- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi teacherirem
-
Ay ne guzel bir haber. Şimdi okudum. Çok sevindim. Hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor ya. InsaAllah saglikli ilerler. Artik buralarda çok fazla dolanma derim. Olumshz hersey etki edicekdir. Tadini
Canım hayırlı olsun çatlama ignesiyle mi oldun kaçıncı günü beta verdinKızlar kan verdim 42 çıktı
Testim 8 güb 34 dü bugun 11 gün 1.8 cikmisCanım o iğneden dolayı pik oluyor
14. gün tekrarla istersen bide varsa elinde ovulasyon testi yapar mısın?Testim 8 güb 34 dü bugun 11 gün 1.8 cikmis
Yukarda var yapmistim14. gün tekrarla istersen bide varsa elinde ovulasyon testi yapar mısın?
Canım bekle lütfen iğnenin 15 günü tekrar verTestim 8 güb 34 dü bugun 11 gün 1.8 cikmis
Canım benimde geçen ay aynı senin gibi 11.gün 1.89 çıkmıştı umarım seninki yükselirTestim 8 güb 34 dü bugun 11 gün 1.8 cikmis
Ben 13.gün akşam verdim canım çarlatma iğnesiyle ama ikinci ayım bu geçen ay başarısız olmuştuCanım hayırlı olsun çatlama ignesiyle mi oldun kaçıncı günü beta verdin
şimdi buldum baktım bugün benimde 10.gün ovulasyon yaptım size resmini atayımYukarda var yapmistim
benim ovulasyon pik gösteriyo hala betanın etkisi gitmemiş demek oluyo değilmiYukarda var yapmistim
Ya igne etkisi yada gebelikbenim ovulasyon pik gösteriyo hala betanın etkisi gitmemiş demek oluyo değilmi
Yaaa oturup agladim resmen yükselme ihtimali var biliyorum ama çok üzüldüm. Okadar belirtilerim var ki kendimi cok hazırladımCanım benimde geçen ay aynı senin gibi 11.gün 1.89 çıkmıştı umarım seninki yükselir
Peki yukselmismiydi o tahlilinYaaa oturup agladim resmen yükselme ihtimali var biliyorum ama çok üzüldüm. Okadar belirtilerim var ki kendimi cok hazırladım
Ben 13.gün akşam verdim canım çarlatma iğnesiyle ama ikinci ayım bu geçen ay
Yukselmismiydi pekiCanım benimde geçen ay aynı senin gibi 11.gün 1.89 çıkmıştı umarım seninki yükselir
Ben tekrarlamadım çünkü adet olmuştumPeki yukselmismiydi o tahlilin
Benimde geçen ay kimyasal ile sonuclandiBen 13.gün akşam verdim canım çarlatma iğnesiyle ama ikinci ayım bu geçen ay başarısız olmuştu
Yani ne demek oluyor böyle oluncaşimdi buldum baktım bugün benimde 10.gün ovulasyon yaptım size resmini atayım
ya iğne etkisi yada gwbelikYani ne demek oluyor böyle olunca
Hmmya iğne etkisi yada gwbelik
Of çok üzüldüm yaaaÇok şükür bende adet olabildim sonunda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?