Çatlatma iğnesi

teacherirem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
269
105
31
Kızlar hepinize merhaba daha önce 8 haftalık bir kürtajım oldu 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık klomen ve otrivelle iğne kullandım geçen ay iki yumurtam olmasına rağmen olmadı bu ay tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi oldum iki yumurtam vardı yine bugün iğnenin 4.günü benim gibi bu ay iğne olanlar gelin birlikte bekleyelim çatlatma iğnesi etkilerini hissettiklerimizi paylaşalım ve bir sorum var bu konuda bi bilgi edinmedim çatlatma iğnesi içinde hcg hormonu var fakat bu özellikle idrar testinde ilk günden itibaren çok koyu mu çıkar yoksa silik mi bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu arada iğne etkisi 15 gün sürüyo bunu biliyorum sadece merak ettiğim bu kadar idrar testinde koyu çıkar mı

Kızlar hepinize merhaba daha önce 8 haftalık bir kürtajım oldu 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık klomen ve otrivelle iğne kullandım geçen ay iki yumurtam olmasına rağmen olmadı bu ay tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi oldum iki yumurtam vardı yine bugün iğnenin 4.günü benim gibi bu ay iğne olanlar gelin birlikte bekleyelim çatlatma iğnesi etkilerini hissettiklerimizi paylaşalım ve bir sorum var bu konuda bi bilgi edinmedim çatlatma iğnesi içinde hcg hormonu var fakat bu özellikle idrar testinde ilk günden itibaren çok koyu mu çıkar yoksa silik mi bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu arada iğne etkisi 15 gün sürüyo bunu biliyorum sadece merak ettiğim bu kadar idrar testinde koyu çıkar mı
Bende 3 kasimda iğne oldum ama hiç belirtim yok ,tedavide 2. Ayım geçen ay olmadı malesef benimde 2 yumurtam oluşmuştu

Aslında geçen ay çok belirtim oldu 8. Güne kadar kaşık ağrım devam etti ama bu ay hiç bsiey yok ,senin durumun nasıl belirtilerin neler
Benim geçen ay çok sancım oldu aşırı ama yani bu ay hafif batmalar sancılar oluyo çok akıntım var göğüslerim hafif dolgunlaştı ve idrara çok sık çıkıyorum yani daha erken ama gebelik belirtileri için bilmiyorum

Aslında herkesten duyduğum belirtiler bunlar inşallah Allahım en kısa sürede bize ve isteyen herkese nasip etsin beklemek umut etmek zor 😔

Kızlar merhaba benimde tedavide 3.ayim 1 Kasım'da oldum bende iğneyi bugün 8 günüm 3 gündür bütün belirtiler gitmişti ama dün geceden beri alt taraflara bele sırta vuran ağrı var gaz sancısı mide ekşimesi ve tuvalet sorunu var

Kızlar merhaba benimde tedavide 3.ayim 1 Kasım'da oldum bende iğneyi bugün 8 günüm 3 gündür bütün belirtiler gitmişti ama dün geceden beri alt taraflara bele sırta vuran ağrı var gaz sancısı mide ekşimesi ve tuvalet sorunu var
Umarım bu ay tedavilerimiz olumlu sonuç verir kaç tane yumurtan vardı

Kızlar ben iğneden önceki gün iğneden sonraki iki gün sonra gün aşırı olacak şekilde bir haftayı tamamladım avokado yiyorum hergun bir tane nar yiyorum iki gün de bir tane ceviz ve büyük yağlı balık folik asit kullanıyorum bakalım inşallah hepimiz hamile kalırız

Çok iyi benimde aynı bir sağda bir soldaydı senin artık 9.gün hiç test yaptın mı negatife dönmüş mü
Canım ben ovulasyon ile takip ediyorum iğne gününden itibaren dün baya silik olmaya başlamıştı ama ben iğne gününü saymıyorum saymayin diyorlar ama akşam atarım hatta eve gidince testlerimi ama yarın bir gebelik testi yapicam bakalım iğne etkisi ne kadar kalmış diye

Canım ben ovulasyon ile takip ediyorum iğne gününden itibaren dün baya silik olmaya başlamıştı ama ben iğne gününü saymıyorum saymayin diyorlar ama akşam atarım hatta eve gidince testlerimi ama yarın bir gebelik testi yapicam bakalım iğne etkisi ne kadar kalmış diye
İyi yapmışsın bende 2. Günden itibaren gebelik testi yapıyorum silikleşmeyi görmek için bakalım ne olacak

X