek miay inş çok denedik olmadı ve kürtaj sonrası toparlanma evresi çok zordu iğne yapmama ihtimali varmı acaba sizin nasıl oldu
ay çok heycanlı inşallah tutar güzel haberlerinizi bekliyorum benide pazartesi çağırdı benimde adetimin 11. günü oluyor merakla bekliyorum bu ay nasıl geçecek bilmiyorumBenimde ilk klomen kullanımım ve ilk ayda çatlatma iğnesi verdi adetin 11. Günü çağırdı iki tane 18.5 mm yumurtan olmuş dedi ertesi gün sabah vurulmam için iğne verdi, iğneden yarım saat sonra ilişki ve ertesi günün akşamı sonraki günün sabahı ilişki dedi ama biz akşam yapınca sabah yapamadık ertesi akşam yaptık bakalım olabilecek mi
Genelde iğneden 36 saat sonra ilişki kesin olsun diyorlar çünkü yumurta 36 saat sonra çatlıyormuş
Hadi bakalım güzel güzel yumurtalarınız olur inşallah haberlerinizi bekliyoruzay çok heycanlı inşallah tutar güzel haberlerinizi bekliyorum benide pazartesi çağırdı benimde adetimin 11. günü oluyor merakla bekliyorum bu ay nasıl geçecek bilmiyorum
Merhaba beni 13. Gün çağırdı 5 gün klomen kullanmıştım geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum bakalım Allah hepimize nasip etsin benim ilişkiden sonra çok ağrılarım oldu 2. Çatlatma iğne Di buMerhaba ben bugün klomene başlayacağım 5 gün kullanıp kontrole gideceğim saatleri nasıl söylüyor hiç bir fikrim yok ama korkuyorum çok zor bi süreç inş bende güzel haberler veririm peki ekstra bir şey yaptınızmı öneriniz varmı acaba
bugun 9.gün belim adet olacak gibi ağrıyor normal mı buMerhaba evet yaptım
merhaba benımde 9.günüm gögüslerim asırı hassas hassasıyet basladı ve bel ağrım var ara ara aynı adet olacakmıs gibi siizin nasılMerhaba beni 13. Gün çağırdı 5 gün klomen kullanmıştım geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi oldum bende bekliyorum bakalım Allah hepimize nasip etsin benim ilişkiden sonra çok ağrılarım oldu 2. Çatlatma iğne Di bu
Benim bugün 9. Günüm göğüs hassasiyetim var sadece bide kendimi çok yorgun hissediyorum o kadar canımmerhaba benımde 9.günüm gögüslerim asırı hassas hassasıyet basladı ve bel ağrım var ara ara aynı adet olacakmıs gibi siizin nasıl
Bende daha çok kasık ağrısı olmuştu canımbugun 9.gün belim adet olacak gibi ağrıyor normal mı bu(((
Hayırlı olsun kardeşim aminAmin inşallah canım Allah razı olsun Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin❤
Benımde bugun iğnenin 12. günü negatif çıktı beklemeli miyim pozitife döner mi sizceTeşekkür ederim daha kan tahlili yaptırmadım var mı yok mu emin değiliminanamıyorum daha doğrusu 14. Gün yaptım canım