- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.861
Çok güzel haberler var demek senden lütfen biliyorum zor ama rahat olmaya bak stres yapma bu stres bizim en büyük düşmanımız Şu an sadece kendine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme inşallah daha güzel haberlerini de alırız canımKonuşmadım canım bugün başka hastaneye gitmiştim serum taktırmak için o arada baktırdım, dünden bugüne çok iyi bile çıkmış içim rahatladı vallahi
Normalde doktor bana sıkıntı olmazsa çarşamba gel demişti, birde şu rahatsızlığım hafiflerse insallah hiç bisey yiyemiyorum çünkü
Amin canım benim ya nasıp bu işler gercekten bazen bı bakıyorsun öncesınden ilişki de olanlar varmıs inşAllaj senınkı de öyle olur canımTesekkur ederim siz de insallah. Benim doktorum da 36 saat sonra ve sonra gun asiri dedi ama 36. saatten sonra bir daha olmadi.
Rabbim şifa versin inşAllah cok sevindim inan Allaha şükür benım de içim rahatladı Allahıma şükürler olsun ki güzel cıkmısKonuşmadım canım bugün başka hastaneye gitmiştim serum taktırmak için o arada baktırdım, dünden bugüne çok iyi bile çıkmış içim rahatladı vallahi
Normalde doktor bana sıkıntı olmazsa çarşamba gel demişti, birde şu rahatsızlığım hafiflerse insallah hiç bisey yiyemiyorum çünkü
İnşallah canım inşallah 1 hafta da hersey üst üste geldi inan, tek başımayım bari rahatsızlık çekmeyeyim de ters bisey olmasın idare ederim diye düşünüyorum hep. İnşallah atlaticam bunu da çok sagolasinÇok güzel haberler var demek senden lütfen biliyorum zor ama rahat olmaya bak stres yapma bu stres bizim en büyük düşmanımız Şu an sadece kendine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme inşallah daha güzel haberlerini de alırız canım
Hersey bazen üst üste gelıyor bılıyorum ama bunda da bır bakıyorsun hayır varmıs dıyorsun inşAllah atlatıcaksın ben eminim rica ederim sen de cok sagolİnşallah canım inşallah 1 hafta da hersey üst üste geldi inan, tek başımayım bari rahatsızlık çekmeyeyim de ters bisey olmasın idare ederim diye düşünüyorum hep. İnşallah atlaticam bunu da çok sagolasin
Aynen öyle canım ona bisey olmasın da katlanırım herseye allahin izniyleHersey bazen üst üste gelıyor bılıyorum ama bunda da bır bakıyorsun hayır varmıs dıyorsun inşAllah atlatıcaksın ben eminim rica ederim sen de cok sagol
AminnAynen öyle canım ona bisey olmasın da katlanırım herseye allahin izniyle
İnşallah sizlerden de güzel bebis haberleri alırız bi an önce
Canım sen çatlatma iğnesi vs oldun mu kacıncı gunun bugünÇok güzel haberler var demek senden lütfen biliyorum zor ama rahat olmaya bak stres yapma bu stres bizim en büyük düşmanımız Şu an sadece kendine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme inşallah daha güzel haberlerini de alırız canım
Canım ben çatlatma iğnesi kullanmadım ağustos ayında bir aşılamam var negatif oldu aslında yumurtlama çatlama onların hepsi oluyor eşimde de sorun yok polikistikover görünümlü yumurtalıklar var bende diloşun mesajını görünce yazdımCanım sen çatlatma iğnesi vs oldun mu kacıncı gunun bugün
Insallah olmazsın canım da bebis haberi alırsın inşallah amiinAminnben regly olcakmıs gıbı hıssedıyorum
Güzel haberler alırsın canım inşallahhCanım ben çatlatma iğnesi kullanmadım ağustos ayında bir aşılamam var negatif oldu aslında yumurtlama çatlama onların hepsi oluyor eşimde de sorun yok polikistikover görünümlü yumurtalıklar var bende diloşun mesajını görünce yazdım
Çoook sevindimmmmm çok şükür sakın ümitsizliğe kapılma bak dünden bugüne maşallah ne güzel artmış527 çıktı canım şükür
Canım bende iğneden sonra 12. Gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bilemedim iğnenin etkisi mi diye sevinemedim en güvenilir kanda beta hcg baktır canım ben hamileymişim meğer iğnenin etkisi değilmişMerhaba insallah hepimiz hamile kalırız tek dileğim bu.sizlere bisey danışmak istiyorum bende catlatma ignesi oldum bu ayın 16sinda bugun 13.gunum dün erken gebelik testi yaptım silik cikti ama bilemedim gölge mi değil mi hemen cikti bide silik cizgi 3dk geçmeden iğnenin etkisi de olabilir diyorum aranizda yaşayan var mı böyle bel agrim çok var goguslerim dolgun ama acıma yok ilkdefa
Ya insallah benimde öyledir 3sene oldu artık umudum bitiyorCanım bende iğneden sonra 12. Gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bilemedim iğnenin etkisi mi diye sevinemedim en güvenilir kanda beta hcg baktır canım ben hamileymişim meğer iğnenin etkisi değilmiş
Insallah böyle devam eder canım benim sen ne yaptın tekrarladin mi testiÇoook sevindimmmmm çok şükür sakın ümitsizliğe kapılma bak dünden bugüne maşallah ne güzel artmış
Bende öyle sevinemedim oysaki yarin 14.gun yapsam cikar sanırım ama adet olacakmış gbi agrim ve akintim var sizin de böyle oluyormuydu belirtiniz nelerdiCanım bende iğneden sonra 12. Gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bilemedim iğnenin etkisi mi diye sevinemedim en güvenilir kanda beta hcg baktır canım ben hamileymişim meğer iğnenin etkisi değilmiş
Yarın kese görünmeye başlar dedi doktorum keseye bakmaya gidicez inşallah tekrar kan testi ver demedi banaInsallah böyle devam eder canım benim sen ne yaptın tekrarladin mi testi
Benimde kasık ağrım vardı göğüslerim şişti ben de adet olcak gibiydim bacaklarıma vurdu en son ağrı kesin regl oldum dedim hattaBende öyle sevinemedim oysaki yarin 14.gun yapsam cikar sanırım ama adet olacakmış gbi agrim ve akintim var sizin de böyle oluyormuydu belirtiniz nelerdi
Anladım canım inşallah görürsün keseyi bende çarşamba gidicemYarın kese görünmeye başlar dedi doktorum keseye bakmaya gidicez inşallah tekrar kan testi ver demedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?