- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
inşallah canım benimde 2. çatlatma iğnem bana 24 saat sonra ilişki önermişti doktorum.Canım bence 1 hafta daha beklemelisin adet gününü 3-5 gün geçtikten sonra yapılmalı test. Ben bugun 2. çatlatma iğnemi oldum, doktor 36 saat sonra 12 saatte bir ilişki dedi, yumurta sol tarafta 22mm dominant dedi diğerlerine bakmadı küçüktür sanırım, inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırız hepimiz..
İğne vurulalı bugn 8 gün oldu çok gazım var karnım 4 aylık hmıle gbı şişti göğüslermde öyle çok sık idrara çıkıyorum kasıklarımda agrılarım vardı azaldı biraz ama adet olck gbı hissediyorum. Adetime 9 gün var bu arafa. İğnenin etkisimi saydıklarm ve ne zamn gecercanım ben iğnei vurulalı bugün 11.gün hala kasık ağrım var ara ara. ilk başlarda çok fenaydı şimdi azaldı biraz
BENCE İĞNENİN ETKİSİ CANIM İĞNEDEN SONRA 14-15 GÜNÜ GEÇİYORİğne vurulalı bugn 8 gün oldu çok gazım var karnım 4 aylık hmıle gbı şişti göğüslermde öyle çok sık idrara çıkıyorum kasıklarımda agrılarım vardı azaldı biraz ama adet olck gbı hissediyorum. Adetime 9 gün var bu arafa. İğnenin etkisimi saydıklarm ve ne zamn gecer
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun. Bugunde akıntım var ama seffaf su gbı hamılemıym acabaBENCE İĞNENİN ETKİSİ CANIM İĞNEDEN SONRA 14-15 GÜNÜ GEÇİYOR
Belki yanılma olmuştr. Adetini bekle ümidini kesme rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsn kucagını doldursun inşallah duâcınızımkızlar ben dün kan tahlili yaptırdu-ım dayanamadım iğneninde 16.günüydü sonuç negatit çıktı
sağol canım benim. bugün adet günüm normalde dün akşam bi kaç damla kahverengi leke geldi heralde olurum büyük ihtimal. artık çokkk istiyorum bi bebğim olsun.. çevremdekiler psikolojimi bozmaya başladı artıkçBelki yanılma olmuştr. Adetini bekle ümidini kesme rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsn kucagını doldursun inşallah duâcınızım
canım olmadı bu ayda bendedeCanım ne durumdasın umarım hamilesindir, benim adet tarihime 3 gün var ara ara karnım ağrıyor sanırım bu ay da olmadı
..canım olmadı bu ayda bendededoktora gittim adetimin 3.günü klomen ve estrofem verdi ilaç olarak. ayın 18.de gel dedi yumurta takibi yapıcak ve çatlatma iğnesi vericek yine. 2 ay daha tedavi uygulucaz sonra rahim filmi dedi ama ben korkuyorum istemiyorum çektirmrk. inşallah ona gerek kalmadan olur canım. sende içini rahat tut inşallah tez zamanda bebeğin gelir..
çok korkuyorum canım ya inşallah rahim filmine gerek kalmdan bu ay hamile olurum dua edelim birbirimize şu cuma gününde. rabbim tüm isteyen kardeşlerime ve bana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah..Bana rahim filmini bu çatlatma iğnesi tedavisine baslamadan çekmişlerdi, çünkü tüplerde tıkanıklık varsa zaten tedavi boşuna yapılıyor demektir, Sperm kanaldan geçemedikten sonra yumurta oluşmasının bi anlamı yok ki, o işlemden sonra kanallarda hafif bi tıkanıklık varsa eğer o basınçlı ilaçlı suyla açılıyor zaten, ve rahim filminden sonra hamile kalan çok arkadaşım var, benim açıkmış zaten o yüzden bi etkisi olmadı, adet sancısı gibi bi sancı duyuyorsun ilacı verip hemen röntgen gibi aynı anda filmi cekiyorlar, adetin bittikten hemen 1 gun sonra cekiliyor, korkmana gerek yok 20 dk önce 2 tane ağrı kesici iç ama mutlaka o zaman ağrıyı da fazla hissetmezsin
..
Merhaba arkadaşım, Ben 6 aydır bebek düşünüyorum olmadı dr gittim hormon testi vs iğne dedi geçen ay iğne oldum ama ne yazık ki bnm tutmadı iğne ile hamile kalandan çok problem yoksa tabi bazı kürlerle hamile kalan daha çok iğne daha çok psikolojimi bozdu oldu mu olacak mı vs stres çok oldum Bal, tarçın,çörek otu kürü var ve bunu bir çok kişi kullanıp hamile kalmış ben göz kararı bir ölçü yaptım sabah ve akşam aç karnımabir tatlı kaşığı yiyorum yani bu ay dr gitmedim .Hayırlısı artık bir de bu şekilde deneyeceğim ayrıca eşime de sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ve gece uyumadan önce 2 tatlı kaşığı bal :) zor şeyler değiş psikolojimi de bozmuyorum nasipse olur iğnede olması gerek die düşününce daha çok stres oluyordum. Allah hepimize cici cici bebekler nasip etsin inş :)ilk uygulamada mı hamile kaldın canım.. ve iğneyi vurulduktan sonra ne zaman anladın hamile oldunu ne gibi belirtiler oldu sende. şu an merak içinde bekliyorumm 6 gün oldu iğneyi vurulalı. osmanlı macunu nerden aldın eşinle birlikte mi yediniz canım.
amin canım inşallah bende deneyim bakalımMerhaba arkadaşım, Ben 6 aydır bebek düşünüyorum olmadı dr gittim hormon testi vs iğne dedi geçen ay iğne oldum ama ne yazık ki bnm tutmadı iğne ile hamile kalandan çok problem yoksa tabi bazı kürlerle hamile kalan daha çok iğne daha çok psikolojimi bozdu oldu mu olacak mı vs stres çok oldum Bal, tarçın,çörek otu kürü var ve bunu bir çok kişi kullanıp hamile kalmış ben göz kararı bir ölçü yaptım sabah ve akşam aç karnımabir tatlı kaşığı yiyorum yani bu ay dr gitmedim .Hayırlısı artık bir de bu şekilde deneyeceğim ayrıca eşime de sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi yediriyorum ve gece uyumadan önce 2 tatlı kaşığı bal :) zor şeyler değiş psikolojimi de bozmuyorum nasipse olur iğnede olması gerek die düşününce daha çok stres oluyordum. Allah hepimize cici cici bebekler nasip etsin inş :)
çok korkuyorum canım ya inşallah rahim filmine gerek kalmdan bu ay hamile olurum dua edelim birbirimize şu cuma gününde. rabbim tüm isteyen kardeşlerime ve bana hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah..
İNŞALLAH CANIM. YARIN KONTROLÜM VAR BAKALIM İĞNE YAZCAK YİNE YUMURTA OLUŞUMUNA BAKICAK. YARIN HABER VERİRİM SANAInşallah canım HSG çektirmene gerek kalmadan bu ay muradına erersin, cok zormuş bu süreç insanı psikolojik olarak cok yıpratiyor zaten bi de böyle zorlu operasyonlar daha da fena yapıyor insanı, inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?