- 23 Kasım 2016
- 1.212
- 1.301
- 133
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
0.1 eşim almış sonucu. Canım cok kötü oldum valla. Haberi aldıgımdan beri aglıyorum elimde degil. İnsan umutlanıyor işte.Kaç çıktı ki değerin cnm üzülme hayrlısı böyleymş
Kıyamam ya , allah en kısa zamanda Anne olmayı nasip etsin canım. bu ay olmadıysa bir daha ki ay olur inşallah. Kötü düşünme hayırlısı de0.1 eşim almış sonucu. Canım cok kötü oldum valla. Haberi aldıgımdan beri aglıyorum elimde degil. İnsan umutlanıyor işte.
Amin canım sag olasın, inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versinKıyamam ya , allah en kısa zamanda Anne olmayı nasip etsin canım. bu ay olmadıysa bir daha ki ay olur inşallah. Kötü düşünme hayırlısı de
İlk denemen miydi canım ? Klomen ?Amin canım sag olasın, inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin
Evet canım ilk. Yine aynı tedaviyi uygulayacak doktor. Klomen+ iğneİlk denemen miydi canım ? Klomen ?
Bende ilk kez bu ay denedim canım, Pazartesi mua. için doktora gidicem. İnşallah 2. si sana bebişini getirir. güzel düşün ilk denemeymiş bak daha.Evet canım ilk. Yine aynı tedaviyi uygulayacak doktor. Klomen+ iğne
canım üzülme dicem ama elde deil ne desem bilmiyorum0.1 eşim almış sonucu. Canım cok kötü oldum valla. Haberi aldıgımdan beri aglıyorum elimde degil. İnsan umutlanıyor işte.
Kızlar kimse hamile kalamadı burada ya umudum iyice bittihayırlısı olsun hepimiz için[/QUOTE canım bizler kalamadık diye sen de kalaayacak deilsin öyle düşünme
Canım herkes bir değil ki , ben umudumu yitirmiyorum. bakalım her şeyin hayırlısı. sen ne durumdasın ? iğne mi vuruldun , bekliyor musun ?Kızlar kimse hamile kalamadı burada ya umudum iyice bittihayırlısı olsun hepimiz için
Amin canım benim inşallah. Seninki de hayırla sonuçlanır inşallahBende ilk kez bu ay denedim canım, Pazartesi mua. için doktora gidicem. İnşallah 2. si sana bebişini getirir. güzel düşün ilk denemeymiş bak daha.
Aynen canım ama krndimi toparlamam lazım, bu seferde stresten olmayacak.canım üzülme dicem ama elde deil ne desem bilmiyorum
Evet bugün 10. Günüm bekliyorum bakalım kısmetCanım herkes bir değil ki , ben umudumu yitirmiyorum. bakalım her şeyin hayırlısı. sen ne durumdasın ? iğne mi vuruldun , bekliyor musun ?
Hadi hayırlısı canım. İnşallah bebişin seninledir. güzel düşün güzel olsun.Evet bugün 10. Günüm bekliyorum bakalım kısmet
İnşallah canım inşallahHadi hayırlısı canım. İnşallah bebişin seninledir. güzel düşün güzel olsun.
Ağlama canım Allahtan hayırlısını dile ben inanıyorum hepimizin dualarını duyacak Rabbimkızlar ben çok üzülüyorum ya regl olunca da iyice bi duygusallık çöküyor ya şimdi de ağladım iş yerinde salya sümük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?