- 30 Mart 2022
- 5.202
- 2.936
- Konu Sahibi onbirmayis
Kızlar bana 36 saat dendi ama ben iğneden 12 saat sonrasını değerlendirdim bazı sebeplerden dolayı. İlla 36 saat mi bekler,öncesinde çatlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bünye meselesi canım belli olmuyor yumurta boyuda önemli bazen 12 24 36 da kesin çatlar diye biliyorumKızlar bana 36 saat dendi ama ben iğneden 12 saat sonrasını değerlendirdim bazı sebeplerden dolayı. İlla 36 saat mi bekler,öncesinde çatlar mı
AnladımBünye meselesi canım belli olmuyor yumurta boyuda önemli bazen 12 24 36 da kesin çatlar diye biliyorum
İnşaAllah ya inşaAllahİnşallah olacak bu ay
Valla hayırlısı bu işler canım iki kere vuruldum ben birinde gün aşırı birinde her gün sürekli değerlendirdim yine olmadıAnladım
Ben 12 saat sonrasını değerlendirdim ama hayırlısı artık
Bende umutluyum senden yana balımİnşaAllah ya inşaAllah
Eşinin herşeyi normal miydi pekiValla hayırlısı bu işler canım iki kere vuruldum ben birinde gün aşırı birinde her gün sürekli değerlendirdim yine olmadı
Sen zaten neredeyse en başından beri benimlesin desteğin yeter çok sağolBende umutluyum senden yana balım
Hem benim hem eşimin herşeyi normal bide ilk ignede iki yumurta ikincisinde beş tane vardı olmayınca olmuyor hsg de çekildim yine yok olmayınca olmuyor sebepsiz infertilite sanırımEşinin herşeyi normal miydi peki
Sebepsiz de en zoru ya. Sorunumuzu bilince üzerine gidiyoruz herşeyin çaresi var çok şükür ama sebepsiz olması iki katı yoruyor.Hem benim hem eşimin herşeyi normal bide ilk ignede iki yumurta ikincisinde beş tane vardı olmayınca olmuyor hsg de çekildim yine yok olmayınca olmuyor sebepsiz infertilite sanırım
Her zamanSen zaten neredeyse en başından beri benimlesin desteğin yeter çok sağol
Aynen canım bir senelik evliyim 8 aydır gitmediğim hastane kalmadı ama birşey yok insan daha çok yoruluyorSebepsiz de en zoru ya. Sorunumuzu bilince üzerine gidiyoruz herşeyin çaresi var çok şükür ama sebepsiz olması iki katı yoruyor.
Olsun daha zamanı var demek ki yeni evliymişsin Rabbim doğru zamanı biliyorAynen canım bir senelik evliyim 8 aydır gitmediğim hastane kalmadı ama birşey yok insan daha çok yoruluyor
İlk defa bu ay günüm 1 gün gecikti gebelik testini ne zaman yapayım kan testi versem çıkar mıEşinin herşeyi normal miydi peki
Canimmmmmmmm benim bı arkadaşımın öncesinde catlamisti oda ovulasyonla takip ediyordu ve tuttu sende bence 5 saatte bir test yapKızlar bana 36 saat dendi ama ben iğneden 12 saat sonrasını değerlendirdim bazı sebeplerden dolayı. İlla 36 saat mi bekler,öncesinde çatlar mı
İkisinde de çıkma ihtimali yüksekİlk defa bu ay günüm 1 gün gecikti gebelik testini ne zaman yapayım kan testi versem çıkar mı
Ama henüz daha 1 gün geciktiİkisinde de çıkma ihtimali yüksek
Evet adet gecikmesen bile çıkıyor kan da kesin sonuç çıkarAma henüz daha 1 gün gecikti
İnşallah çıkar bir kaç gün daha bekleyip kan testi veririm kesin sonuç almak içinEvet adet gecikmesen bile çıkıyor kan da kesin sonuç çıkar