- 14 Mart 2021
- 223
- 72
- 48
- 24
- Konu Sahibi teacherirem
-
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah size birşey soracam bu catlatma iğnesini bir sorun olmasa bile kendi istegimle vuruyormu doktorlarValla Cumartesi gidicem inşallah görücez değerler güzel ilerledi en son 734 oldu dün
He neticeleri xeber edersen bize de. Men 12si edecrm. Ad gunumde ya kefim açilacaq ya da kokunnen pozulacaqMen başımı qatdimki cox fikirleşmeyim, onda gün getmek bilmir, bu 10 gün tez keçdi 2.3 günde gözlüyem sonra başliyaram test elemeye
Canim kan için çok erken. Igne etkisi de ola bilir hamilelik de. Bekleyin 3 gun daha. Heves kirmak için soylemiyorum InsaAllah vardir. Tek temennimiz bu. Ama çikarsa da aklinda acaba igne etkisi mi olacak.Kızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Sizce var mıdır? 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Testi atsana bakalim belki çok koyudur o zaman igne etkisi olmaz her haldeKızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Sizce var mıdır? 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Görüntüyü siteden bir türlü yukleyemedimTesti atsana bakalim belki çok koyudur o zaman igne etkisi olmaz her halde
Googleden girince oluyor. InsaAllah hayirli mujdeli haberler alirsin canimGörüntüyü siteden bir türlü yukleyemedim
Ordan giriyorum ama bir türlü yüklenmedi. Eğer uygulaması varsa hemen indiricem onuda bulamadimGoogleden girince oluyor. InsaAllah hayirli mujdeli haberler alirsin canim
Erken gebelik testleri iğnenin etkisini algılıyor canım normal kaset testleri ile takip etKızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Sizce var mıdır? 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı.
Iğne gunu dahil 5ci gün. Çok sabirsizim. Burda herkese sabirli olun, kafayi dagitin birşeylerle diyorum ama kendim uygulayamiyorumB Buyuk_umutlar canım iğnenin kaçıncı günü bugün nasılsın
Iğne gunu dahil 5ci gün. Çok sabirsizim. Burda herkese sabirli olun, kafayi dagitin birşeylerle diyorum ama kendim uygulayamiyorum14cu gune kadar çatliycam her halde. Sen ne alemdesin?
Kızlar bende yeniden iğne olmak zorunda kaldım sağdaki yumurta çatlamış kendiliğinden ama soldaki 25mm olmuş onun için iğne oldum bakalım artık beklicem
Burada çok takilmamaya çalışıyorum çünkü beni çok etkiliyor burası canım onun için çok nadir girmeye çalışıyorumIğne gunu dahil 5ci gün. Çok sabirsizim. Burda herkese sabirli olun, kafayi dagitin birşeylerle diyorum ama kendim uygulayamiyorum14cu gune kadar çatliycam her halde. Sen ne alemdesin?
İkinci gün canım bakalım 15 Aralık'ta hem progesteron baktircam hemde Betahcg vericem canımBelki de onceki tutmuşdur bile. Yine de şansini artirmiş oldun. Harika. Bugun mu oldhn?
Ya benim için de çok büyük sürpriz oldu canım ya bakalım işte 15 Aralık'ta gorucezBelki de onceki tutmuşdur bile. Yine de şansini artirmiş oldun. Harika. Bugun mu oldhn?
InsaAllah hayirlisi. Sonucu paylaşiriz. InsaAllah mutlu haberler veririzYa benim için de çok büyük sürpriz oldu canım ya bakalım işte 15 Aralık'ta gorucez
İnşallah canımInsaAllah hayirlisi. Sonucu paylaşiriz. InsaAllah mutlu haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?