(uzun oldu kusura bakmayın)
kuzum ozaman bende 1 hafta sonra gitmelimiyim beni başından saldı adeta gel flan da demedi. Şöyle anlatıyım kısaca ben devlete gittim femara yollayıp gönderdi beni gelmene gerek yok dedi
ben kullandım ama sonra baktım burda işte şu kadar sonra çağırdı beni doktor flan diyor herkes randevuda bulamadım özele gidiyim dedim. Gittiğimde adetimin bitiminden 4. günümdü (yani adetimden sayarsak 11. gün) 18 mm yumurtan var yarın ovitrelle vurun yarın dedi ben çok sevinmiştim sonra rahim duvarı kalınlığım kaç dedim 5mm dedi olsa bile düşer dedi bende hocam düşmemesi için ilaç flan vermicekmisiniz dedim oda yapcak birşey yok düşer sen adet olunca gel hgs tahliller cart curt eşinin sperm sayıları hızı flan kontrol edip yaptıralım dedi ( Baya bi pahalı oluyor hesaplayınca) Sonra ben cok üzülerek çıktım. Tam sevinmişken kısa sürdü. Sonra araştırdım adetten yeni çıkmışım rahim duvarı zaten inceleşirmiş sonra sonra eğer gebeysen yada adet olacaksan kalınlaşırmış doğru mu kuzum? Burdaki kızlara da danıştım (zaten varya burdaki kızlar tecrübelerini yada napmam gerektiğini söylemese hiç bişey bilmicem çünkü bazı doktorlar bilgilerini kendilerine saklıyor gerçekten bazıları maddiyata çok önem veriyor.) kızlar bana progestan fitil kullan dedi iğneyi yaptıktan snra bende şimdi onu kullanıyorum ama korkuyorumda..