Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı bende letu kullandım.idrarda çıkması için değerin 5 i geçmesi yeterlimi?yoksa regl gününden gwcmesi gerekirmi?bilgin varmi aceba senin?
Malesef tam bilgim yok. Ama buradan gördüğüm kadarıyla kimi adetten 4 5 gün önce öğreniyor. Kimi adetten sonra öğrenebiliyor. İdrar testleri en az 5 i okuyabiliyor diye biliyorum. İğnenin etkisi 16. günde bile geçmeyenler var. O yüzden en iyisi yine kan testi yaptırmak.

Evt canim onu bende okudum Ama kan vermeden 1 gün önce yani 11.günpmde idrar testi yaptim Ama tek cizgi gördüm.demekki etkisi kalmamış çok diyorum.bakalım kalan 3.8 de belki iğnenin etkisidir belkide yükselir.hayırlısı inş

Ben 2 test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm heyecandan hemen kan vermeye gittim sonuç 3.36 iğnenin etkisi her ne kadar geçti desek te 2 güne bir yükselmiyorsa sonuç hüsran oluyor bizim için. Bu ay hiç üzülmediğim kadar çok üzüldüm 2 testte de pozitifi görünce kesin oldu demiştim. Allahtan hayırlısı inş sizin ki yükselişe geçer.

Hakkinda Hayirlisi olsun cnm. Peki Sen kacinci gün kan verdin?

Birde kacinci gün idrar testlerini yaptin?

Canım ben 9. Gün yaptığımda negatifi gördüm iğnenin etkisi gitmişti. 12. Gün idrarda pozitifi gördüm kan verdim 3.36 14. Gün tekrar kan verdim 1.7 çıktı
Anladim canim Hayirlisi insallah Ben 11.gün idrarda negatif gördüm 12.gün kan verdim 3.8 cikti.tekrar henüz vermedim bekliyorum suanda bi kac gün daha

Evt canim Test yaptirdim 12.gün 3.8 cikti. Forumda okudum 3.8 Cikip Sonradan yükselende olmus,yükselmeyende.
Allahtan Hayirlisi insallah hepimiz icin!

Bencede canım, 1 in altında alanda cok var formda. Hayırlısı olsun inş yükselir değerin. Bnm doktorumda 14.gün test istedi kan testi henüz 6.gündryim beklemelere devam. Bugun inanılmaz kasık ağrısı yasadım farklılık olarak sizinde oyle mi kızlar

Amin canim insallah hayirlisiySa yükselir. Bende suanda bekliyorum.senin tedavinde hayirli olsun,ins bebişin gelmiştir.
Benimde inanilmaz agrilarim oldu 3. ve 4. gün.resmen yumurtaliklarimi nasil agridigini hissettim,ilişki de bile ağrım vardı karnımda ve kasık bölgemde. Ama daha sonra geçti suanda ağrım yok

Dün adet oldum bugün doktora gittim. Yumurta takibi bayrama denk geliyor bu ay tedavi yok spontan deneyeceğiz hem vücudum dinlenecek belki kendiliğinden hamile kalırım inşallah. Bu süre de siteye girmeyi düşünüyorum bu ay tamamen kafamdan sileceğim. Bir ay sonra belki tekrar girerim

Ya kızlar yardımmm edın bugun çatlatma iğnesinden sonra 7.gün test yapayım dedim evde de bolca olduguniçin tek çizgi cıktı 5.gün yaptıgımda çift çizgi görmüştüm. Aslında evet suan yapmamam gerek ama 2 günde 1 bakarım diyodum. Bu sekılde olması normal mi. Yoksa çatlatma işnesinin etkisi mi gitti vücuttan

Şuan iğnenin etkisi gitti vücudundan canım. Yarın da yap yine tek çizgi ise bundan sonra yaptığın testlerde çift çizgiyi gördüğünde Allah’ın izniyle gebesin demektir.

Şuan iğnenin etkisi gitti vücudundan canım. Yarın da yap yine tek çizgi ise bundan sonra yaptığın testlerde çift çizgiyi gördüğünde Allah’ın izniyle gebesin demektir.

Çok saol cnm cevap için, okumaya başlamıstım bende cok varmıs böyle durum yaşayan hatta 14.güne kadar hep tek çiZgi görüp 14.gün çift gören var İnş rabbim nasip etsin, hepimizn kucaklarını boş bırakmasın

Çok erken başlamışsın cnm Test yapmaya. Ben ilk testi 12.gün yaptim onun öncesinde ztn ignenin etkisiyle Cift cizgi cikar diye biliyorum.
Ama bir süre sonra Tabiki ignenin etkisi gidecek,yani senin yumurta döllense bile o hemen idrarda cikmaz üzerinden zaman gecmesi lazim.

Çok doğru ilk kez yumurta takibi yaptırdık 5 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz olmadı. Doktorumuzda ilk yumurya takibi önerdi. Birazda heyecandan günler geçmiyor wallahi :)) daha 7 gün vat aslında inş cnm hamişizdir

Benimde ilk yumurta takibim cnm,seni cok iyi anliyorum insan heyecanliyor mutlu oluyor,insallah hamileyizdir amin.haber verleim birbirimize gelismelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…