çatlatma iğnesi vurulup hamile kalanlarrr var mı??....

merhaba... az önce üye oldum öncellikle benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler işallah biran önce bebişlerimize kavuşuruz... Ve burda mutlu haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırız eylülün 17 sinde regl oldum doktorum 2.günü sıkışık bir şekilde gelmemi istedi... nedense fazla bi bilgi vermeyip klomene başlattı. ilaç bitince gel dedi gittiğimde 18mm olmuş yumurtam yeterli dedi. ve çatlatma iğnesi ve crinone vajinaljel verdi. iğneyi hemen (karnımdan vurdurdum) ertesi gün ilişki dedi birhafta sonrada jele başla dedi şuan kullanıyorum. sonraki adet tarihime 4 gün var bakalım ne olucak? tabi bu arada ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif çıktı. ya adet tarihimin geçmesini bekliycem yada kanda baktırıcam zor bir süreç Allah yardımcımız olsun....

jel dediğin nedir? bana doktorum öyle birşey vermemişti de.

bekle canım adetin gecikmesini. öle test yaptır hem bu ilaçlarda geçikme yapıyor benim 15 gün geçti olmadım adet söktürücü kullandım öle adet oldum. bu ay yine klomen kullanıyorum dozunu yüksetti doktorum bakalım ne olucak

Merhaba kızlar,
Ben de 5 gün serophene kullandım, 30 eylülde 19 mm. yumurtan var dedi doktor o gün ovitrelle iğne oldum ama malesef olmadı 15 ekimde regl oldum, bu ilk çatlatma iğnesi denememdi bir daha yaptirmalimiyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım? Sperm HSG hormon prolaktin hersey normal kist bile yok ama olmuyor işte...

CANIM BENDE GEÇEN AY KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM OLMADI. BU AY YİNE KLOMEN KULLANDIM DOZUNU ARTIRTI DOKTOR BUGÜNDE ÇATLATMA İĞNESİ VURULUCAM SOL TARAFTA 3 TANE YUMURTA OLUŞMUŞ 20MM HEPSİ DE. BAKALIM BU AY NE OLACAK. SENDE YİNE YAPTIR TEDAVİNİ BIRAKMA BENCE CANIM

Dün yine gittim doktora aynı ilacı verdi yine serophene 50 mg doz artışı yapmadı bana, 27 sinde yine gel dedi bakalım devam ediyoruz.

canım klomen mi gecikme yaptı bende olamdım 2 gün geçti

çatlatma iğnesi vurulup hamile kalan ve özel bişey uygulayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

selamlar
ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ilk denememde tuttu iğne haricinde özel bir bitkisel karışım vs kullanmadım.10 temmuzda iğne olmuştum ağustosun 2 sinde test yaptım adetim 10 gün geçmişti doktor ilk denemede öyle hemen tutmaz demesine rağmen Rabbim mucizemi nasip etti bana
hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah..

canım bende 2.kez vuruldum iğne bakalım tutacakmı bunda.1.de tutmadı

canım bende 2.kez vuruldum iğne bakalım tutacakmı bunda.1.de tutmadı

inşallah hayırlısıyla tutar bebeğin tutunmasından sonra da aynı bekleyiş heyecan stres devam ediyor taa ki doğana kadar çok zor gerçekten Rabbim hepimize sabır selamet versin.

bende yaptırdım kızlar klomen verdi iğneden önce onu kullandm iğne yaptı kolumdan ama bundan bi 10 ay önceydi ultrasonda çok güzel gelişmiş yumurtalıkların çoğul gebelik bile olur demişti. sonra progestan verdi fakat tutmadı. eşimde bi rahatsızlığın olmadığını sanıyordum . haziran ayında da başka bi doktora gittik eşimle oda direk tüp bebek dedi çünkü eşim de de rahaysızlık çıktı. hazirandan bu yana boş durmadık saraçoğlunun ikimiz için de olan kürünü getirttik. gelecek ay doktora gideceğiz. bakalım o ne diyecek ,kürler işe yaramışmı onları karşılaştıracağız. inşAllah isteyen herkesle birlikte bana da verir RABBİM

inşallah hayırlısıyla tutar bebeğin tutunmasından sonra da aynı bekleyiş heyecan stres devam ediyor taa ki doğana kadar çok zor gerçekten Rabbim hepimize sabır selamet versin.
AMİN CANIM İNŞALLAH BENDE HEYECANLI BU SÜRECİ YAŞARIM İNŞALLAH

Merhaba bn klomen kullandm ve ovitrelle iğnesi vuruldm üç gün önce kasıklarmda agrım var normalmi. İlk iğnem ilk redavım

Merhaba bn klomen kullandm ve ovitrelle iğnesi vuruldm üç gün önce kasıklarmda agrım var normalmi. İlk iğnem ilk redavım
canım ben iğnei vurulalı bugün 11.gün hala kasık ağrım var ara ara. ilk başlarda çok fenaydı şimdi azaldı biraz

Canım bence 1 hafta daha beklemelisin adet gününü 3-5 gün geçtikten sonra yapılmalı test. Ben bugun 2. çatlatma iğnemi oldum, doktor 36 saat sonra 12 saatte bir ilişki dedi, yumurta sol tarafta 22mm dominant dedi diğerlerine bakmadı küçüktür sanırım, inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırız hepimiz..
bugün iğne vuralı 13.gün acaba test yapsam mı? çıkar mı acaba. çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…