- 9 Ekim 2021
- 135
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
cnm merhaba grup çok sessiz sen nasılsın tekrar kan verdin mi?Evet canım
Yarin yapacam ben test 14. Gunum yarin. 11.gun kanda 1.20 cikti. 8.gün 34 cikmisti idrar testi denemedimmerhaba kızlar ne durumdasınız varmı test yapan yada güzel haber alan
kan testi verdin mi canımhadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın yarın benimde iğne gününü saymazsam 12.gün kan testi vercem inşallah
verdim cnm 3.4 çıktı yükselirmi bilmiyorumkan testi verdin mi canım
naptın cnm ne sonuç aldın ben 12. günde 3.4 çıktıYarin yapacam ben test 14. Gunum yarin. 11.gun kanda 1.20 cikti. 8.gün 34 cikmisti idrar testi denemedim
15 gün tekrar ver canım çok arada bir değer çıkmış çünküverdim cnm 3.4 çıktı yükselirmi bilmiyorum
canım eğer yoksa adet olmam lazım demi iğne günüde dahil 14 gün sonra. umudum yok ama iki gün sonra tekrarlıcam cnm15 gün tekrar ver canım çok arada bir değer çıkmış çünkü
Evet canımcanım eğer yoksa adet olmam lazım demi iğne günüde dahil 14 gün sonra. umudum yok ama iki gün sonra tekrarlıcam cnm
Değerin çok arada çıkmış yükselebilir onun için beklecanım eğer yoksa adet olmam lazım demi iğne günüde dahil 14 gün sonra. umudum yok ama iki gün sonra tekrarlıcam cnm
tamam canım teşekkür ederim yarın iğnenin 14.günü zaten bişey yoksa regl olurum canım elimde ovulasyon testi var yapsam bi ipucu verir miDeğerin çok arada çıkmış yükselebilir onun için bekle
darısı banaÇok şükür bende adet olabildim sonunda kızlar
bekleme iyiye yor 12.gün iğnenin etkisi 14.gün de kendi seviyesi olabilirdarısı banabende beklıyorum degerım ıgnenın 12.günü 24 cıktı 14.günü 14.52 düşmüştü. bugun iğnenın 18.güün adet bekliyorum bende
tekrar kan versen nasıl olurbekleme iyiye yor 12.gün iğnenin etkisi 14.gün de kendi seviyesi olabilir
canım doktorum dedıkı kımyasal gecırıyorsun bekle dedı bu hafta kan ver benımde oyle hevesım kırıldı kı keşke dedıgın gıbı olsa, yıne bu hafta adet gelmezse kan vercem goguslerım patlayacak gıbı ya kımyasal hıc yasamadıgım ıcın, ne durumdayım bende anlamadımtekrar kan versen nasıl olur
canım Rabbim büyük ama bence sende bişeyler varcanım doktorum dedıkı kımyasal gecırıyorsun bekle dedı bu hafta kan ver benımde oyle hevesım kırıldı kı keşke dedıgın gıbı olsa, yıne bu hafta adet gelmezse kan vercem goguslerım patlayacak gıbı ya kımyasal hıc yasamadıgım ıcın, ne durumdayım bende anlamadım
çok sagolbekleme iyiye yor 12.gün iğnenin etkisi 14.gün de kendi seviyesi olabilir
aynen kuzum saglıklıysa hayırlı ıse ınsallah benımledır, bugun bır ıdra testı yapcam sonra kan vercem doktor degerın sıfırlanmasını gormemız lazım dedıcanım Rabbim büyük ama bence sende bişeyler var
inşallah seninledir canım Rabbim en hayırlısını versin sonucunu bildirir misin cnmaynen kuzum saglıklıysa hayırlı ıse ınsallah benımledır, bugun bır ıdra testı yapcam sonra kan vercem doktor degerın sıfırlanmasını gormemız lazım dedı
inşallah ya sadece goguslerım benı dusunduruyor çok agrıyor yururken bıle kımyasal ıse neden hala gecmedı ıgne etkısı desem baya uzun zaman oldu ıgne etkısı bıle kalmamıştır. yazarım sonucu ne cıkarsa cıksın.inşallah seninledir canım Rabbim en hayırlısını versin sonucunu bildirir misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?