• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi vurulup hamile kalanlarrr var mı??....

ben çatlama iğnesiyle gebe kaldım ama o sıra osmanlı macunu uyguladım şuan 26 haftalık gebeyim
ilk uygulamada mı hamile kaldın canım.. ve iğneyi vurulduktan sonra ne zaman anladın hamile oldunu ne gibi belirtiler oldu sende. şu an merak içinde bekliyorumm 6 gün oldu iğneyi vurulalı. osmanlı macunu nerden aldın eşinle birlikte mi yediniz canım.

ilk uygulamada mı hamile kaldın canım.. ve iğneyi vurulduktan sonra ne zaman anladın hamile oldunu ne gibi belirtiler oldu sende. şu an merak içinde bekliyorumm 6 gün oldu iğneyi vurulalı. osmanlı macunu nerden aldın eşinle birlikte mi yediniz canım.
bu forumda eskiden osmanlı alimlerinin çocuğu olmayan kişilere yazdığı bi reçete varmiş bitkisel karışım.onun çıktısını aldım eşime verdim o aktarda macun haline getirtip sabah akşam aç karnına eşimle beraber yedik o ay çatlama iğnesi oldum iğneden önce yemeye başlamıştım ben.2, çatlatma iğnesi deneyiminde gebelik oluştu.ilkinde macun yada herhangi bişey yememiştim.adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıktı sonra umudum kesildi derken 2 gün geçti 3 gün geçti derken doktora gittim kan verdim hem kanda hemde vajinal us da gebeliğim kesinleşti..genelde iğneden 15 gün sonra kanda çıkar diyolar canım.İnşallah gönlüne göre olur.

bu forumda eskiden osmanlı alimlerinin çocuğu olmayan kişilere yazdığı bi reçete varmiş bitkisel karışım.onun çıktısını aldım eşime verdim o aktarda macun haline getirtip sabah akşam aç karnına eşimle beraber yedik o ay çatlama iğnesi oldum iğneden önce yemeye başlamıştım ben.2, çatlatma iğnesi deneyiminde gebelik oluştu.ilkinde macun yada herhangi bişey yememiştim.adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıktı sonra umudum kesildi derken 2 gün geçti 3 gün geçti derken doktora gittim kan verdim hem kanda hemde vajinal us da gebeliğim kesinleşti..genelde iğneden 15 gün sonra kanda çıkar diyolar canım.İnşallah gönlüne göre olur.
İNŞALLAH CANIM.. bende bu ay güzel haberi alırım. banada macunun tarifini yazarmısın rica etsem :(

Osmanlı macunu
Malzemeler:
2 çay k. keçiboynuzu
2 çay k. ödül kahır
1 çay k. ısırgan tohumu
1 çay k. toz zencefil
1 çay k. soğan tohumu
2 çay k. sahlep
1 çay k. kebabe
1 çay k. tere tohumu
1 çay k. kimyon
1 çay k. günlük sakızı
1 çay k. karanfil
1 çay k. havuç tohumu
1 çay k. kereviz tohumu
1 çay k. tarçın
1 çay k. kırmızı gingseng
1 çay k. hardal tohumu
1 çay k. kişniş
1 çay k. siyah turp tohumu
1 çay k. çakşır kökü
3 çay k. ermiş tozu
30 gr. arısütü
750 gr. bal
Yapılışı:
Tüm malzemeler ölçülerinde tam olarak hazırlanmalıdır. Bir havanın içinde bütük baharatlar iyice dövülür ve toz haline getirilir. Bu baharatlara bal ilave edilir.adetliyken yenmiyor .sabah akşam eşinle beraber aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek.

Osmanlı macunu
Malzemeler:
2 çay k. keçiboynuzu
2 çay k. ödül kahır
1 çay k. ısırgan tohumu
1 çay k. toz zencefil
1 çay k. soğan tohumu
2 çay k. sahlep
1 çay k. kebabe
1 çay k. tere tohumu
1 çay k. kimyon
1 çay k. günlük sakızı
1 çay k. karanfil
1 çay k. havuç tohumu
1 çay k. kereviz tohumu
1 çay k. tarçın
1 çay k. hardal tohumu
1 çay k. kişniş
1 çay k. çakşır kökü
3 çay k. ermiş tozu
30 gr. arısütü
750 gr. bal
Yapılışı:
Tüm malzemeler ölçülerinde tam olarak hazırlanmalıdır. Bir havanın içinde bütük baharatlar iyice dövülür ve toz haline getirilir. Bu baharatlara bal ilave edilir.adetliyken yenmiyor .sabah akşam eşinle beraber aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek.
çok teşekkür ederim canım. bu aydan sonra denicem olmazsa bu ay bebiş bakalım inş olurda bunlara gerek kalmaz :D

Osmanlı macunu
Malzemeler:
2 çay k. keçiboynuzu
2 çay k. ödül kahır
1 çay k. ısırgan tohumu
1 çay k. toz zencefil
1 çay k. soğan tohumu
2 çay k. sahlep
1 çay k. kebabe
1 çay k. tere tohumu
1 çay k. kimyon
1 çay k. günlük sakızı
1 çay k. karanfil
1 çay k. havuç tohumu
1 çay k. kereviz tohumu
1 çay k. tarçın
1 çay k. hardal tohumu
1 çay k. kişniş
1 çay k. çakşır kökü
3 çay k. ermiş tozu
30 gr. arısütü
750 gr. bal
Yapılışı:
m
cnm bunu her aktar yapıuyormu

Ben de catlatma ignesiyle hamile kaldim ilk ikisi basarisiz oldu üçüncü de hamile kaldimm Allaha Şükür ek olarak ben bisey kullanmadim esim keci boynuzu pekmezi ve keciboynuzunun kndini kullandi okadar inşallah sizinde olur

İNŞALLAH CANIM.. bende bu ay güzel haberi alırım. banada macunun tarifini yazarmısın rica etsem :KK43:

Osmanlı macunu
Malzemeler:
2 çay k. keçiboynuzu
2 çay k. ödül kahır
1 çay k. ısırgan tohumu
1 çay k. toz zencefil
1 çay k. soğan tohumu
2 çay k. sahlep
1 çay k. kebabe
1 çay k. tere tohumu
1 çay k. kimyon
1 çay k. günlük sakızı
1 çay k. karanfil
1 çay k. havuç tohumu
1 çay k. kereviz tohumu
1 çay k. tarçın
1 çay k. hardal tohumu
1 çay k. kişniş
1 çay k. çakşır kökü
3 çay k. ermiş tozu
30 gr. arısütü
750 gr. bal
Yapılışı:

baya uzun bir mesaj oldu ama kusura bakma artık. forumda araştırma yaparken mesajlaşmanızı okudum. macun işe yaradı mı sende de ve net olarak ne zaman kullanmaya başlayıp ne zaman kullanımı sonlandırdınız onu çözemedim. bana yardımcı olursan sevinirim özelden de mesaj atabilir sin bana. benim klomen ve iğne kullanımında ilk ayım bu ay. şimdi sonuç alamazsam önümüzdeki ayda kesşinleştirmek istiyorum çünkü yaşım baya ileri zaten. zamana bırakıp beklemek istemiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Ben de catlatma ignesiyle hamile kaldim ilk ikisi basarisiz oldu üçüncü de hamile kaldimm Allaha Şükür ek olarak ben bisey kullanmadim esim keci boynuzu pekmezi ve keciboynuzunun kndini kullandi okadar inşallah sizinde olur
keçi boynuzunu biz de kullanıyoruz eşim banada yediriyor arada. 1 ekimde iğne oldum inşallah rabbim güzel haberi duymayı nasip etsin.

Back