İnşallah olur canım, stres yapmasam olacak belki deZaten ilk klomenden sonra bikac ay kullanma dinlen sonra doktordan alirsin icini ferah tut olucak insallah kafandan at stres yapma olacak
Stres çok etkiliyor canım bizzat sahidimkendim yaşadım bak takma akışına bırak olacakİnşallah olur canım, stres yapmasam olacak belki de
Bende iki gun oldu vurulaliArkadaşlar 4 yaşında bir kızım var, ikinci çocuğu istiyoruz ancak 11 aydır olmuyor, pko varmış bende, adetimin 5. günü klomene başladım, günde 2 tane 5 gün, tek yumurtam gelişti 20 mm olunca 13 Kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Ertesi gün bel ve kasık ağrım inanılmazdı. Bugün 4.gün. Benim gibi bekleyişte olan var mı acaba? Bir de bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Çok ihtiyacım var güzel haberler duymaya
İnşallah olur, ilk ayın mi? Olumlu sonuç alırsan bizi de haberdar et canım, mutlu olurum :)Bende iki gun oldu vurulali
Erken gebelik testi al yap cikar. Yumurtan catlayinca hissettinmmi akinti falamerhaba kızlar ben de bu ayın 15inde çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğne günü saymazsak 13.günüm. Kan versem mi acaba? Sol tarafımda çok fena batmalar ve karın ağrım var adet olacağım gibi hissediyorum
evet baya hissetim batmalar oluyordu fazlasıyla iğnenin etkisidir diye düşündüm. Ama halen daha batmalar karın ağrısı var ve afedersiniz sanki kabız olunmuş gibi bir baskı var karnımda. İlk iğnem ve umudum yok diye test de yapmak istemiyorum ama erken gebelik testinde dediğiniz gibi belki çıkarErken gebelik testi al yap cikar. Yumurtan catlayinca hissettinmmi akinti fala
Bence yarin sabah yap insallah mutlu haberi alirsinevet baya hissetim batmalar oluyordu fazlasıyla iğnenin etkisidir diye düşündüm. Ama halen daha batmalar karın ağrısı var ve afedersiniz sanki kabız olunmuş gibi bir baskı var karnımda. İlk iğnem ve umudum yok diye test de yapmak istemiyorum ama erken gebelik testinde dediğiniz gibi belki çıkar
Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatifBence yarin sabah yap insallah mutlu haberi alirsin
İnşallah olur, ilk ayın mi? Olumlu sonuç alırsan bizi de haberdar et canım, mutlu olurum :)
Canım inan ki ne desem boş, ben de yaptım senin gibi erkenden, hayalet çizgiyi gördüm ama olmadı, hamile değilim, hakkımızda hayırlısı olsun, kan verirsen kesin sonucu alırsın diye düşünüyorumGünaydın ☀Bende bu ay ilk tedavim adetin üçüncü günü Letu kullanmaya başladım 2x1 16.gün 20mm bir tane yumurtam oluştu diğeri daha küçüktü söylemedi. O gün iğne oldum.36 saat sonra ve ertesi gün ilişki ondan sonra gün aşırı dedi. İğne + 10 gün bugün biraz önce test yaptım fakat negatifErken mi yaptım acaba diyorum hiç bir zaman çift çizgiyi göremeyeceğim sanırım. Benim de sadece şiddetli kaşık ağrım ve normal akıntım var. Bir düşüğüm ve birde kimyasalım var. Doğal yolla olmuştu. Elimde değiş sitres yapıyorum. Ama inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eyler.
Sizce çok mu erken yaptım erken dahi olsa ilacın etkisinden dolayı pozitif çıkmazmıydı ? Lütfen yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 2560896
Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama eşim hayalet çizgi görmüş bana gösterdi evet bende gördüm ama çok zaman geçince herkeste çıkarmış sanırım bi ara öyle okumuştumCanım inan ki ne desem boş, ben de yaptım senin gibi erkenden, hayalet çizgiyi gördüm ama olmadı, hamile değilim, hakkımızda hayırlısı olsun, kan verirsen kesin sonucu alırsın diye düşünüyorum
Merhaba canım belirtilerin ne zaman başlamıştı?? Benim iğneden sonraki 6. Günüm adet olacakmışım gibi sancım var 3 tane yumurtam vardı 14, 21, 20 mm iğneden önce iğne günü ve sonraki 2 gün toplamda 4 günü değerlendirdik şimdi fana ağrım var1-2 günden sorun olmaz ben de 10 unda iğne olmuştum dayanamadım 22 de test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan verdim 34 çıktı 24 te bir daha kan verdim değer artmıştı
merhaba gebemisnz
Merhaba kızlar bende bu ay klomen + ovitrelle kullandım iğnemin bugün 1 haftası doldu dün test yaptım ailik bir çizgi var ama artık ovülasyon testlerimdede iğnenin ilk günlerinde çıktığı gibi koyu çıkmıyor t çizgim adetimede 6 gün kaldı hayırlısı umarım iğne etkisi değildirde 1 kimyasal bir düşükten sonra bende bebek sahibi olurum
2 hafta sonra regl olacak gibi bir his oldu hatta bu ay da olmadı diye üzülüyordumMerhaba canım belirtilerin ne zaman başlamıştı?? Benim iğneden sonraki 6. Günüm adet olacakmışım gibi sancım var 3 tane yumurtam vardı 14, 21, 20 mm iğneden önce iğne günü ve sonraki 2 gün toplamda 4 günü değerlendirdik şimdi fana ağrım var
Merhaba bende 12 Kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 3 gündür test yapıyorum ikisi baya belirgin 2si silik ikinci cizgi görünüyor. Ve bugün iğneyi vurulduğum günü de sayarsak 13. Gün. Sol kasık,sol karın boşluğu,mide ekşimesi ve ara ara sağ kasık agrım oluyor. Göğüslerim dolgunlaştı ama ağrı yok. Regl olduğum zamanlar hassaslaşirdi ve gözaltı morlugum olmazdı gün geçtikçe daha çok morarıyor. Acaba kan vermem gerekiyor mu? Silik çizgiler gebelik gösterir mi? Cevaplarıniz için şimdiden teşekkür ederim3. seferde oldu bizim adet olacakmış gibi bir his vardı iğneden 12 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim pozitifmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?