Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizyildizi001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
436
159
53
Son düzenleme:
çatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda
Yumurtam oluşmuş ise pazartesi bende iğne olurum. Klomen kullanıyorum geçen ay yumurta olmadı bu ay bilmiyorum. Bu ay klomenin yanında inofolik kullaniyorum

Ben 3 gün önce yaptırdım bekliyorum korkmayın kızlar hiç acımıyor sonrasında bulantı yaptı bende belki sizde olmayabilir

Kizlar 20mm yumurta ve digeride 17 mm mis ignemi az once yaptim bakalim artik beklemeye gecebilirim sanirim bu geceden calisin dedi size de oylemi demisti doktor

Kızlar ben de vuruldum iğne 24 mm dedi doktor klomen kullanmadım biraz fazla büyümüş dedi ve sadece iğne verdi ovitrelle gecen perşembe vurundum bugün 9. Gün umudum yok açıkcası adet öncesi göğüs ağrılarım olurdu gene ayni var çok üzülüyorum

Evet canim 2 gun once yani adetin 11.gunu gitmistim 17mm di doktor 2gun sonra gel catlatma ignesi yapalim dedi eger yarin istedigi boyuttaysa yapacak korkuyorum biraz ya
merhaba ben de çarşamba günü yaptırdım çatlatma iğnemi ama bende fena halde şişkinlik ve kasıl belde ağrı yaptı. yumurtalarım4 tane olmuş çatlatma iğnesini sabah yaptı 3 gün ilişki verdi 24 ünde de beta hgc bakılacak.benimde normal yollarla 2 defa gebelik geçirdim ilkinde 10+ haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ikincisi de kimyasal gebelik. şimdi de çok istediğim için tedavi aldım. olacak kızlar herşey çok güzel olacak

Bugun ignemi vurdum bende ilkngisisimde 1 yumurta vardi 17mm 2 gun sonra yani bugun 20mm olmus ve onun arkasindada 17mmlik bir tane daha var dedi iliski icinde bugun ve yarin sonra birer gun arayla dedi.ama ben sormayi unuttum ne zaman testvyapsam cikar diye sana bisey soylemiamiydi bana sadece adetin gecince gel dedi

canım ilişkiye girdiğinin 15. günü kanında çıkar. ben de 24 ünü bekliyorum

ve
çatlatma iğnesi olan veya olacak olan arkadaşlar buyrun beraber bekleyelim kaçıncı gündesiniz benim bat 22-23 mayıs sizlerin ne zaman ? Kaç yıllık evlisiniz ve yumurtanız kaç mm idi iğneyi yaptğnzda
ben yıl olacak ağustosta evliyim geçen yıl normal yollarla hamile oldum ama bebeğimi kaybettim. bu ay da gonal f 900 karından merional kalçadan 10 gün iğne oldum çarşamba da 4 yumurtam büyüdü çatlatma iğnemi oldum. 24 ünde inşallah kan testi yapıcaz inşallah hepiciğimiz sağlıklı sıhhatli hamişler oluruuuzzz

İnş hayrlı sonuçlar alırsın cnm bizede bildir sonucunu :)

12-14günde sonuç belli oluyor cnm 12gün sonra idrar testinde öğrenenler var

Hamilelik ve adet belirliteri aynı olduğu için umudunu kaybetme belki hamişsindir onun belirtisidir bnce öyle :) testi ne zaman yapcan yumurtan ne güzel gelşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…