Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Catlatma ignemin 7. Gunundeyim cok hafif sancilarim var onun disinda da aman aman cok bir belirtim yok catlatma ihmesinden oncede hsg cekindim bu ay sansim bayagi yuksek bakalim hayirlisi allahtan
Merhaba arkadaşlar ben de ayın onyedisinde çatlatma iğnesi oldum(ilk defa yapıldı)dayanamyıp dün test yaptım sadece meraktan şu ucuz testlerden. İkinci çizgi bariz belirdi. Bugün early predictor yaptım onda da belli belirsiz bi çizgi var yani ben görüyorum çok silik ama. 4 - 5 gün sonra adet zamanım. Şüphelendirdi bilmiyorm gerçekten bişiler var mı?
Merhaba arkadaşlar ben de ayın onyedisinde çatlatma iğnesi oldum(ilk defa yapıldı)dayanamyıp dün test yaptım sadece meraktan şu ucuz testlerden. İkinci çizgi bariz belirdi. Bugün early predictor yaptım onda da belli belirsiz bi çizgi var yani ben görüyorum çok silik ama. 4 - 5 gün sonra adet zamanım. Şüphelendirdi bilmiyorm gerçekten bişiler var mı?
Doğrudur bekliyorum artık adet zamanım gelsin eğer geçerse bi test daha yapıp emin olup öyle kan verecegm. İğneyi ilk kez yaptrdgm için zaman olaynı bilmiyorum.