- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Cnm bana umut oldun biraz bnmde tek yumurtam oluştu bu ay bgn 9.günüm seninde pek belirtin olmamış bnde de sadece kasık ağrısı oluyor bazen inş vardır bizlerde de. Sen 11.gün yapmştın negatif di 12.gün böyle çıktı sonucun değil mi cnmKızlar doktorumu aradım. Bir iki gün daha bekle kanda bakalım dedi. Cuma gidicem
Sen ne zaman test yapmyı düşünüyorsun ben 7sinde yaptm iğneyi sende 9nda yapmşsn hadi inş peşpeşe hamiş haberlerimizi verrizvardır kuzum neden olmasın belirti var mı hiç sende benim göğüslerim patlıyor dokunamıyorum belim çok ağrıyor bide
Evet canım aynen. Sağ tarafımda tek yumurtam vardı. Dün yaptım tek çizgiydi. Bugün 12.günüm. Canım inşallah iğnenin etksi falan degildir. Sadece kasıklarım agrıyodu benim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Dua edelim.Cnm bana umut oldun biraz bnmde tek yumurtam oluştu bu ay bgn 9.günüm seninde pek belirtin olmamış bnde de sadece kasık ağrısı oluyor bazen inş vardır bizlerde de. Sen 11.gün yapmştın negatif di 12.gün böyle çıktı sonucun değil mi cnm
ay bilemiyorum ki bana kalsa hemen yapıcam da olmuyor işte :))) belki pazartesi idrarda bi bakarımSen ne zaman test yapmyı düşünüyorsun ben 7sinde yaptm iğneyi sende 9nda yapmşsn hadi inş peşpeşe hamiş haberlerimizi verriz
Canim çok hoşsunbende de kist vaaarrrrr (herşeye bi cevabım var maşallah bana) bak sen söylüyorsun hem olmuyor değil zorlaştırıyor
İğnenin etkisi olsaydı 11.günde de çıkardı cnm sen hamişsin içini ferah tut bi test daha var diyodun sabah tekrar yaparsın iyice koyulaşmş olur zatenEvet canım aynen. Sağ tarafımda tek yumurtam vardı. Dün yaptım tek çizgiydi. Bugün 12.günüm. Canım inşallah iğnenin etksi falan degildir. Sadece kasıklarım agrıyodu benim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Dua edelim.
İnşallaholur canım. Benimde 12. Günü oluyor heyecanla bekliyorum bendeKızlar geçen sene tüp bebek yaptrmştm 19mayısda düşük yapmştm bu 19mayısda iğnenin tam 12.günü ne diyosunuz olur mu varmıdır belki
Yapıcam canım inşallah dedigin gibi olur. Kendimi çok da kaptırmak istemiyorum. Hayırlısı neyse o olsunİğnenin etkisi olsaydı 11.günde de çıkardı cnm sen hamişsin içini ferah tut bi test daha var diyodun sabah tekrar yaparsın iyice koyulaşmş olur zaten
Canım Rabbimin izniyle olur inşallah. Dua et. Kafamıza cok takıyoruz ya.sürekli birileri yazmış mı diye bakıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsünBende çok heyecanlanıyorum kızlar içimden bir his olmayacak diyor ama yinede umut işte
Amin canım takmamak elde değilCanım Rabbimin izniyle olur inşallah. Dua et. Kafamıza cok takıyoruz ya.sürekli birileri yazmış mı diye bakıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Haklısın kuzum. Günler de geçmiyor.Amin canım takmamak elde değil
NE KADARDIR DENİYORDUNUZ CANIM MERAK ETTİM :)Canım Rabbimin izniyle olur inşallah. Dua et. Kafamıza cok takıyoruz ya.sürekli birileri yazmış mı diye bakıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Canım ben evleneli 1.5 yıl oldu. İlk 6 ay korunduk. Sonra bir iki ay denedik olmadı. Sınav yüzünden tekrar korunmaya başladık. Sonra akışına bıraktık tekrardan. Yine olmadı. En sonunda doktora gittik. Klomen ve iğne verdi. Bu ilk iğnem. Bakalım artık cumayı bekliyorum kan vermek için :))NE KADARDIR DENİYORDUNUZ CANIM MERAK ETTİM :)
polikistik falan var mı canım belli bi sey var mıydı ?Canım ben evleneli 1.5 yıl oldu. İlk 6 ay korunduk. Sonra bir iki ay denedik olmadı. Sınav yüzünden tekrar korunmaya başladık. Sonra akışına bıraktık tekrardan. Yine olmadı. En sonunda doktora gittik. Klomen ve iğne verdi. Bu ilk iğnem. Bakalım artık cumayı bekliyorum kan vermek için :))
Yok canım. Süt hormonlarım yüksekti onu düşürdü başta. Progesteron düşük cıktı. Ona da klomen verdi. Bir yumurtam oluştupolikistik falan var mı canım belli bi sey var mıydı ?
bir de ilişkiyi iğneden ne kadar süre sonra yaptınız merak ettim :)Canım ben evleneli 1.5 yıl oldu. İlk 6 ay korunduk. Sonra bir iki ay denedik olmadı. Sınav yüzünden tekrar korunmaya başladık. Sonra akışına bıraktık tekrardan. Yine olmadı. En sonunda doktora gittik. Klomen ve iğne verdi. Bu ilk iğnem. Bakalım artık cumayı bekliyorum kan vermek için :))
anladım canım ve inş sonu çooook güzel oldu :) allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsin eminim çok güzel bi duyguYok canım. Süt hormonlarım yüksekti onu düşürdü başta. Progesteron düşük cıktı. Ona da klomen verdi. Bir yumurtam oluştu
Canım iğne oldugum gün ilişki oldu. Bi de ertesi gün gece 2ile 3 arası yapın demişti doktor. O gün yumurtam çatlamıştı yüksek ihtimal. Sonra gün aşırı yaptık hep. Bugün de silik de olsa ikinci çizgiyi görünce mutlu oldum. Cumayı bekliyorum kan vermek için. Belki iğnenin etksi falan vardıranladım canım ve inş sonu çooook güzel oldu :) allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsin eminim çok güzel bi duygudur
Canım benim inşallah. Buraya üye olmadan önce tek benim cocugum olmuyor diye düsünğyordum. Ama binlerce kadın varmış ve burası bana bayagı moral oldu.anladım canım ve inş sonu çooook güzel oldu :) allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsin eminim çok güzel bi duygudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?