Çizgi koyulaşıyor mu diye takip edebilirsiniz. Benim bildiğim iğnenin etkisi 14. günde bitiyor.Kızlar çatlatma ignesi oldugum günle beraber 12. Günde test yaptım. Böyle sonuc aldım. Bazıları iğnenın etkısı bazıları ise bebek var dıyor adetime 3 gün var bu testi 4 gün varken yaptım. Dün yaptım yanı. Aşırı gögüs hasasiyetım var. Uyku hali yogunluk var ve odaklanma problemı yasıyorum. Ara ara kasıl agrısı ve rahimde sadece bır bölgede sıcaklık hıssdyrum yanma gibi. Yardımcı olur musunuz?
Tüh yalancı pozitif o haldeÇizgi koyulaşıyor mu diye takip edebilirsiniz. Benim bildiğim iğnenin etkisi 14. günde bitiyor.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın yahuuTüh yalancı pozitif o halde
Artık olumsuz bır sey görmekten o kadar sıkıldım kıHemen umutsuzluğa kapılmayın yahuuiğne etkisi 10 12 günde gidiyor diye biliyorum ben de . Yarın da test yapın bakalım silikleşecek mi koyulaşacak mı ona göre kan verirsiniz
Kan verin 3 gün varsa çıkar zaten . Olumsuz düşünmeyin ben ilk çatlatma iğnemde hamile kaldım 10 gün test yapma dedi doktorum ama dinlemedim tabi sürekli test yaptım 10. Gün doktor bekleyelim iğne etkisidir dedi ama hamileymişim. İnşallah pozitif görürsünüz siz deArtık olumsuz bır sey görmekten o kadar sıkıldım kıadete 3 gun var bakalım olmazsam test alayım tekrar mutsuz olmayayım
Ayyy inşallah inşallahKan verin 3 gün varsa çıkar zaten . Olumsuz düşünmeyin ben ilk çatlatma iğnemde hamile kaldım 10 gün test yapma dedi doktorum ama dinlemedim tabi sürekli test yaptım 10. Gün doktor bekleyelim iğne etkisidir dedi ama hamileymişim. İnşallah pozitif görürsünüz siz de
Ayyy inşallah inşallah
Belirtilerin nelerdı?Kan verin 3 gün varsa çıkar zaten . Olumsuz düşünmeyin ben ilk çatlatma iğnemde hamile kaldım 10 gün test yapma dedi doktorum ama dinlemedim tabi sürekli test yaptım 10. Gün doktor bekleyelim iğne etkisidir dedi ama hamileymişim. İnşallah pozitif görürsünüz siz de
Valla o kadar erken öğrendim ki belirti falan yoktu sadece heyecandan sanırım bi kere su içip kusmuştum afedersiniz ama ağlamıştım ondan oldu diye düşünüyorum onu da. En başta belirti görmeyebilirsiniz belirti aramayın bence kan verin sonra 2 gün sonra tekrar kan verin kafanız rahat olsunBelirtilerin nelerdı?
Haklısınız. Eğer olumlu olursa haber vereceğimValla o kadar erken öğrendim ki belirti falan yoktu sadece heyecandan sanırım bi kere su içip kusmuştum afedersiniz ama ağlamıştım ondan oldu diye düşünüyorum onu da. En başta belirti görmeyebilirsiniz belirti aramayın bence kan verin sonra 2 gün sonra tekrar kan verin kafanız rahat olsun
Bence hamilesin ve çok çok yeniii gönlünü ferah tutKızlar çatlatma ignesi oldugum günle beraber 12. Günde test yaptım. Böyle sonuc aldım. Bazıları iğnenın etkısı bazıları ise bebek var dıyor adetime 3 gün var bu testi 4 gün varken yaptım. Dün yaptım yanı. Aşırı gögüs hasasiyetım var. Uyku hali yogunluk var ve odaklanma problemı yasıyorum. Ara ara kasıl agrısı ve rahimde sadece bır bölgede sıcaklık hıssdyrum yanma gibi. Yardımcı olur musunuz?
Lütfen yazın güzel haberlerle gelin inşallah . Ben burda pozitif görünce herkes adına çok mutlu oluyorumHaklısınız. Eğer olumlu olursa haber vereceğim
Ben aşılama ile hamile kaldım,şimdi okuyunca burayı regl takvimime baktım işaretliydi:) dayanamayıp 10.gün test yapmışım çok çok silik,12.gün silik amadaha koyu 13.gün kan testi pozitifmiş , yani ipne etkisi illa 14.gün diye bir kural yok yinede umutlandırmak istemem ama teste devam çizgidevam ediyorsa kan verin , inşşlh tutarTüh yalancı pozitif o halde
Çok teşekkür ederimLütfen yazın güzel haberlerle gelin inşallah . Ben burda pozitif görünce herkes adına çok mutlu oluyorum
Ayyy hadi inşallah allah razı olsunnnnBen aşılama ile hamile kaldım,şimdi okuyunca burayı regl takvimime baktım işaretliydi:) dayanamayıp 10.gün test yapmışım çok çok silik,12.gün silik amadaha koyu 13.gün kan testi pozitifmiş , yani ipne etkisi illa 14.gün diye bir kural yok yinede umutlandırmak istemem ama teste devam çizgidevam ediyorsa kan verin , inşşlh tutar
Test yapın tekrar inşallah koyulaşma olur.Ayyy hadi inşallah allah razı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?