- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
benimde 11. gunum kasiklarimda kramp disinda hicbisey yokHanımlar bu ay catlatma ignesi olanlar belirtilerini yazabilirmi benim 10.günüm bugün
Ben pazartesi gunu igne vurdurmustum.bugun cok belim ve alt karnim agriyor.acaba igenenin etkisimidir yoksa pazartesi iliskiye girdikde onun etkisinden mi birseyler oluyor cok merak ediyorummmBenim 4. Günüm belim ağrıyor gögsümde hassasiyet ve yorgunluk var ama iğnenin etkisi olabilirmiş bekliyorum, inşallah tutar hepimizin
Test yaptin mi olumlu sonuclar aliriz insallahHanımlar bu ay catlatma ignesi olanlar belirtilerini yazabilirmi benim 10.günüm bugün
İğnenin etkisidir canımBen pazartesi gunu igne vurdurmustum.bugun cok belim ve alt karnim agriyor.acaba igenenin etkisimidir yoksa pazartesi iliskiye girdikde onun etkisinden mi birseyler oluyor cok merak ediyorummm
Merhaba ben de 31 aralıkta iğne oldum 13 ocakta ikinci çizgi silikti doktorum ilaçtan olabilir gününün geçmesini bekle dedi 15 ocakta yani dün ikinci çizgi baya koyulaşmıştı ama adet tarihim yarın bikaç gün geçmesini beklemeliyim acaba test doğru sonuç vermişmidir böle olup da sonradan değeri düşen var mı ilacın etkisiyle yüksek çıkıp günüm geçtiğinde düşmesinden tedirgin oluyorum4 gün sonra sonucu alırsınız hayırlısıyla
ben pozitif olduğunu düşünüyorumMerhaba ben de 31 aralıkta iğne oldum 13 ocakta ikinci çizgi silikti doktorum ilaçtan olabilir gününün geçmesini bekle dedi 15 ocakta yani dün ikinci çizgi baya koyulaşmıştı ama adet tarihim yarın bikaç gün geçmesini beklemeliyim acaba test doğru sonuç vermişmidir böle olup da sonradan değeri düşen var mı ilacın etkisiyle yüksek çıkıp günüm geçtiğinde düşmesinden tedirgin oluyorum
inşallah öyledir yakın çevremden de acele etme geçmesini bekle o testler yanıltıyo doğru çıkmıyo diyolar napacağımı şaşırdım kan testi versemmi acaba en az kaç çıkarsa doğrudur kiben pozitif olduğunu düşünüyorum
5 üzeerinde çıkarsa pozitif ben iğneden12 gün sonra yaptım kan testi 34 çıktıinşallah öyledir yakın çevremden de acele etme geçmesini bekle o testler yanıltıyo doğru çıkmıyo diyolar napacağımı şaşırdım kan testi versemmi acaba en az kaç çıkarsa doğrudur ki
Bu tür hormon ilaçları her insanda aynı etkiyi yaratmıyor bence. Mesela klomen geciktirdi beni 3gün. Ondan bekle 25 Ocak’ı. İnşallah güzel bi sürpriz olurSelam kizlar,
Ben de 5 Ocak’ta catlatma ignesi vuruldum, 16 Ocak’ta betahcg 2,40 cikti, 18 Ocak’ta ise 1( bugun ignenin ustunden 17 gun gecti hala adet olmadim ve hicbir belirti de yok, normalde bir hafta onceden siskinlik ve agrim olur. Bugun hastanedeki hemsire ile gorustum, normal adet tarihinizi bekleyin diyor. SAT 26 Aralik, BAT 25-26 Ocak ama igneden dolayi BAT one gelmiyor mu, yani igneden 14-15 gun sonra (19-20 Ocak’ta) adet olmam gerekmez miydi?
Dun regl oldum, artik onumuzdeki aya kismetBu tür hormon ilaçları her insanda aynı etkiyi yaratmıyor bence. Mesela klomen geciktirdi beni 3gün. Ondan bekle 25 Ocak’ı. İnşallah güzel bi sürpriz olur
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinDun regl oldum, artik onumuzdeki aya kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?