CATLATMA IGNESI

Catlatma ignemin 7. Gunundeyim cok hafif sancilarim var onun disinda da aman aman cok bir belirtim yok catlatma ihmesinden oncede hsg cekindim bu ay sansim bayagi yuksek bakalim hayirlisi allahtan

Merhaba arkadaşlar ben de ayın onyedisinde çatlatma iğnesi oldum(ilk defa yapıldı)dayanamyıp dün test yaptım sadece meraktan şu ucuz testlerden. İkinci çizgi bariz belirdi. Bugün early predictor yaptım onda da belli belirsiz bi çizgi var yani ben görüyorum çok silik ama. 4 - 5 gün sonra adet zamanım. Şüphelendirdi bilmiyorm gerçekten bişiler var mı?

Yani bugun ignenin 11. Gunu yanlis anlamadiysam... En dogru sonucu 14. Gundem sonra aliniyor diyorlar ama

Doğrudur bekliyorum artık adet zamanım gelsin eğer geçerse bi test daha yapıp emin olup öyle kan verecegm. İğneyi ilk kez yaptrdgm için zaman olaynı bilmiyorum.

Çok erken test yaptırmışsınız iğnenin etkisi 14 günde geçiyor tam olarak adet gününüzü bekleyin ve doğru sonucu kan testiyle alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…