- 10 Eylül 2017
- 3.512
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ettim tabi hala da devam ediyorum adet gelene kadar. Allahın işi belli mi olur :) ne iğneymiş ya ne hale soktu biziİğnenin etkisi tatlım. .ilişkiye 1 hafta devam ettin dimi
Doktorun mu dedi canım adet gününe kadar diye ben 1 hafta yaptım. .1 hafta boş bırakıyorum. Çünkü eğer ki döllenme yumurta var ise bozmasın diye sperm..Ettim tabi hala da devam ediyorum adet gelene kadar. Allahın işi belli mi olur :) ne iğneymiş ya ne hale soktu bizi
Gece uyumadan iç sarhoş olmuş gibi yatıyorsun zatenbende aynı şekilde canım
suan gündüz aynı durumdayım çalısıorm ama kafam bi dünya :)Gece uyumadan iç sarhoş olmuş gibi yatıyorsun zaten
ayyy canım Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana daInsallah hiç beklemediğin bir anda seninle.olur bebisin
İnşallahayyy canım Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da
Evet canım bulantı halsizlik var sürekli de açım sanki ama hiçbirşey yiyemiyorumHiç yok cnm sadece çok nadir kasık ağrısı oluyor sende var mı
Tamam dediğimi. Yap o şekilde iç daha rahat olursun..ayyy canım Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da
Yok doktorum öyle bişi demedi. Pazartesiye kadar yapsanız yeterli dedi yani bugün oluyor ama biz dünü değerlendirdik bgn boş geçicem. Çünkü ilişkide kasıklarım inanılmaz ağrıyorDoktorun mu dedi canım adet gününe kadar diye ben 1 hafta yaptım. .1 hafta boş bırakıyorum. Çünkü eğer ki döllenme yumurta var ise bozmasın diye sperm..
Zaten bir gün var bir gün yok.şeklinde yapılıyor gün aşırı. .ben 2 çocuğunda da bunu yaptım..inşallah bu ay pozitifı görürsün cnmYok doktorum öyle bişi demedi. Pazartesiye kadar yapsanız yeterli dedi yani bugün oluyor ama biz dünü değerlendirdik bgn boş geçicem. Çünkü ilişkide kasıklarım inanılmaz ağrıyor
İnşallah canımcım inşallah.Zaten bir gün var bir gün yok.şeklinde yapılıyor gün aşırı. .ben 2 çocuğunda da bunu yaptım..inşallah bu ay pozitifı görürsün cnm
İnşallah benim içinde öyleAyy zaman geçmiyor günler bitmiyor sanki. en zoruda beklemek ya bu bekleyişler hepimiz için inş hayırla sonuçlanır
Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif cıktı umutlar bi dahaki aya kaldı o kadar da belirti yaşamıştım ya meğer koçlardanmış peki ben niye adet olmuyorum ya adet düzenleyici de kullandım duphaston valla çok kafam karışık
Yok canım benim olsa çıkardı iğneden sonra 17 gün oldu adet olmayı bekliycem artikkkbir de kan
bir de kan testi ver istersen daha net olur regl de olmadıysan belki bir ihtimal vardır
Bnmde 2 ay önce adetim 1hafta geçmişti iğnenin 21.gününde adet olmştmYo
Yok canım benim olsa çıkardı iğneden sonra 17 gün oldu adet olmayı bekliycem artikkk
Cnm kaç yıllık evlisin daha önce aşılama yaptrdn mı sorun neydi ve nerde yaptrdnbenim de bekleyiş sürem bugün başladı adet 14. gün çatlatma iğnesi oldum ve bugün adetimin 16.günü aşılama oldum. bakalım ilerleyen şu 2 hafta belirti olacak mı. iyi haberler alacak mıyız
Belkide vardır unutsuzluğa kapılma kan verdin miKızlar erken gebelik testi yaptım negatif cıktı umutlar bi dahaki aya kaldı o kadar da belirti yaşamıştım ya meğer ilaçlardanmış peki ben niye adet olmuyorum ya adet düzenleyici de kullandım duphaston valla çok kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?