Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktorumu aradım. Bir iki gün daha bekle kanda bakalım dedi. Cuma gidicem
Cnm bana umut oldun biraz bnmde tek yumurtam oluştu bu ay bgn 9.günüm seninde pek belirtin olmamış bnde de sadece kasık ağrısı oluyor bazen inş vardır bizlerde de. Sen 11.gün yapmştın negatif di 12.gün böyle çıktı sonucun değil mi cnm

Evet canım aynen. Sağ tarafımda tek yumurtam vardı. Dün yaptım tek çizgiydi. Bugün 12.günüm. Canım inşallah iğnenin etksi falan degildir. Sadece kasıklarım agrıyodu benim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Dua edelim.

İğnenin etkisi olsaydı 11.günde de çıkardı cnm sen hamişsin içini ferah tut bi test daha var diyodun sabah tekrar yaparsın iyice koyulaşmş olur zaten

Kızlar kafanın rahat olması çok önemli.
İğnenin etkisi olsaydı 11.günde de çıkardı cnm sen hamişsin içini ferah tut bi test daha var diyodun sabah tekrar yaparsın iyice koyulaşmş olur zaten
Yapıcam canım inşallah dedigin gibi olur. Kendimi çok da kaptırmak istemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun

NE KADARDIR DENİYORDUNUZ CANIM MERAK ETTİM :)
Canım ben evleneli 1.5 yıl oldu. İlk 6 ay korunduk. Sonra bir iki ay denedik olmadı. Sınav yüzünden tekrar korunmaya başladık. Sonra akışına bıraktık tekrardan. Yine olmadı. En sonunda doktora gittik. Klomen ve iğne verdi. Bu ilk iğnem. Bakalım artık cumayı bekliyorum kan vermek için :))

polikistik falan var mı canım belli bi sey var mıydı ?

bir de ilişkiyi iğneden ne kadar süre sonra yaptınız merak ettim :)

anladım canım ve inş sonu çooook güzel oldu :) allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsin eminim çok güzel bi duygudur
Canım iğne oldugum gün ilişki oldu. Bi de ertesi gün gece 2ile 3 arası yapın demişti doktor. O gün yumurtam çatlamıştı yüksek ihtimal. Sonra gün aşırı yaptık hep. Bugün de silik de olsa ikinci çizgiyi görünce mutlu oldum. Cumayı bekliyorum kan vermek için. Belki iğnenin etksi falan vardır

anladım canım ve inş sonu çooook güzel oldu :) allahım isteyen herkese içinde bana da nasip etsin eminim çok güzel bi duygudur
Canım benim inşallah. Buraya üye olmadan önce tek benim cocugum olmuyor diye düsünğyordum. Ama binlerce kadın varmış ve burası bana bayagı moral oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…