- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ayy eşim bi tane tek getirmiş yaa neyse yarın sabah alayım ben en iyisi tabi nasıl uyucam bilmiyorumO dağılma olmaması gerekiyor cnm var yada yok ama bu test bozuk başka varsa yapsana cnm
Yarın kaçıncı gün oluyor cnm iğneden sonraAyy eşim bi tane tek getirmiş yaa neyse yarın sabah alayım ben en iyisi tabi nasıl uyucam bilmiyorum
17. Gün oluyor canım benimYarın kaçıncı gün oluyor cnm iğneden sonra
İnşallah cnm umarım tedavin olumlu sonuç verir ve burda pozitifi paylaşrsn bat ne zaman ilk aşılama mıKızlar dua edin yarın sabah aşılamaya gidiyoruz. Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder İsteyen herkese en doğru zamanda gelsin
Tatlım. .ben ilk ve ikinci hamileliğin size anlattımm. .kızım 5 yaşında oğlum 2.. tecrubemi yazdım. .doktorun ignenin 14. Günü kanda test yap demişti. .kızımda evde 11.gün idrarda nefatih gördüm umudum kalmamıştı..sonra kanda hamile oldugumu öğrendim..oğlumda ise ignenin 15.günü evde idrarda öğrendim. .sonra kanda netlestirdimm. Rabbim herkese nasip etsin şuan gebelik var mı yok mu bilmiyorum cnm adeti bekliyorumAdet geçmeden mi yaptnZ testi iğnenin kaçncı gününde öğrendinz şuan hamilesinz değil mi
canım ben de onu yazmak için girdim felaket mide bulantısı ve bel ağrısı var ben de de dayanılacak gibi değilKızlar dünden beri bulantım var hatta akşam hastaneye gittik ateşim de çıktı hasta değilim grip yada boğaz ağrısı da yok sizce neden olabilir hamilelik oluşuyor olabilir mi hala devam ediyor bulantı
Yaptın mi test canimcanım ben de onu yazmak için girdim felaket mide bulantısı ve bel ağrısı var ben de de dayanılacak gibi değil
Ateşin var mı sanki soğuk algınlığı gibicanım ben de onu yazmak için girdim felaket mide bulantısı ve bel ağrısı var ben de de dayanılacak gibi değil
Bende ayın 8 de vuruldum iğnemi dün ateşim çıktı 38 kadar yükseldi bulantım da vardı düne kadar benimde hiçbirşeyim yoktumerhaba kızlar bde 09.05.2018 tarihinde klomen sayesinde 1 tane yumurtam 22mm idi ayın 10.05 de iğnemi vuruldum. 3 gün boyunca kasık ağrısı bel ağrısı cektim ve suan iğnenin 6. günümdeyim ama bseyim yok suanlk
Bu erkekler de illa tek alırlar. Benimki de yapmama izin vermiyor bu ay. Her yapılıniAyy eşim bi tane tek getirmiş yaa neyse yarın sabah alayım ben en iyisi tabi nasıl uyucam bilmiyorum
test yapsana canımKızlar ignemin 17. Günü akintim çoğaldı biraz da belim ağrıyor adet mi olcam acabaaa
Aslında yapmak istiyorum ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde yaa dün test bozuk çıktı bu günde böyle biraz daha beklicemmBu erkekler de illa tek alırlar. Benimki de yapmama izin vermiyor bu ay. Her yapılıni
test yapsana canım
Canım sabret daha cok erkenKızlar benim iğnemin 10.günü ama hiçbir belirti yok. Galiba bu ay olmayacak. Canım cok sıkılıyor
İlla belirti arama canım belirti için erken ben birşeyler yaşadığım için acaba onla mı ilgili diye sordum adetinin geçmesini bekle inşallah düşündüğün gibi değildirKızlar benim iğnemin 10.günü ama hiçbir belirti yok. Galiba bu ay olmayacak. Canım cok sıkılıyor
doktor her ihtimale karşı progestan verdi bugun baş donmem var oda ilaçdn sanırım reçetesinde ole yazıodu baş donmesi yapabilir dye bugun nasılsn peki belirtin varmı akıntı vs.Bende ayın 8 de vuruldum iğnemi dün ateşim çıktı 38 kadar yükseldi bulantım da vardı düne kadar benimde hiçbirşeyim yoktu
İşte canım insan bir şeyler umuyor. Bi yandan sınava hazırlanıyorum bi yandan cocuk için uğraşıyorum. İster istemez bi stres içindeyimİlla belirti arama canım belirti için erken ben birşeyler yaşadığım için acaba onla mı ilgili diye sordum adetinin geçmesini bekle inşallah düşündüğün gibi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?