- 23 Haziran 2014
- 692
- 469
- 323
- Konu Sahibi teacherirem
-
Beklemek zaten çok kötü . Midemden ağzıma acı acı sular geliyo inşallah çektiklerime değer .Inşallah tutmuştur canım. Bende 7sinde test yaptım birde buğu yaptım ikisi de silik çizgi cıktı erken gebelikte iğne etkisidir diye sevinemiyorum bu kadar uzun sürer mi anlamadim. 1. Önemde benimde negatif çıkmıştı
inşallah canım yaAynılarını söyledi bana da işte bence umut verici konuşmamaları lazım inşallah tutar bu sefer
Görmezsem kendime harakiri yapıcam .inşallah canım yavalla bende baya umutlandım bu ay pozitifi görürüz umarım
Her ay bende de aynı ama sonra tıpış tıpış doktorun yolu..Görmezsem kendime harakiri yapıcam .
yeni okudum canım kaçıncı gün iğnenin inşallah artışa geçerŞimdi aldım test sonucumu 0.647 beta hcg . İğne vücudumdan tamamen gitti demekki . Bundan sonra yükselirmi yükselmezmi ona bakıcam en azından iğnenin etkisi kalmamış o bile benim için iyi yükselirse şansımıza
İğneyi 14 kasım sabah 9 da olmuştum ilişki 15 kasımdaydı . Yani ilişkiden sonra on gün oldu bugün anca yerleşirse de yeni yeni yerleşir rahime .yeni okudum canım kaçıncı gün iğnenin inşallah artışa geçer
evt canım 4 gün sonra tekrar idrar testi yap istersenİğneyi 14 kasım sabah 9 da olmuştum ilişki 15 kasımdaydı . Yani ilişkiden sonra on gün oldu bugün anca yerleşirse de yeni yeni yerleşir rahime .
Aynen öyle yapıcam yükselirse yükselir yükselmezse de keyfi bilirevt canım 4 gün sonra tekrar idrar testi yap istersen
Bugün 11.gün daha koyulaştı kan verdim 66 çıktı değerim.Eki Görüntüle 2958128 çatlatma iğnesinden sonra idrar testlerim.
Aaaa hayırlı olsunnn hamilesin o zamanBugün 11.gün daha koyulaştı kan verdim 66 çıktı değerim.
Bir kere kimyasal olunca sevinemiyorum. Artık değerlerimi kontrol edeceğim cuma ve pazartesi kan verip salı doktora gideceğim.Aaaa hayırlı olsunnn hamilesin o zaman
Öyle deme canım hayırlısı ile olur iyi düşünBir kere kimyasal olunca sevinemiyorum. Artık değerlerimi kontrol edeceğim cuma ve pazartesi kan verip salı doktora gideceğim.
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.Öyle deme canım hayırlısı ile olur iyi düşün
İnşallah rabbim gönlüne göre verir canımKızlar herkese merhabaaaa. İnşallah Rabbim aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize. Benim öyküm söyle. Kendimi.bildim bileli pco hastasıyım. Bundan 5 ay önce bir doktorla tanıştım. Kendisi alanında gerçekten uzman. 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebelik elde edememistim. 5 ay önce adetim 1 buçuk ay gecikince doktora gidip söktürücü kullanıp artık bir tedavi sürecine başlama niyetindeydim. Doktorum bu gecikmenin üzerine bana duphaston verdi. İlacım bitti aradan 5 gün geçti hala adet olamayınca internette ne zaman adet gelir diye araştırma yaparken hamileliği kolaylastirdigini görüp hemen kan verdim ve mucize 1357 beta. Fakat bu sevinç uzun sürmedi. 9 haftaya kadar değerlerim sürekli düzenli artmasına rağmen kesem dolmadı ve zehirleme olasılığı yüzünden kürtaj oldum. (Ne saçma. Bir umut yüzünden az daha ölüyordum.) Biraz dinlendikten sonra bu ay doktora gittim ve femara başladık. 5 gun×2 kez. Pco yüzünden sağda tek yumurta 21 mm ve Rahim kalınlığı 6.6 iken ovitrelle vuruldum. 22 Kasım. İğneden önceki gece, iğne günü, ertesi ve bugünü değerlendirdik. Bugün progestan fitil e de başladım. Allahim bizleri de annelik makamına yarastirir inşallah. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Hoşgeldin aramıza öncelikleKızlar herkese merhabaaaa. İnşallah Rabbim aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize. Benim öyküm söyle. Kendimi.bildim bileli pco hastasıyım. Bundan 5 ay önce bir doktorla tanıştım. Kendisi alanında gerçekten uzman. 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadığım halde gebelik elde edememistim. 5 ay önce adetim 1 buçuk ay gecikince doktora gidip söktürücü kullanıp artık bir tedavi sürecine başlama niyetindeydim. Doktorum bu gecikmenin üzerine bana duphaston verdi. İlacım bitti aradan 5 gün geçti hala adet olamayınca internette ne zaman adet gelir diye araştırma yaparken hamileliği kolaylastirdigini görüp hemen kan verdim ve mucize 1357 beta. Fakat bu sevinç uzun sürmedi. 9 haftaya kadar değerlerim sürekli düzenli artmasına rağmen kesem dolmadı ve zehirleme olasılığı yüzünden kürtaj oldum. (Ne saçma. Bir umut yüzünden az daha ölüyordum.) Biraz dinlendikten sonra bu ay doktora gittim ve femara başladık. 5 gun×2 kez. Pco yüzünden sağda tek yumurta 21 mm ve Rahim kalınlığı 6.6 iken ovitrelle vuruldum. 22 Kasım. İğneden önceki gece, iğne günü, ertesi ve bugünü değerlendirdik. Bugün progestan fitil e de başladım. Allahim bizleri de annelik makamına yarastirir inşallah. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Teşekkür ederimHoşgeldin aramıza öncelikleUmarım seninde tedavin işe yarar ve bebişini sağ sağlim kucağına alırsın
Değerler biraz değişik bakalım bugün tekrar kan vericem kısmet artıkTeşekkür ederimsizede hayırlı olsun. Değerler nasıl.ilerliyor
Kafana takma canım herşey güzel olur inşallah . Burda ne hikayeler okuduk sende okumuşsundur. 9 ay sonra kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallahDeğerler biraz değişik bakalım bugün tekrar kan vericem kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?