- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
- #1.041
Evet çok silikte olsa görünüyor canımBelli oluyor mu resimde benim testler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok silikte olsa görünüyor canımBelli oluyor mu resimde benim testler?
Canım benim 8 günüm sağ tarafta kendiliğinden çatladı solda 25mm için iğne yaptık bekliyorum işte canımKızlar nasılsınız bu ay durumlarınız nasıl umut var mı
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik iyi misin bulantıların var mı bebişini gördün müKızlar nasılsınız bu ay durumlarınız nasıl umut var mı
Şukur. Sen nasilsin? Benim durumum her ay ayni yalanci silikler. Her ay farkli markalar deniyorum ama hep silik çikiyor adete olana kadar. Bende mi sorun var anlamiyorumki. Senin kaç gunde testin negatifden pozitife dondu? Igneyle bir 12ci gunum. Sabah silik çikdi ilk dakikalardan. Ama hep ayni koyuluk((Kızlar nasılsınız bu ay durumlarınız nasıl umut var mı
Çok güzel inşallah bebeişin bu ay seninle olur benim güzel gidiyor keseyi falan gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicezCanım benim 8 günüm sağ tarafta kendiliğinden çatladı solda 25mm için iğne yaptık bekliyorum işte canım
Canım benim 10.gün negatife dönmüştü yani 12.gün öğrendim ben 13 de kan vermiştimŞukur. Sen nasilsin? Benim durumum her ay ayni yalanci silikler. Her ay farkli markalar deniyorum ama hep silik çikiyor adete olana kadar. Bende mi sorun var anlamiyorumki. Senin kaç gunde testin negatifden pozitife dondu? Igneyle bir 12ci gunum. Sabah silik çikdi ilk dakikalardan. Ama hep ayni koyuluk((
Yok canim ya aslinda olumsuz hiç dusunmedim. Sadece iki aydir ayni şeyleri yaşiyorum. Sabah çok silik oglen biraz koyu sabahi gun sabah yine silik. bu dongudeyim. Ilk hamileligimde gun içinde her testim biraz daha koyulaşmişdi. O yuzden bu testlerin igne etkisi olduğunu biliyorum. Adet olursam tüp bebek için gidicez. Yeniden tuplere de baktirmak istiyorum ama eşim ikiz hamileligim oldugu için tupde sorun yoktur diyor. 4 yumurta çatladi. hiçbiri mi tutmaz. Neyse bekleyelim bakalim. Allah ne nasib ederseCanım benim 10.gün negatife dönmüştü yani 12.gün öğrendim ben 13 de kan vermiştim
40 çıkmıştı işte hemen ümitsizliğe düşme sen zaten kafanda yine olmıycak diye şartlıyosun yarın yine bak koyuluk olacak mı bakalım
Ama bu sabahki daha silik gibi. Yarina sifirlanirCanım benim 10.gün negatife dönmüştü yani 12.gün öğrendim ben 13 de kan vermiştim
40 çıkmıştı işte hemen ümitsizliğe düşme sen zaten kafanda yine olmıycak diye şartlıyosun yarın yine bak koyuluk olacak mı bakalım
O zaman sıfırlansın bi kaç gün bekle madem Allah ne nasip ederse o olsun senin için en hayırlısı ne zamansa inşallah en kısa sürede meleğini kucağına alırsınAma bu sabahki daha silik gibi. Yarina sifirlanir
Salam necesen? Bugun 17ci gundu bele çıxdı nese görürsen?Ama bu sabahki daha silik gibi. Yarina sifirlanir
Var gibi geldi bana hemen çıktıysaSalam necesen? Bugun 17ci gundu bele çıxdı nese görürsen?
Amin tesekkurler. Sen de saglicakla al kucaginaO zaman sıfırlansın bi kaç gün bekle madem Allah ne nasip ederse o olsun senin için en hayırlısı ne zamansa inşallah en kısa sürede meleğini kucağına alırsın
Goruremm. Ilk deqiqelerden cixdi? Iyneden sonra uziye düşüb baxmišdin? 17ci gune qalmaz her halda. Mence qan verSalam necesen? Bugun 17ci gundu bele çıxdı nese görürsen?
Testini atsana bugünküyle dünkünü yanyana koy karşılaştırma yapalımAmin tesekkurler. Sen de saglicakla al kucagina
Evet canim 5.6 dakkada çıktıVar gibi geldi bana hemen çıktıysa
Menim bir testim qalib. Onu da bazar gunu edecem. Cixmasa artiq yanvarda süni mayalanma etdirecik. Toyun seheri gununnen neve neve deye deye başimi xarab edibler. Bir ayim bele uşaq dusunmeden keçmiyib. Usaqlarimi itirenden sonra bele hele ilk aybasimi olmamiş yene usaqcun nevaxt hazirlaşirsiz deyilib. Yoldaşima drdim hech olmasa bir ay hamilelik oldumu goresen dusunmek istemirem. Dekabrda uşaq dusunmeden sadece dincelecik. Ne mualice. Ne de bir şey. Kadinlar kulubundan da çixacam. Fikrimi tamamen başqa şrylere verecem. Çooox yorulmuşam. Menevi cehetden(((Salam necesen? Bugun 17ci gundu bele çıxdı nese görürsen?
Yox düşmemişdim men gedende uje 1i çatlamışdı, iki dene de 20 22 mm yumurta var idi ele hemin gün vurduq, birde evde test eliyib sora qan verecem inşallahGoruremm. Ilk deqiqelerden cixdi? Iyneden sonra uziye düşüb baxmišdin? 17ci gune qalmaz her halda. Mence qan ver
İnşallah ehtiyac qalmaz bu ay tutar, mendede bir ara ele olmuşdu ama indi soruşmur çoxu , biraz rahatam o baximdan, neçe ildi uşaq isteyirsiz?Menim bir testim qalib. Onu da bazar gunu edecem. Cixmasa artiq yanvarda süni mayalanma etdirecik. Toyun seheri gununnen neve neve deye deye başimi xarab edibler. Bir ayim bele uşaq dusunmeden keçmiyib. Usaqlarimi itirenden sonra bele hele ilk aybasimi olmamiş yene usaqcun nevaxt hazirlaşirsiz deyilib. Yoldaşima drdim hech olmasa bir ay hamilelik oldumu goresen dusunmek istemirem. Dekabrda uşaq dusunmeden sadece dincelecik. Ne mualice. Ne de bir şey. Kadinlar kulubundan da çixacam. Fikrimi tamamen başqa şrylere verecem. Çooox yorulmuşam. Menevi cehetden(((