- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.221
Men de içireim dufaston. 10 gun içdim. Bitirdim hele ses semir yoxdu. Yox test elemirem. Ikinci gun seher eledim cixmadi hekime getdim. Olsa cixardi. Sabah olmasam hekime deyecem ☹ senin de xeyirli olsun femaran. InsaAllah bu ay hamile xeberini alarsanTest elemirsen bes evde? Mende hardasa 20 günde oldu, ama men dufastonu içirdim dayandırmamışdım onu dayandırdım seheri gün oldum, bugun femaraya başladım yene
Aybaşi oldum nehayetTest elemirsen bes evde? Mende hardasa 20 günde oldu, ama men dufastonu içirdim dayandırmamışdım onu dayandırdım seheri gün oldum, bugun femaraya başladım yene
Yoldaşimda ileri hereket spermler az cixib. 2 il evvel elaydi ama indi spermin coxu hereketsizdi. Gorek dnt cavabi ne cixacaq.Test elemirsen bes evde? Mende hardasa 20 günde oldu, ama men dufastonu içirdim dayandırmamışdım onu dayandırdım seheri gün oldum, bugun femaraya başladım yene
Cox sağol inşallah sizdede yaxşı çıxar cavablarMen de içireim dufaston. 10 gun içdim. Bitirdim hele ses semir yoxdu. Yox test elemirem. Ikinci gun seher eledim cixmadi hekime getdim. Olsa cixardi. Sabah olmasam hekime deyecem ☹ senin de xeyirli olsun femaran. InsaAllah bu ay hamile xeberini alarsan
2 ile nece azala bilerkiYoldaşimda ileri hereket spermler az cixib. 2 il evvel elaydi ama indi spermin coxu hereketsizdi. Gorek dnt cavabi ne cixacaq.
Covid geçirdiniz miYoldaşimda ileri hereket spermler az cixib. 2 il evvel elaydi ama indi spermin coxu hereketsizdi. Gorek dnt cavabi ne cixacaq.
Eslinde ileri hereketli sperm sayi normal deyerlerdedi ama hemse daha coxuydu. 28 yaşi var hekim dedi hamsi cixsin daniwariq. Fikir bildirmedi heleki2 ile nece azala bilerkineçe yaşı var yoldaşının niye ele azalsınki birden bire belke sehv yoxlayiblar
Hayir. Bir kere eşimde ateş oksuruk oldu ama rapid test negatifdi. Başka belirtileri yokdu bana geçmediyu için soğuk alginligi diyerek dusundukCovid geçirdiniz mi
Covidden sonra da spermler testinde sıkıntılar olan çok erkek var benim tanıdığım da onun için sordumHayir. Bir kere eşimde ateş oksuruk oldu ama rapid test negatifdi. Başka belirtileri yokdu bana geçmediyu için soğuk alginligi diyerek dusunduk
Hee esas odu normadadı yaxşı olar inşallah qorxma, mende hekime dedimki herşey qaydasindaydi niye tutmadıki, dedi her defe tutsaydı ne varıydı olur arada beleEslinde ileri hereketli sperm sayi normal deyerlerdedi ama hemse daha coxuydu. 28 yaşi var hekim dedi hamsi cixsin daniwariq. Fikir bildirmedi heleki
Mende 4 yumurtaydiye o uje meni qorxuya saldi. 4u de çatlamişdi. Hec biri tutmadi. Allahin qismeti. Verende biriyle de verir vermeyende 10u olsa ne fayda. Sadece belke infeksiya oldu duwukle beraber ozude çox agir. Belke borularda tixanma var. Onu yoxlatmamiş ureyim rahat olmuyacaqHee esas odu normadadı yaxşı olar inşallah qorxma, mende hekime dedimki herşey qaydasindaydi niye tutmadıki, dedi her defe tutsaydı ne varıydı olur arada bele
He inşallahki yoxdu ama sen her ehtimala qarşı yoxlat üreyin rahat olsun, mendede bu ay 4.5 dene yumurta yetişmişdi deqiq bildiyim 3ü çatladı ama tutmayanda tutmur qismet deyilmiş demekki , men qrip olmuşdum 2 heftedi uje helede tam sağalmamışam dad bilme iy bilme getmişdi hekim dedi tutmamağı ondanda ola biler virus olanda bedende imkan vermirMende 4 yumurtaydiye o uje meni qorxuya saldi. 4u de çatlamişdi. Hec biri tutmadi. Allahin qismeti. Verende biriyle de verir vermeyende 10u olsa ne fayda. Sadece belke infeksiya oldu duwukle beraber ozude çox agir. Belke borularda tixanma var. Onu yoxlatmamiş ureyim rahat olmuyacaq
Ben femara, folik asit, estrolife , prolaktin için dostineks ve ovarium simpozitium iğnesi kullandım , bu ay bulaxin isimli bi ilaç daha verdi doktorumB Buyuk_umutlar M Miskokulupapatyam kızlar siz ne kullanıyorsunuz yumurta için maşallah ne kadar güzel yumurtlariniz oluşuyor
Ben pcos olduğum için yumurtalarımda cok ,yaşım da 22 doktorlar o yuzden şansın çok diyorBen femara, folik asit, estrolife , prolaktin için dostineks ve ovarium simpozitium iğnesi kullandım , bu ay bulaxin isimli bi ilaç daha verdi doktorum
Bende de pcos var canım ama yaş 36 olunca sağ tarafta bazen oluyor bazen olmuyor ama sol çok iyi hep oradan yiyoruz bende inositol içerikli bir Multi vitamin alıyorum o baya iyi geldiBen pcos olduğum için yumurtalarımda cok ,yaşım da 22 doktorlar o yuzden şansın çok diyor
Banada doktor hep vitamin ağırlıklı yazıyor ilaçları, bu arada ben geçen yıl femara kullandığımda tek yumurta gelişmişdi ama kaliteliydi ilk denemede tutmuşdu, ama bu defa 4.5 tane yumurtaya ragmen gebelik oluşmadı, bence femara tek yumurta büyütünce şansımız daha çok oluyorBende de pcos var canım ama yaş 36 olunca sağ tarafta bazen oluyor bazen olmuyor ama sol çok iyi hep oradan yiyoruz bende inositol içerikli bir Multi vitamin alıyorum o baya iyi geldi
Benim bu ay yumurtam 25mm olmuştu kist olmasın diye iğne oldum ben biraz araştırdım kaynaklardan filan bir yumurta en fazla 23 mm fazla olunca kaliteli oluyormuş Sanırım bu ay kaliteli yumurta zamanını kaçırdığım için olmadıBanada doktor hep vitamin ağırlıklı yazıyor ilaçları, bu arada ben geçen yıl femara kullandığımda tek yumurta gelişmişdi ama kaliteliydi ilk denemede tutmuşdu, ama bu defa 4.5 tane yumurtaya ragmen gebelik oluşmadı, bence femara tek yumurta büyütünce şansımız daha çok oluyor
Nasip kismet canim, vakti zamanı gelince olucaktır inşallah, az önce haberlerde okudum bi kadın yıllardır cocuğu olmuyormuş 53 yaşında hamile kalmış ve sağ salim doğum yapmış, biz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet, sen femaraya devam ediyormusun?Benim bu ay yumurtam 25mm olmuştu kist olmasın diye iğne oldum ben biraz araştırdım kaynaklardan filan bir yumurta en fazla 23 mm fazla olunca kaliteli oluyormuş Sanırım bu ay kaliteli yumurta zamanını kaçırdığım için olmadı
Evet bu ayda yine kullanıcam klomen filan bende işe yaramıyor ama femara iyi kaliteli oluyorNasip kismet canim, vakti zamanı gelince olucaktır inşallah, az önce haberlerde okudum bi kadın yıllardır cocuğu olmuyormuş 53 yaşında hamile kalmış ve sağ salim doğum yapmış, biz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet, sen femaraya devam ediyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?