- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.361
Evet canım benim ama sen kesinlikle hamilesin silik olsa acaba derdim ama bence kesin pozitifİnşallah canim ya, bu ay bir birimizin peşinden cok guzel haberler verelim , ben sabah yine test yapıcam 1 güne koyulaşır dimi azcıkda olsa?
Var var varr. Bu kadar çikmaz bence. Bu testler yaniltmaz. Ay InsaAllahh vardir canimmKızlaar meraba nasılsınız? Ben size bişey sorucam iğneden 13 gün sonra idrar testi pozitif çıkıyormu hiç karşılaştınızmı ?ben 11 gün yapmıştım cok silik çıkmışdı iğne etkisidir dedim, 13 gün baya belirgin şoktayım iğne etkiside bu kadar sürmez , hamilelikte bu kadar erken belli olmaz acaba test bozukmu
InsaAllahSenin peşinden ben benim peşimden de @Buyuk_umutlari bekliyorum artık ay amin inşallah
Indi eler. Test ede bilmediyim uçun bunye test isteyirİnşallah canim ya, bu ay bir birimizin peşinden cok guzel haberler verelim , ben sabah yine test yapıcam 1 güne koyulaşır dimi azcıkda olsa?
İnşallah canim ya, valla cok umutlandımEvet canım benim ama sen kesinlikle hamilesin silik olsa acaba derdim ama bence kesin pozitif
Var var varr. Bu kadar çikmaz bence. Bu testler yaniltmaz. Ay InsaAllahh vardir canimm
Bende kendimi zor tutuyorum, günaşırı yapıcaktım yarin yapmak kararına geldim, şimdide yapardım ama ben su cok içiyorum silik milik çıkar ya da çıkmaz sabaha kadar uyuyamam sonraIndi eler. Test ede bilmediyim uçun bunye test isteyir
En iyisi kan verip görmek canımBende kendimi zor tutuyorum, günaşırı yapıcaktım yarin yapmak kararına geldim, şimdide yapardım ama ben su cok içiyorum silik milik çıkar ya da çıkmaz sabaha kadar uyuyamam sonra
Haqlisan. Ama mence yaniltmaz bu test. Yenede herseyi dusunek ama pozitiv netice uçun dua edek. Sbh ele çixan kimi ged qan ver. Men çox vaxt ege hospitalda verirdim analizler ya da neftcilerde. Maile neticeni atirlar ele 3 saat olmamişBende kendimi zor tutuyorum, günaşırı yapıcaktım yarin yapmak kararına geldim, şimdide yapardım ama ben su cok içiyorum silik milik çıkar ya da çıkmaz sabaha kadar uyuyamam sonra
İnşallah meni heleki bele yanıltmıyıb bidene keçen ay idi ondada cox kölge kimi çlxırdı onsuzda, evde test eliyim görsem tündleşir qan verecem inşallahHaqlisan. Ama mence yaniltmaz bu test. Yenede herseyi dusunek ama pozitiv netice uçun dua edek. Sbh ele çixan kimi ged qan ver. Men çox vaxt ege hospitalda verirdim analizler ya da neftcilerde. Maile neticeni atirlar ele 3 saat olmamiş
He mende de bele olmuyub. Bunnan xeylem solgun olanda deyerim 19du. Sende 20den de çoxdu mence. Tundlewmese de qan ver. Bir gune ferq olmaya biler. Az da olsa çixsa ver. Xeyirlisi InsaAllah. Xeberlerini gozleyirikkİnşallah meni heleki bele yanıltmıyıb bidene keçen ay idi ondada cox kölge kimi çlxırdı onsuzda, evde test eliyim görsem tündleşir qan verecem inşallah
İnşallah can xeber verecem mütleqHe mende de bele olmuyub. Bunnan xeylem solgun olanda deyerim 19du. Sende 20den de çoxdu mence. Tundlewmese de qan ver. Bir gune ferq olmaya biler. Az da olsa çixsa ver. Xeyirlisi InsaAllah. Xeberlerini gozleyirikk
Gozun aydin olsun. InsaAllah sagsalamat ilerleyer ve qucagina da alarsan artiq hrcbir süphe yeri qalmadiGünaydin kızlarr , test yaptim sanki bi tık daha koyu resmini eklicem şimdi
Ay evet ya çok güzelGünaydin kızlarr , test yaptim sanki bi tık daha koyu resmini eklicem şimdi
Coox sağol canim Allah en qısa zamanda size isteyen hamıya qismet elesin, sağ salamat qucagimiza alaq hamımız Amin inşallahGozun aydin olsun. InsaAllah sagsalamat ilerleyer ve qucagina da alarsan artiq hrcbir süphe yeri qalmadi
Bence qayet iyi çıkmışBenimde progesteronum 34 çıkmış
InsaAllahhCoox sağol canim Allah en qısa zamanda size isteyen hamıya qismet elesin, sağ salamat qucagimiza alaq hamımız Amin inşallah
ElaaBenimde progesteronum 34 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?