- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 53
- 34
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.701
Amin inşAllah hepımız saglıklo bır sekılde hamılelık yasayalım inşAllah nasıp ne zaman vaktı geldıyse Rabbım o zaman nasıp edıyorİnşallah sizde hamilesinizdir hamilelerin duası kabul olurmuş
Evet kımse anlamıyor ve gercekten sureklı baskı gormek bunaltıyor cok güzel yazmıssınBurda herkes aynı dertlerden muzdarip bizi bizden başka kimse anlamaz canım daha yaramıza tuz basmaya çalışanlar da çok olur dışarıda. Ama biz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve hiç tanismasakta güzel dileklerde bulunuyoruz çünkü başkasınında çekmesini istemiyoruz daha fazla. İnşallah sende sabrının sonuna gelmissindir. Benim içimden ikiz geçti ama Allah bilir niye bilmiyorum testlerin koyulugunu da görünce öyle hissettiminşallah Cook güzel haberler alırsınn
Bilerek can acıtmaya çalışanlar bile var Allah herkesin kalbine göre versin..Evet kımse anlamıyor ve gercekten sureklı baskı gormek bunaltıyor cok güzel yazmıssın
Allahım razı olsun hepinizden ikiz o kadar çok istiyorum ki aslında hayalim diyebilirimBurda herkes aynı dertlerden muzdarip bizi bizden başka kimse anlamaz canım daha yaramıza tuz basmaya çalışanlar da çok olur dışarıda. Ama biz burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve hiç tanismasakta güzel dileklerde bulunuyoruz çünkü başkasınında çekmesini istemiyoruz daha fazla. İnşallah sende sabrının sonuna gelmissindir. Benim içimden ikiz geçti ama Allah bilir niye bilmiyorum testlerin koyulugunu da görünce öyle hissettiminşallah Cook güzel haberler alırsınn
Herkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah.. Bende bi kaç şey duydum olmadıgında. Bebek kaybetmedim ama çektiklerinizi anlayabiliyorum. Bii önceki kaybinizin yerini doldurur mu bilmiyorum ama inşallah çifte mutluluk yaşarsınız kalbimden diliyorum bunu. Haberlerinizi de bekliyorum inşallahAllahım razı olsun hepinizden ikiz o kadar çok istiyorum ki aslında hayalim diyebilirimsağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil o kadar çok doğru yazmışsınız ki bebeğimin kalp sesi duyulmadığında görümcem aynı akşam kendi bebeğinin fotolarını attı onlarca çok ağlamıştım insanın yanlış anlayası yoksa bile yanlış anlar çubuk kraker görsem üzülüyordum zaten
Allahım razı olsun sizden dualarınızla çok mutlu ettiniz beni inşallah Allah nasip ederse gebelik süreci boyunca da birbirimize destek olalım lütfen çok isterimHerkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah.. Bende bi kaç şey duydum olmadıgında. Bebek kaybetmedim ama çektiklerinizi anlayabiliyorum. Bii önceki kaybinizin yerini doldurur mu bilmiyorum ama inşallah çifte mutluluk yaşarsınız kalbimden diliyorum bunu. Haberlerinizi de bekliyorum inşallah
Tabikii canimm❤Allahım razı olsun sizden dualarınızla çok mutlu ettiniz beni inşallah Allah nasip ederse gebelik süreci boyunca da birbirimize destek olalım lütfen çok isterim
kızlar ne güzel dua edip destek oluyorsunuz rabbim tüm istiyenlere versin mucizeleriniTabikii canimm❤
Amin inşAllah kolaylıkla geçsinkızlar ne güzel dua edip destek oluyorsunuz rabbim tüm istiyenlere versin mucizeleriniBenimde bugün iğne gününü saymıyorum 4. günüm sabırla bekliyorum..
Amin olmaz mı her bdnı gordugun de ne zaman cocuk yapcaksın sorularından hastahaneye gttınız mi sorulurdan bıktım acıkcasıBilerek can acıtmaya çalışanlar bile var Allah herkesin kalbine göre versin..
İnşAllah ben de hamile kalırsam da kalmasam da her zaman burdayımAllahım razı olsun sizden dualarınızla çok mutlu ettiniz beni inşallah Allah nasip ederse gebelik süreci boyunca da birbirimize destek olalım lütfen çok isterim
Çok teşekkür ederimİnşAllah ben de hamile kalırsam da kalmasam da her zaman burdayım
Kızlaaarr koşunTabikii canimm❤
Yaa çok sevindim bence de hamilesin maşAllahKızlaaarr koşun
Beta hcg değerim 487 çıktı doktoruma yazdım cevap bekliyorum hamile miyim bence hamileyim
Belirtilerin neydi nasıl anladın meselaKızlaaarr koşun
Beta hcg değerim 487 çıktı doktoruma yazdım cevap bekliyorum hamile miyim bence hamileyim
Cok koyu çıkmış canim hemde 12 gün ikiz bile ola bilirMerhabalar bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 12 ocakta yapıldı bugün 12. Gün idrar testi yaptım sonuç bu şekilde sizce hamilelik var mıdır hala iğnenin etkisi olabilir mi lütfen sevinemedim iğne etkisidir diye
TebriklerKızlaaarr koşun
Bende iğneden 16 gün sonra 450 çıkmıştı o yüzden sordumTebrikleriğnenin kaçıncı günü değer böyle çıktı?
İğneden sonra 13. Gün bugünBende iğneden 16 gün sonra 450 çıkmıştı o yüzden sordum
Canımmm şuan göğüslerim çok şiş kasıklarım çok hassas aniden kalkarsam sancı başlıyor batma hissi oluyor dün de akşam yemeği yerden çok kısa bir başım döndü tabak gitti geldi bunların dışında bir belirti yokBelirtilerin neydi nasıl anladın mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?