- 1 Nisan 2021
- 269
- 105
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherirem
-
Dediğim gibi başta sadece hafif kasık ağrılarım oldu son iki gün çok göğüs ağrım başladı kasık ağrısı zaten vardı bi de en belirgin olan bana göre akıntı ve ateş basması sürekliAaa hamilesin yaa gözün aydin darisi hepimize insallah
Hadi bakal ne belirtilerin oldu simdiye kadar anlat bakalim
bugün 8. günmü sizin?Canım sana birşey soracaktım ama sende böyle sekizinci günde kremsi beyaz akintin oldu mu farkettin mi hiç
Yok canım benim 18 günüm ama ne gelen var ne bebek varbugün 8. günmü sizin?
inşallah arkadan sonradan gelen bir yumurtlamayla geç döllenmedirYok canım benim 18 günüm ama ne gelen var ne bebek var
Kanda baktirdim ama pazar günü tekrar baktircam bakalıminşallah arkadan sonradan gelen bir yumurtlamayla geç döllenmedir
Kız deli bariz çıkmış nasıl yok diceksin sen test yapınca bize at gebe değilim diye ortalıkta gezersin yoksaYa var ya ben olsam yok derdim bu teste demekki ben testten anlamiyorum
Kaç ml ken çatlatma iğnesi vurulmuştu?Bende 3 kasimda iğne oldum ama hiç belirtim yok ,tedavide 2. Ayım geçen ay olmadı malesef benimde 2 yumurtam oluşmuştu
Kan testi vermeyi ihmal etme varsa mutlaka çıkar 12. Gün 42 ile öğrendim benEvet yaptım bende nerdeyse hergün aslında dediğin gibi kişiden kişiye değişiyo 14. Gün bugün ve çizgiler koyulaştı umarım bu sefer sağlıklı olur
Bencede yenile testini bi senKanda baktirdim ama pazar günü tekrar baktircam bakalım
Canım inşallah pozitif çıkar seninde dua edicem senin içinBugun 11 gunum ve kan verecem dua edin kizlar
Hadi bakalım güzel haberler inşallah sonuç negatif olursa da üzülmek yok daha 11 gündesinBugun 11 gunum ve kan verecem dua edin kizlar
Canım inşallah pozitif çıkar seninde dua edicem senin içinseninde hayirli olsun canım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bende birşey sormak istiyorum igneden önce ve sonra iliski durumunuz nasil öldü hergun mi gun aşırı mı
seninde hayirli olsun canım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bende birşey sormak istiyorum igneden önce ve sonra iliski durumunuz nasil öldü hergun mi gun aşırı mıCanım inşallah pozitif çıkar seninde dua edicem senin için
Teşekkür ederim canım darısı başınıza tabi daha değerim artacak mı onu takip edicez ben iğneden bir gün önce ilişki yaşamadım iğne olduktan sonra 38.saatte falan sanırım ilk ilişki oldu sonra gün aşırıseninde hayirli olsun canım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bende birşey sormak istiyorum igneden önce ve sonra iliski durumunuz nasil öldü hergun mi gun aşırı mı
Et valla hamilelerin duası kabul olurmuş belirtilerimiz bile ayni. Mesela ben ilk ayagi kalkinca dik duramiyorum kasik agrisindan sonra geciyor gögüsler de felaketCanım inşallah pozitif çıkar seninde dua edicem senin için
Ay insallah pozitif olur da. Doktorum yapmami istedi olmazsa p.tesi tekrarliyacaz sende yap bence belli olur arrikKızlar mi
Hadi bakalım güzel haberler inşallah sonuç negatif olursa da üzülmek yok daha 11 gündesin
Benim iki gündür böyle sarı beyaz arası akıntı oluyor tama oldum diyorum yok yine olmamış haftasonu beklicemAy insallah pozitif olur da. Doktorum yapmami istedi olmazsa p.tesi tekrarliyacaz sende yap bence belli olur arrik
Kaçıncı günün canım adet gecikti demi seninBenim iki gündür böyle sarı beyaz arası akıntı oluyor tama oldum diyorum yok yine olmamış haftasonu beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?