Merhaba,
Bende klomen&ovitrelle sürecindeyim.Konuyu sıkça takip ediyordum ancak deneyimlerimi paylaşmayı boynumun borcu bildim :).Regl 5. günü klomen içtim.sabah akşam / günde 2 kez.19 mm de ovitrelle iğne oldum.Bugün 14.gün hala regl olmadım.Ancak 12.günde test yaptım negatif çıktı.Pek umudum yok ilk ayımdı.İsteyen herkese Allah nasipt etsin.Deneyimlerimizi paylaşalım...
Regl oldm.klomeni ikinci kez deniyoruz bu ay .bakalım neler olacak :)Lumcera22 nasil durumlar?Yeni gelişmeler mutlu haberler var mi arkadaslar? Bende beklemedeyim.2 gün sonra idrar tahlili yapicam.Igneden sonraki 14.gunum.Gelsin bebişler kizlar
Rukican olmadı.Doğru yere vurulduysa o bölgede sinir olmadığı için acimamasi gerekir.Çok ağrı varsa doktora gorunmenizi tavsiye ederim.Merhaba ben de ctesi doktora gittim 1,83 mm olmustu 1 yumurtam gelişmiş. Doktor çatlatma iğnesi verdi dün göbekten vurdurdum. Ama iğnenin vurulduğu yer sızlıyor namazda secdeye inerken özellikle nasıl acıyor. Sizde de oldu mu ?
İnşallah hamişsindir canım çizgi baya belirgin gibi tekrardan yaptın mı testMerhaba kızlar iğneden sonraki 10.günüm test yaptım ve silik çıktı biliyorum daha çok erken diyeceksiniz 12.gün ve adet günü daha doğru sonuçlar veriyormuş merak ettiğim 10.gün bu şekilde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Ben canım catlatma iğnemin 10.gunu asilamaninda 8.gunu yaptim silik cikmisti ve giderek koyulasmaya basladi cizgi hatta bak 10.gunki testimi ekleyim seninkinden daha bile silikti insallah bebişin seninledir canimMerhaba kızlar iğneden sonraki 10.günüm test yaptım ve silik çıktı biliyorum daha çok erken diyeceksiniz 12.gün ve adet günü daha doğru sonuçlar veriyormuş merak ettiğim 10.gün bu şekilde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Bugün 12.günüm sabah ki testi mi ekliyorum baya silik çıktı diğerine göre sanırım hamile değilim aldığım test markası çokda güvenilir gelmedi bana hatta baya olumsuz yorum okudumİnşallah hamişsindir canım çizgi baya belirgin gibi tekrardan yaptın mı test
Şuan hamilesin sanırımBen canım catlatma iğnemin 10.gunu asilamaninda 8.gunu yaptim silik cikmisti ve giderek koyulasmaya basladi cizgi hatta bak 10.gunki testimi ekleyim seninkinden daha bile silikti insallah bebişin seninledir canim
Bugün bi kan testi ver istersen canım kesin bir sonuç alırsınBugün 12.günüm sabah ki testi mi ekliyorum baya silik çıktı diğerine göre sanırım hamile değilim aldığım test markası çokda güvenilir gelmedi bana hatta baya olumsuz yorum okudum
Evet canım çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. En garantisi kan testi canım yinede Insallah hamilesindirŞuan hamilesin sanırımBenimde aksine sanki giderek silikleşti yada test markaları farklıydı ondan mı bilmiyorum Allah herkese Anne baba olmayı nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum etmesin Banada dua eder misin
Maalesef canım bugün adet oldum ama bu sefer daha güçlü yola devam pes etmek yokBugün bi kan testi ver istersen canım kesin bir sonuç alırsın
Evet canım çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. En garantisi kan testi canım yinede Insallah hamilesindir
Inşallah canımAmin canımadet oldum bugün
Mayıs benim ayım olsun yıldönümüzde de artık 3 kişi olalım
Kızlar merhaba. ben bu ay ilk kez iğne oldum . İgnenin 4. Günündeyim. 2 günü gaz sancısı başladı sizce bu normal mi . Ben ne zaman gaz hissetsem o ay adet olurum ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?