Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi ygmrltf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Erken mi yaptım naptın bilmiyorum çatlatma iğnesini ilk kez denedik adetim de 25 inde ama ben dayanamadım inşallah vardır dediğiniz gibiVar gibi görünüyor, kan testiyle netleşir her şey. Umarım bebeğin seninledir
Ben de çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapıp aynı zamanda kan da vermiştim. Aynen sendeki gibi görünüyordu bizde de ve sonucumuz pozitif Bir an önce kan ver benceErken mi yaptım naptın bilmiyorum çatlatma iğnesini ilk kez denedik adetim de 25 inde ama ben dayanamadım inşallah vardır dediğiniz gibi
Ayyy ne güzel inşallah bende de olur öyle o zaman haftaya birgün gideyimBen de çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapıp aynı zamanda kan da vermiştim. Aynen sendeki gibi görünüyordu bizde de ve sonucumuz pozitif Bir an önce kan ver bence
Sonucunu yaz mutlakaAyyy ne güzel inşallah bende de olur öyle o zaman haftaya birgün gideyim
YazacağımSonucunu yaz mutlaka
Sizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettimSonucunu yaz mutlaka
- 15 Kasım 2024
- 251
- 87
- 13
- 21
Merhaba çatlama ignesi ile mi hamile kaldınız kaç yımurtanız vardı benim 5 ve bugün iğne oldum şansım varmıdır neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirimSonucunu yaz mutlaka
Benim bugün iğneden sonra 7. Günüm kasık batması ve ara ara gelen baş ağrım var siz test yaptınız mı acaba?Sizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettim
Yukarıdaki fotoğraf bana ait 10. Günde yaptım öyle çıktı sonra bugun 12. Gün gene yaptım bişi çıkmadı valla kafam karıştı benim bence adet gününüze kadar bekleyin derimBenim bugün iğneden sonra 7. Günüm kasık batması ve ara ara gelen baş ağrım var siz test yaptınız mı acaba?
Amin inşallah sizinde pozitif olurAnlıyorum inşallah bebişiniz sizledir
Ben 10. gün kan vermiştim, o güne kadar sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi bi his vardı, çok ufak bir sancı yani. Onun dışında asla bir belirtim olmadı, ara ara endişem de olmadı değil tabi, acaba tutmadı mı acaba olmadı mı gibisinden. Ama belirtilere odaklanmamak gerekiyormuş meğer, sonucumuz çok şükür pozitifSizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettim
Bizim tüp bebekti. Yumurta sayısına hiç takılma. Sana şöyle söyleyeyim, bizim 7 yumurta toplandı, 3’ünün içi boş çıktı. Kalan 4 tanenin 3’ü eşleştirilebildi ve bunların sadece 2’si döllendi. Yani sonuç olarak biz sürece 2 embriyo ile başlamış olduk, bunun birini transfer ettiler ve çok şükür ki sonucumuz pozitif, bebeğimiz bizimle olmayı seçti Diğer kalan 1 embriyoyu da dondurduk. Olur da sonuç negatif olursa ya da ileride yeniden gebelik planlaması yaparsak bir transfer şansımız daha olsun diye.Merhaba çatlama ignesi ile mi hamile kaldınız kaç yımurtanız vardı benim 5 ve bugün iğne oldum şansım varmıdır neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim
Sizde de bir belirti oldu mu bende kasık ağrısı ara da çok nadir geliyor o kadar onun dışında bir belirti yok da merak ettim
Sizlerde son durum ne kızlar?Benim bugün iğneden sonra 7. Günüm kasık batması ve ara ara gelen baş ağrım var siz test yaptınız mı acaba?
- 5 Haziran 2024
- 385
- 287
- 18
Erken gebelik testimi yapmıstınız yoksa normalmi benim bgun 10. Gün kaset test yaptım negativ cıktı erken gebelık testi yapmam gerekli heraldeBen de çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapıp aynı zamanda kan da vermiştim. Aynen sendeki gibi görünüyordu bizde de ve sonucumuz pozitif Bir an önce kan ver bence
Ben direkt kan vermiştim, evde test yapmamıştımErken gebelik testimi yapmıstınız yoksa normalmi benim bgun 10. Gün kaset test yaptım negativ cıktı erken gebelık testi yapmam gerekli heralde
- 5 Haziran 2024
- 385
- 287
- 18
Anladm tskler bende salı caramba veirrimBen direkt kan vermiştim, evde test yapmamıştım