Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benımde büyüdüğü için vurdu beklemedeyım siz ne durumdasınızMerhaba kızlar
Klomen kullandm yarın kontrolüm var catlatma iğnesini âdetin 10.gününde vurur mu doktor sizce ?
Bende 22 şubat bu pazartesi vurdum kendime doktor vurmadı. Eczanede satılıyor, benimki ovitrelle idi. 140 tl gibi bir fiyatı var iğnenin. Çok zordu kendi karnıma iğne sokmak ama iğne kısa AllahtanMerhaba benımde büyüdüğü için vurdu beklemedeyım siz ne durumdasınız
Bende 22 şubat bu pazartesi vurdum kendime doktor vurmadı. Eczanede satılıyor, benimki ovitrelle idi. 140 tl gibi bir fiyatı var iğnenin. Çok zordu kendi karnıma iğne sokmak ama iğne kısa Allahtan
Şimdi gün aşırı ilişki şeklinde devam ediyoruz.8 Martta test yapcam herşey belli olcak.
iğne yaptıktan 12-13 gün sonra test yapmak gerekiyormuş. Çünkü iğneden dolayı testler yanıltıcı oluyor yani değerler yüksek çıkıyor tecrübeyle de sabit, dün yaptırdım başka rahatsızlıktan dolayı hastanede önlem amaçlı test yaptılar. 4 haftalık hamile çıktımamma ve lakin 2 hafta önce regliydim yani yanlış sonuç.
![]()
Ayy inşallah rabbim beklemelerimizi boşa çevirmesin. Cok zorBende ayın 18 inde vuruldum.ignemi beklemedeyim inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırız.Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
Amin inşallah cidden çok zor bı surec bende 1 yıl 4 aydan beri evliyim.5aydir tedavi görüyorum gerçekten çok stres oluyor insan .Ayy inşallah rabbim beklemelerimizi boşa çevirmesin. Cok zor
AynıyızAmin inşallah cidden çok zor bı surec bende 1 yıl 4 aydan beri evliyim.5aydir tedavi görüyorum gerçekten çok stres oluyor insan .
Benim adet duzensizligim vardı.Bebek istediğim için doktora gittim.Doktorum.bana klomen tedavisi başlattı .ama tedavi olduğum bu sürede adetim hep düzenli geldi.Yani 5 ay oldu tedavi surecim bu ay da işte çatlatma iğnesi vuruldum.beklemedeyim.Bakalim.cidden ama çok yoruldum her ay umitlenip umudunun boşa çıkması çok kötü ediyor insanı.Aynıyızbende öyleyim artık doktora gitmek istemiyorum bu ayda olamazsa hacamata gidecegim inşallah sizede öneririm akrabam öyle hamile kaldı iki kişi hemde. Çare arıyoruz resmen.. direk aşılama tüp bebek istemiyorum zaten doktorumda önermedi. Sizin nasıl sağlık sorununuz özel değilse sorabılırmıyım? Benım prolaktın yüksek cıktı 45 cıktı ılacıda bıraktım doktor kullan dedı ama ıkı kere daha ıctım iğneden sonra bırakttım.
21 Şubat'ta vuruldu bana bekliyorum hiçbir belirti yok amaMerhaba benımde büyüdüğü için vurdu beklemedeyım siz ne durumdasınız
Şuan hamile misinz anlamadımBende 22 şubat bu pazartesi vurdum kendime doktor vurmadı. Eczanede satılıyor, benimki ovitrelle idi. 140 tl gibi bir fiyatı var iğnenin. Çok zordu kendi karnıma iğne sokmak ama iğne kısa Allahtan
Şimdi gün aşırı ilişki şeklinde devam ediyoruz.8 Martta test yapcam herşey belli olcak.
iğne yaptıktan 12-13 gün sonra test yapmak gerekiyormuş. Çünkü iğneden dolayı testler yanıltıcı oluyor yani değerler yüksek çıkıyor tecrübeyle de sabit, dün yaptırdım başka rahatsızlıktan dolayı hastanede önlem amaçlı test yaptılar. 4 haftalık hamile çıktımamma ve lakin 2 hafta önce regliydim yani yanlış sonuç.
![]()
yok maalesef, sadece vurduğum iğneden dolayı sonucum pozitif çıktı. hamiş değilim. 8 martta belli olacak inşallah :)Şuan hamile misinz anlamadım
Evet dimi en cok da insanı belirsizlik ve ümitsizlik yoruyor. Rabbım yardımcımız olsunBenim adet duzensizligim vardı.Bebek istediğim için doktora gittim.Doktorum.bana klomen tedavisi başlattı .ama tedavi olduğum bu sürede adetim hep düzenli geldi.Yani 5 ay oldu tedavi surecim bu ay da işte çatlatma iğnesi vuruldum.beklemedeyim.Bakalim.cidden ama çok yoruldum her ay umitlenip umudunun boşa çıkması çok kötü ediyor insanı.
Ha anladım şimdi :) inşallah güzel haberler alırsınız hayırlısylayok maalesef, sadece vurduğum iğneden dolayı sonucum pozitif çıktı. hamiş değilim. 8 martta belli olacak inşallah :)![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşallah sen iğne vurulduktan sonra kontrole gittin mi çatlamış diye baktı mi doktorEvet dimi en cok da insanı belirsizlik ve ümitsizlik yoruyor. Rabbım yardımcımız olsun
Ayy hadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruzyok maalesef, sadece vurduğum iğneden dolayı sonucum pozitif çıktı. hamiş değilim. 8 martta belli olacak inşallah :)![]()
![]()
![]()
![]()
Hayır gıtmedım gel demedı iğneden önce baktı sadece?Amin inşallah sen iğne vurulduktan sonra kontrole gittin mi çatlamış diye baktı mi doktor
Aramizda 1 gün varyok maalesef, sadece vurduğum iğneden dolayı sonucum pozitif çıktı. hamiş değilim. 8 martta belli olacak inşallah :)![]()
![]()
![]()
![]()