merhaba pcos muydunuz acabaMerhabalar aranıza yeni katıldım:)
Adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım günde iki doz
Adetin 16. Günü kontrole gittim 16 ve 29 mm iki tane yumurtam vardı 19 temmuzda otrivelle çatlatma iğnesi yaptırdım iğnenin vücutta kaçıncı günde etkisi bitiyor ve ne zaman test yapmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim
BEN DE AYIN BİRİNDE CATLATMA İĞNESİ YAPTIRDIM DEĞERLENDİRDİK İNSALLAH TUTAR YABende bugün yaptrdm bakalım inşallah tutar ya benimde
Hadi bakalım sonucu bize yaz sende cnmBugün verecem inşallah
İnşallah hepimizinki bi an önce tutarBEN DE AYIN BİRİNDE CATLATMA İĞNESİ YAPTIRDIM DEĞERLENDİRDİK İNSALLAH TUTAR YA
Ne yaptın canım verdinmi kanBugün verecem inşallah
ay inşallah amiiiiinnnnnİnşallah hepimizinki bi an önce tutar
Yok canım değilimmerhaba pcos muydunuz acaba
Sabah verdim ama yarın çıkacakmış sonuç iğneden sonra günleri geciremedim şimdi yarın hiç olmayacak gibiHadi bakalım sonucu bize yaz sende cnm
Sabah verdim yarın çıkar dedilerNe yaptın canım verdinmi kan
Sağlık ocağında verdin sanrm keşke hastaneye gidip verseydin 1 saate çıkıyorduSabah verdim ama yarın çıkacakmış sonuç iğneden sonra günleri geciremedim şimdi yarın hiç olmayacak gibi
Malesef sağlık ocağına gittim yakın diye ebe öğleden önce çıkar dedi doktor yarın çıkar ne olacağı belli değilSağlık ocağında verdin sanrm keşke hastaneye gidip verseydin 1 saate çıkıyordu
Sağlık ocağında verdin sanrm keşke hastaneye gidip verseydin 1 saate çıkıyorduSabah verdim ama yarın çıkacakmış sonuç iğneden sonra günleri geciremedim şimdi yarın hiç olmayacak gibi
Yarın çıkar bekliyelim bakalım hayırlısıylaMalesef sağlık ocağına gittim yakın diye ebe öğleden önce çıkar dedi doktor yarın çıkar ne olacağı belli değil
O kadar bekledim bi gün daha bekleyebilirim heyecandan ölmezsemSağlık ocağında verdin sanrm keşke hastaneye gidip verseydin 1 saate çıkıyordu
Yarın çıkar bekliyelim bakalım hayırlısıyla
Aynen öyle bu kadar bekliyoruz 1 günü de bekleriz yaniO kadar bekledim bi gün daha bekleyebilirim heyecandan ölmezsem
Bir günü zor geçiriyorumAynen öyle bu kadar bekliyoruz 1 günü de bekleriz yani
O iğnenin etkisinden olur canım ben 14 gün ağrıdı sürekli değil ama çok ayakta durunca ağrıyordu şimdi de hafif ağrısı var bebeğim tutunmaya çalışıyor galiba o yüzden ağrıyor şimdiKızlar selam bende pazartesi 12 de çatlatma iğnesi vurundum salı gece 12 de ve sabahında beraber olduk çarşamba akşamda birlikte olduk salı gece 12 den beri kasık ağrım var bu normal mi yoksa inşallah dölleniyor mudur yardımcı olursanız çok merak ediyorum çünkü
Test yaptınmı canım pozitifmiO iğnenin etkisinden olur canım ben 14 gün ağrıdı sürekli değil ama çok ayakta durunca ağrıyordu şimdi de hafif ağrısı var bebeğim tutunmaya çalışıyor galiba o yüzden ağrıyor şimdi
Salı günü Hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktıTest yaptınmı canım pozitifmi
Çok saol canım bu arada çok sevindim bizede dua et olur mu bende çok istiyorumO iğnenin etkisinden olur canım ben 14 gün ağrıdı sürekli değil ama çok ayakta durunca ağrıyordu şimdi de hafif ağrısı var bebeğim tutunmaya çalışıyor galiba o yüzden ağrıyor şimdi