- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi teacherirem
- #1.541
Teze verdim. Ne çixdi sende?En yaxşısı xq vermekdi, deqiq bilek ne var ne yox , 1-2 saata çıxır onsuzda, mende bayaq getdim verdim saat 1den sora çıxmalıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teze verdim. Ne çixdi sende?En yaxşısı xq vermekdi, deqiq bilek ne var ne yox , 1-2 saata çıxır onsuzda, mende bayaq getdim verdim saat 1den sora çıxmalıdı
Yoldaşım gedib götürecekdi hele işden çıxa bilmiyibTeze verdim. Ne çixdi sende?
Harda verdin? Men egede verdim mailime gomderirler olarYoldaşım gedib götürecekdi hele işden çıxa bilmiyib
Yanımızda uniklinika var, xq ni orda verirem çıxdı şükür, 8540 olub , tam 1 hefte evvel 450 idi , yaxşıdı sence?Harda verdin? Men egede verdim mailime gomderirler olar
Mence eladi ama ayin neçesi 450di? Men de eve gelende son kez test eledim neqativdi. Bosuna test verdimYanımızda uniklinika var, xq ni orda verirem çıxdı şükür, 8540 olub , tam 1 hefte evvel 450 idi , yaxşıdı sence?
Ayin 12si 450 idiMence eladi ama ayin neçesi 450di? Men de eve gelende son kez test eledim neqativdi. Bosuna test verdim
Ekizmi acaba?) Mence cox yaxsidi. Men bilmedim mualice alimmi. Bu ay femaraya umidlenmişdjm ama bu aybasiyla ne derman içim bilmirem. Hekim deyir normal aybasi ol sonra ama niye olmuram onu da bilmirem. Hamilelik yoxdu ama niye bezi testler silik bezileri neqativ. Hemse hamile olmayanda hamsi neqativiydi meni alladan okmamişdi. Ovitrelle vuruldugum vaxtlari saymiram.Ayin 12si 450 idi
Menimki 4e cixar herhalda. Neqativdi zaten. Test üzume agardiSenin cavab çıxmıyıb hele?
Ekiz olanda 2 güne 4 qat yükselir? Mende teke göre biraz çoxdu ama ekize görede azdı 1 yarimdi elebil eslinde elede çox deyil 2 güne 2 qat artırsa mende sabah 7200 olmalıydı ama bugun 8500dü biraz artıqdı coxda yoxEkizmi acaba?) Mence cox yaxsidi. Men bilmedim mualice alimmi. Bu ay femaraya umidlenmişdjm ama bu aybasiyla ne derman içim bilmirem. Hekim deyir normal aybasi ol sonra ama niye olmuram onu da bilmirem. Hamilelik yoxdu ama niye bezi testler silik bezileri neqativ. Hemse hamile olmayanda hamsi neqativiydi meni alladan okmamişdi. Ovitrelle vuruldugum vaxtlari saymiram.
Ama InsaAllahki keyfiyyetli dollenmedi. Xq 2 qatdan artiq artanda ele olur deye bilirem. Mende 3cu gun 19, 1ci gun 541, 5ci gun 2610du. Ilk hefte 4 qat artmisdi sonra 2 qatEkiz olanda 2 güne 4 qat yükselir? Mende teke göre biraz çoxdu ama ekize görede azdı 1 yarimdi elebil eslinde elede çox deyil 2 güne 2 qat artırsa mende sabah 7200 olmalıydı ama bugun 8500dü biraz artıqdı coxda yox
Heftenin günleridi 3cü gün 5ci gün he?Ama InsaAllahki keyfiyyetli dollenmedi. Xq 2 qatdan artiq artanda ele olur deye bilirem. Mende 3cu gun 19, 1ci gun 541, 5ci gun 2610du. Ilk hefte 4 qat artmisdi sonra 2 qat
He hefte gunleri. Iki ardicil heftenin neticeleriHeftenin günleridi 3cü gün 5ci gün he?
Ay inşallah keyfiyyetlidi , tekde olsa ekizde olsa teki sağlam olsunAma InsaAllahki keyfiyyetli dollenmedi. Xq 2 qatdan artiq artanda ele olur deye bilirem. Mende 3cu gun 19, 1ci gun 541, 5ci gun 2610du. Ilk hefte 4 qat artmisdi sonra 2 qat
He onda ola biler men ele bilirdim ele hemişe 4 qat arta arta gedirHe hefte gunleri. Iki ardicil heftenin neticeleri
Elbette. Allah rahat ve keyifli hamilelik nesib elesinAy inşallah keyfiyyetlidi , tekde olsa ekizde olsa teki sağlam olsun
Menim neticem 0.1Ay inşallah keyfiyyetlidi , tekde olsa ekizde olsa teki sağlam olsun
Amin inşallah ama düşüklerden sonra adamin içinde qorxuda çox olur , özün bilirsen Allah qismet elesin sene yene hamilelik, göreceksen evvelkindende cox qorxu heyecan keçirir adamElbette. Allah rahat ve keyifli hamilelik nesib elesin
Onu tersine 10 yazaydılarda ,birde gördükki testlerden çıxan silik milik xetlere inanmamaq lazımdıne deyek Allahdan xeyirlisi gecikdirirse gözelleşdirirMenim neticem 0.1
Eledi. Men femaraya gore testlerin ustune duwdum. Dermanim gecikir. 3cu gununden baslamiyam. Ona gore deli kimi testler eledim. Ama bu ay oz axarina buraxsaydiq bele solgun testle qan vermezdim. Hekime dedimki bu ay belke aybasim bele olacaq. Mualice gecikmesin icaze verse sabahdan basliyim dermanaOnu tersine 10 yazaydılarda ,birde gördükki testlerden çıxan silik milik xetlere inanmamaq lazımdıne deyek Allahdan xeyirlisi gecikdirirse gözelleşdirir