Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim inşallah. Buraya üye olmadan önce tek benim cocugum olmuyor diye düsünğyordum. Ama binlerce kadın varmış ve burası bana bayagı moral oldu.
Ay canim ben de çok ağlıyorum olmuyor diye öyle üzülüyorum ki anlatamam allahım inş bi an önce nasip etsin bizlere benim bugün 14. Günüm adetim gelmedi ama ztn gecen ay 31. Gün olmustum bugün 30. Gün Cumartesi'ye falan olucam heralde

Canım test yapmadın mı

Canım bi daha yap istersen . Geç döllenme olmuş olabilir. 10.günde çıkmaması normal. Zaten 12.günden sonra yapın diyorlar
canım umudum yok ya o testi negatif görmek beni çok üzüyor ztn bi belirtim yok göğüslerim çok agrıyor benim için adetin ilk belirtisidir bak sende batmalar varmış bende hiçbi şey yok :) yapmıcam canım adetimi beklicem :) birde bende tek yumurta vardı 24 mm di çok büyüktü o yüzden de pek umutlu deilim

Canım benim de tek yumurtam oldu. Benim batmalarım iğneden sonra olmuştu. Şu an yok zaten. Gögüs agrısı bende de adet belirtisidir. Şu an ağrıyor . Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış , ben hep öyle okudum. Umudunu yitirme

merhaba kızlar bende ilişki sonrası yanma ve idrarda yanma vardı çok canım yanıyordu doktora gittim Inceptium adında ilaç verdi . Enfeksiyon tedavisinden sonra hemen hamile kalan arkadaşlar var mı ? Unutmadan fitil ve 7 kapsüllü mantar ilacınıda verdi . Bunları kullanacağım insallah.

ay canıım iğneden sonra ben perişan oldum kasık ağrısından çok kötüydü ama biz iğnenin olduğu gün deil ertesi 3 gün üst üste beraber olduk sonraki günler olamadık maalesef :) doktor da o gün demedi ztn öyle işte canım :)

Canım bazılarına iğnenin oldugu gün de yapın diyor doktorlar. Bazılarına da ertesi gün yapın diyorlar. Zaten çatladıgı günler de yapmışssınızdır siz muhtemelen. Hayırlısı kuzum dua edelim

Kızlar ben adet olacakmışım gibi sancım var göğüslerim de aşırı derecede şiş normal mi daha adetime 11 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…