- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.936
- Konu Sahibi onbirmayis
Adet öncesi de çıkıyorAma henüz daha 1 gün gecikti
Geciktiyse hayli hayli çıkar gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet öncesi de çıkıyorAma henüz daha 1 gün gecikti
Ayyy heyecanlandım yaCanimmmmmmmm benim bı arkadaşımın öncesinde catlamisti oda ovulasyonla takip ediyordu ve tuttu sende bence 5 saatte bir test yap
İnşallah ben en az bi 10 gün bekleyip sonra test yapcam inşallah bu sefer olur rabbim isteyen herkese nasip etsinAdet öncesi de çıkıyor
Geciktiyse hayli hayli çıkar gönlünce olsun
Sen bilirsin gönlünce hayırlı olan neyse o olsunİnşallah ben en az bi 10 gün bekleyip sonra test yapcam inşallah bu sefer olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
4 gün oldu bugün inşallah test yapcam sabah dua edin bana bol bolSen bilirsin gönlünce hayırlı olan neyse o olsun
Yap tabi ki4 gün oldu bugün inşallah test yapcam sabah dua edin bana bol bol
Sonuç negatif ama halen olmadım belki erken olabilir bir kaç gün daha bekliycemYap tabi ki
En iyi duam hakkında hayırlısı neyse onun olması Bana mutlaka yaz
Evet bekle bakalım biraz dahaSonuç negatif ama halen olmadım belki erken olabilir bir kaç gün daha bekliycem
İnşallah hayırlısı olur 15 gün felan geçsin tekrar yaparımEvet bekle bakalım biraz daha
İnşallah hayırlısı olur 15 gün felan geçsin tekrar yaparım
Bugün erken gebelik testi ile test yaptım yine negatif çıktı sonuçİnşallah hayırlısı olur 15 gün felan geçsin tekrar yaparım
Hay AllahBugün erken gebelik testi ile test yaptım yine negatif çıktı sonuç
Sürekli olmaz ilk defa gecikti 6 gün oldu bugünHay Allah
Neden gecikti ki o zaman
Sürekli olur mu adetlerin düzenli midir
Benim de stresten üzüntüden erken geldi bu ay. Olabiliyor demek kiSürekli olmaz ilk defa gecikti 6 gün oldu bugün
Gelse en azından insan rahat ediyo olmayınca sıkıntı işte ayın 6 sına randevu aldım kadın doğuma bakalım ne diycekBenim de stresten üzüntüden erken geldi bu ay. Olabiliyor demek ki
Yarın kan testi vercem belki çıkar kanda birde şey diycem geçen ay belim tutuldu üstelik regl olmuştum ağrı kesici kas gevşetici iğne vurulmak zorunda kaldım iğne regl gecikmesi yapar mıGelse en azından insan rahat ediyo olmayınca sıkıntı işte ayın 6 sına randevu aldım kadın doğuma bakalım ne diycek
Canım sana bir şey sormak istiyorum burdan bazen okumuştum sen insülin hapı icmismiydinBenim de stresten üzüntüden erken geldi bu ay. Olabiliyor demek ki
Glifor kullanıyorum insülin direncim varCanım sana bir şey sormak istiyorum burdan bazen okumuştum sen insülin hapı icmismiydin
Benimde öyle canim hiç adet gecikmesi yaptımiGlifor kullanıyorum insülin direncim var
Daha bu ay kullanmaya başladımBenimde öyle canim hiç adet gecikmesi yaptımi