- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
- #1.021
Evet canim. Yarindan itibaren artik yaparim hergun. Başka konulara yorum yaziyorumki sabirsiz olmayalim 14 gunu bekleyelim. Herkes bekliyor şimdi ama en erken ben yaptim. En sabirsizi ben çikti.Çok belli ama bunu baz alarak diğer testleri bununla kıyasla her sabah idrarı ile canım siliniyor mu yoksa daha çok belli oluyor mu bak bakalım
Onda ola biler mence, inşAllah hamilelikdendi4 yumurta. Birinci gedende dedi bir sari cisim gorurem ama o biri yumurtalar indi yoxdu. Boyuk ehtimal onlar da.çatliyib sadecr yeni çatliyib drye gorunmurler dedi. Cunki iki gune o boyda yumurta geri sorula bilmez. Bele dedi. Hekimim de dediki hamsi catliyib. Evelki hamileliyim de ekiziydi. Onda iyne vurmamişdim ama çox tez qanda artdi. Hetta ele suretle artirdiki 5 gun icinde hcg deyerim 20den 816ya qalxdi. 4 qat artirdi hcg. Indiki bilmirem belke iynr tesiridi. Ele sen demiş seher de yoxluyum azalsa ya da artsa bir fikrim olar. Xeyirlisi InsaAllah
Iyne nevaxt vurmuşdun sen? 28i?Onda ola biler mence, inşAllah hamilelikdendimen bugun test eledim çıxmadı, birde 2.3 gün sora eliyecem onda biliner uje var yoxsa yoxdu
Sen de hergun sabahlari yap bakalim nasil olucakBenim 7 günüm iğne gününü saymıyorum akşam 6:30 da yaptım çünkü benim ancak haftasonuna silinir sanırım
23ü seher vurmuşdum , o günle birlikde 15ci gündü bugunIyne nevaxt vurmuşdun sen? 28i?
Hee aybasi vaxtini gozle. 2 -3 gun de gozle InsaAllah artim olar23ü seher vurmuşdum , o günle birlikde 15ci gündü bugun
Aynen artık sabahları yapicam takıp içinSen de hergun sabahlari yap bakalim nasil olucak
Mende aybasi vaxti yoxduki dermansız olmuram derman içmesem 1 il 2 il heç olmaz , polikistozam☹Hee aybasi vaxtini gozle. 2 -3 gun de gozle InsaAllah artim olar
Can can mende de evlenennen sonra ocur oldu. Düzdü aylarla kecmeyin gozlemeden drrmanla aybasi oluram. Ama.bir defe 2 ay gecikdi onnan sonra geciken kimi derman içirem. Belke gozlesem ele aylarla çeker mende de. Evlenmemisden once yaxşi pis duzenim variydi(Mende aybasi vaxti yoxduki dermansız olmuram derman içmesem 1 il 2 il heç olmaz , polikistozam☹
İğnenin 13-14 günü önemli olanKizlar ben bu sabah yaptim çok silik çikti. Galiba igne etkisi benden geç gidiyor ve sifirlanmaya başliyor(
Bak demin yaptigim. 10 dk sonraki hali. Sabah olan daha silikdi.İğnenin 13-14 günü önemli olan
Var evet goruyorum. 8ci gunun mu?Benim de bu sabah ki testim
İğne gününü saymadan kaçıncı gününBak demin yaptigim. 10 dk sonraki hali. Sabah olan daha silikdi.
Evet canım ama çok siliklesti dün daha belirgindiVar evet goruyorum. 8ci gunun mu?
Saymazsam 10cu gun bugun. Daha erken biliyorum. Ama yine de sbhlari yaparak devam edicemİğne gününü saymadan kaçıncı günün
Belli oluyor mu resimde benim testler?İğne gününü saymadan kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?