- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
- Konu Sahibi teacherirem
Kaçıncı gündü?yeni okudum canım kaçıncı gün iğnenin inşallah artışa geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gündü?yeni okudum canım kaçıncı gün iğnenin inşallah artışa geçer
inşallah yükselir canım değerlerin ve bebişin seninledir ..Değerler biraz değişik bakalım bugün tekrar kan vericem kısmet artık
İnşallah gerçekten umarım öyle olurKafana takma canım herşey güzel olur inşallah . Burda ne hikayeler okuduk sende okumuşsundur. 9 ay sonra kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallah
İnşallah teşekkür ederiminşallah yükselir canım değerlerin ve bebişin seninledir ..
Allahtan hayırlısını istemek mühim olan canım. Kan değerlerine de çok takma. Benimki 7nci haftaya kadar çok güzel yükseldi hiç dengesizlik olmadı ama boştu mesela. Arkadaşıma da senin gibi düzensiz artış dış gebelik dediler şimdi 4aylik oldu bebisiDeğerler biraz değişik bakalım bugün tekrar kan vericem kısmet artık
Evet işte bu işler belli olmuyo geçen hamileliğimde düzenli yükselmişti benimde ama kalbi dırmultu malesefAllahtan hayırlısını istemek mühim olan canım. Kan değerlerine de çok takma. Benimki 7nci haftaya kadar çok güzel yükseldi hiç dengesizlik olmadı ama boştu mesela. Arkadaşıma da senin gibi düzensiz artış dış gebelik dediler şimdi 4aylik oldu bebisi
İçini ferah tut canım. Kan sonucu paylaşmayı da unutmaEvet işte bu işler belli olmuyo geçen hamileliğimde düzenli yükselmişti benimde ama kalbi dırmultu malesef
kan verdin mi canım..İnşallah teşekkür ederim
Yarın. Çıkacak canımkan verdin mi canım..
Gözün aydın canım çok güzel inşallah Beta 1000 olmadan keseyi görmek biraz zor olur ama inşallah hayırlısı ile bebişini görürsünKızlar son değerim 230 çıktı doktorum iki kat artıyo bakalım salı günü son kez kan ver duruma göre ultrason veriyim dedi
Zaten büyük ihtimalle salı 1000 falan olması gerekiyor ondan sonra verecek tarihi daha umarım görürümGözün aydın canım çok güzel inşallah Beta 1000 olmadan keseyi görmek biraz zor olur ama inşallah hayırlısı ile bebişini görürsün
gözün aydın canım..inşallah artmaya devam ederKızlar son değerim 230 çıktı doktorum iki kat artıyo bakalım salı günü son kez kan ver duruma göre ultrason veriyim dedi
İnşallah canımgözün aydın canım..inşallah artmaya devam eder
Ben bu ay tek yumurtayla hamile kaldım 21.5 ti 11. Gün gittim yani yumurta büyütme tedavilerinde erken gitmenin faydası oluyor Dr un söylediği tarihte gitseydim yumurta çok fazla büyümüş olacaktı ve kistleşecekti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYok canım bu ilk
Yok canım bu ilk denememiz. Yıllarca korunduk biz isteyince hemen olur sandık Şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım. 3,5 cm lik bi çikolata kistim var, dr o kist yapışıklık yaptı mı tapmadı mı bilmiyoruz önce bi çatlatma deneyelim dedi başladık bakalım.
İğne falan oldun mu sen çatlatma iğnesiKızlar yumurta takibi yaptırdım geçen hafta 3 yumurtam vardı 19mm en büyüğü doktorun dediği günler değerlendirdik. Bugun baktım ovulasyon testim çok koyu. Yumurtlamadan 1 hafta geçti. Bu neden koyulaştı şimdi
yok iğne yapmadı doktor kendisi çatlar, 3 gün içinde yumurtlayacaksın dedi. akıntım falanda geldi ama tekrar mı yumurtluyorumİğne falan oldun mu sen çatlatma iğnesi
Bende 12. Gün gittiğimde 21.8 di bi yumurtamBen bu ay tek yumurtayla hamile kaldım 21.5 ti 11. Gün gittim yani yumurta büyütme tedavilerinde erken gitmenin faydası oluyor Dr un söylediği tarihte gitseydim yumurta çok fazla büyümüş olacaktı ve kistleşecekti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah