- 23 Kasım 2016
- 1.212
- 1.301
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canım ben de 12.gün yapıp silik çizgi görmüştüm ya. Sen de benim gibi umutlanıp hüsrana uğramayasınSabah ilk idrarla test yapsammı kızlar ya çok tedirginim yine korkuyorm tek çizgi görmekten
Üzülme canım Rabbim bu mübarek ayda hepinize nasip eder inşallah. .bende de silik çıktı hüsrana uğradımmm..sağlık olsun üzülmek yok bir dahaki aya bakıyoruz pozitif olarak hadi bakalimCanım ben de 12.gün yapıp silik çizgi görmüştüm ya. Sen de benim gibi umutlanıp hüsrana uğramayasın(
Erken olmuşsun. .ignenin kaçıncı günü canım?8 gün var adet olmama adet oldum bugün
11Erken olmuşsun. .ignenin kaçıncı günü canım?
Adet gününü bekle derim canım. .bende kızıma. Hamile kaldığımda idrarda negatif gördüm 2 gün sonra kanda çıktı. .Rabbim. hakkınızda hayırlısını versin..
Ben zaten adet oldum bugün işte hem de çok erken ve 19 mayıs Dr yok stres oldum zaten kist var başka olmamıştır inşallahAdet gününü bekle derim canım. .bende kızıma. Hamile kaldığımda idrarda negatif gördüm 2 gün sonra kanda çıktı. .Rabbim. hakkınızda hayırlısını versin..
Hayırlısı olsun canım8 gün var adet olmama adet oldum bugün
Geç olanı duymştm da erken olanı yeni gördüm nasıl oluyorki acaba iğneden önce mi yumurtan çatladı8 gün var adet olmama adet oldum bugün
Yok iğneden önce gittim pazartesi daha tam istediğim kadar olmamış çarşambaya gel dedi baktı öyle yaptı 5 yumurtam vardıGeç olanı duymştm da erken olanı yeni gördüm nasıl oluyorki acaba iğneden önce mi yumurtan çatladı
Yerleşme kanaması filan değildir dimi2 hafta oldu daha adetim biteli yaa yine oldum
Yok canım yerleşme kanaması sancılı olmazYerleşme kanaması filan değildir dimi
Canım bayagı erken olmuşsun. Doktora sordun muYok canım yerleşme kanaması sancılı olmaz
canım test yaptın mıYarın 12.günüm bnmde hadi inş dua edin olsun kızlar olmazsa tüp bebeğe başlıcaz çünkü
Ben 16. Gün sabah oldum canimKızlar bugün benim 15.günüm en geç ne zaman adet olurum fikriniz var mı
Hayırlısı olsun canım benimde bugün 11. GünümYok canım yerleşme kanaması sancılı olmaz
Evet bende onu diyorum bir ben kaldım herhalde benimde yoktur kesinBen 16. Gün sabah oldum canimkimse hamile kalamadı bu başlıkta ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?