Çıktımı canım test sonuçlarınO kadar bekledim bi gün daha bekleyebilirim heyecandan ölmezsem
Teşekkür ederim canım ederim tabi Allah hepimizin gönlüne göre versin kucağımızı boş bırakmasınÇok saol canım bu arada çok sevindim bizede dua et olur mu bende çok istiyorum
Çıkmadı canım daha uykuyu falan kaybettim düşünüp heyecanlanmaktanÇıktımı canım test sonuçların
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım ederim tabi Allah hepimizin gönlüne göre versin kucağımızı boş bırakmasın
Pozitifi görürsün inşallah canım ben hala beklemedeyim . Adet olucak gibi ağrım var bu gün bir hafta oldu bel ağrısı başladı bacaklarım ağrıyı hayırlısı inşallahÇıkmadı canım daha uykuyu falan kaybettim düşünüp heyecanlanmaktan
Evet oldu bende de hatta tuveletimi yaparken bile hafif oluyorArkadaşlar sizde de ilişki anında kasıklarda ağrı oluyor mu
Merhaba erken gebelik testiydi canımMerhaba bende 30 temmuzda çatlatma iğnesi oldumnuresra o paylaştığınız erken gebelik testi mi yoksa normal test mi
Gördüm canım çok şükür Allahım herkese nasip etsinPozitifi görürsün inşallah canım ben hala beklemedeyim . Adet olucak gibi ağrım var bu gün bir hafta oldu bel ağrısı başladı bacaklarım ağrıyı hayırlısı inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Darısı tüm isteyenlerin başınaGördüm canım çok şükür Allahım herkese nasip etsin
Aynen aynen bugün öyle de olduEvet oldu bende de hatta tuveletimi yaparken bile hafif oluyor
Çıktı mı sonuç kuzumGördüm canım çok şükür Allahım herkese nasip etsin
İnşallah gebelik belirtisidir.Aynen aynen bugün öyle de oldu
Sanmam çinkü ben çarşamba günü oldm iğne dünde ilişki gerçekleşti. Bendeki değildir belirtiİnşallah gebelik belirtisidir.nuresra kan tahliliniz çıktı mı? Birde sizinde böyle kasıkte ağrılarınız oluyor muydu
ben de ctesi oldum işte pazar pazartesi ilişki oldu pazartesi baya ağrım oldu ilişki sırasında hala ufak ufak ağrılarım var belki umut işteSanmam çinkü ben çarşamba günü oldm iğne dünde ilişki gerçekleşti. Bendeki değildir belirti
Amin inşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Darısı tüm isteyenlerin başına
Cıktı canım pozitifİnşallah gebelik belirtisidir.nuresra kan tahliliniz çıktı mı? Birde sizinde böyle kasıkte ağrılarınız oluyor muydu
Tebrik ederim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza darısı bizler inşallahCıktı canım pozitifevet oldu hatta şuan bile var kaşık ağrısı bende