- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Gercekten mi peki bunu me zmn yaptırdın bna doktor adetinin dürdüncü günü gel dedi ama saat vermedi bni biraz aydınlatırmısın nolurr bn çok heycanlıyım cnki elim ayagım titriyoMerhaba,
Ben 2. kullanışımda hamile kaldım. Çok şükür. ÇAtlatma iğnesi belli boyuta gelen yumurtayı çatlatmaya yarıyo.
Gercekten mi peki bunu me zmn yaptırdın bna doktor adetinin dürdüncü günü gel dedi ama saat vermedi bni biraz aydınlatırmısın nolurr bn çok heycanlıyım cnki elim ayagım titriyo
Klomem dediğin şey hap mı ? Sanırım bnada öyle bi ilaç söyledi galba peki senindemi yumurtalıkların çok yavas çalışıyodu kaç yaşındasın bu arada ?Canım panik yapma. Allahın izniyle olur inş. Sadece çatlatma iğnesi mi olacaksın. Ben Ocak ın 26 sında iğne vurunmuştum. Dün hamile olduğumu öğrendim.Ama ben günde 1 doz klomende kullandım.Çatlatma iğnesi klomen bebek tedavisinde ilk aşamadır zaten. Dr. benide reglimin 3. günü çağırıp muayene etmişti. Ve klomen kullandım 5 gün. Sonra yumurta takibi yapıldı. Yumurtaların belli bir boyuta gelmesi gerekiyo çünkü iğneyi vurabilmek için.
Klomem dediğin şey hap mı ? Sanırım bnada öyle bi ilaç söyledi galba peki senindemi yumurtalıkların çok yavas çalışıyodu kaç yaşındasın bu arada ?
Yani klomen denilen ilaç yumurtalıklatımı uyarıyo ?29 yaşındayım. Yumurtlamamla ilgili bi sıkıntım yoktu. 1 tane yumurtam oluşuyordu ve belli boyuta geliyodu zaten. Biz ihtimalleri arttırdık klomenle. Dr da garanti olsun diye çatlatma iğnesi vurulmamı söylüyordu zaten.
Yani klomen denilen ilaç yumurtalıklatımı uyarıyo ?
Ay bnm adrtşm dha yenş bitti smdi adetşm gelene kadarr varyaaaa dokuz dogururm bn vallahi peki sen bu uygulamalardan ne kadar snra hamile kaldıgını öğrendin ?Aynen öyle.
Ya canım hamilesimisin.çok sevindim.süper beraber bende ilk çatlatma iğnemi olmuştum .hamile kalamadım ikincisine ara verdim çünkü yumurtamın biri çatlamamış kiste çevirmişti.şimdi nickinden tanıdım hayırlı olsun.güle güle almayı nasip etsin allahAynen öyle.
Ya canım hamilesimisin.çok sevindim.süper beraber bende ilk çatlatma iğnemi olmuştum .hamile kalamadım ikincisine ara verdim çünkü yumurtamın biri çatlamamış kiste çevirmişti.şimdi nickinden tanıdım hayırlı olsun.güle güle almayı nasip etsin allah
Canım panik yapma. Allahın izniyle olur inş. Sadece çatlatma iğnesi mi olacaksın. Ben Ocak ın 26 sında iğne vurunmuştum. Dün hamile olduğumu öğrendim.Ama ben günde 1 doz klomende kullandım.Çatlatma iğnesi klomen bebek tedavisinde ilk aşamadır zaten. Dr. benide reglimin 3. günü çağırıp muayene etmişti. Ve klomen kullandım 5 gün. Sonra yumurta takibi yapıldı. Yumurtaların belli bir boyuta gelmesi gerekiyo çünkü iğneyi vurabilmek için.
Çok tşk ederim canım. RAbbim sana da nasip etsin inş.
turuncu_girl arkadasim meraba ben adet oldum 2 gun snra hastaneye gidicem bnm yumurtaliklarim cok yavs calisiyo doktorum klomen vericegini soylemisti nasil kullaniliyo bna biraz bilgi verirmisin ?,
Ay eyvallah sana ya cok iyi moral verdinDr un bilgi verir canım
turuncu_girl arkadasim meraba ben adet oldum 2 gun snra hastaneye gidicem bnm yumurtaliklarim cok yavs calisiyo doktorum klomen vericegini soylemisti nasil kullaniliyo bna biraz bilgi verirmisin ?,
STRESE GEREK YOK SABAH AKŞAM TOK ALIYORSUN TAMAM.GENELDE DÜŞÜK DOZDA BAYAGI ZAMAN GEÇMİŞ NE DURUMDASIN BİLEMEMturuncu_girl arkadasim meraba ben adet oldum 2 gun snra hastaneye gidicem bnm yumurtaliklarim cok yavs calisiyo doktorum klomen vericegini soylemisti nasil kullaniliyo bna biraz bilgi verirmisin ?,
Çatlama iğnesini devlet mi karşılıyor. Fiyat nedirAynen öyle.
Çatlama iğnesini devlet mi karşılıyor. Fiyat nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?