Çatlatma iğnesi ve silik çizği

muzo18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2024
91
15
3
34
Kızlar çatlatma ignesi oldugum günle beraber 12. Günde test yaptım. Böyle sonuc aldım. Bazıları iğnenın etkısı bazıları ise bebek var dıyor adetime 3 gün var bu testi 4 gün varken yaptım. Dün yaptım yanı. Aşırı gögüs hasasiyetım var. Uyku hali yogunluk var ve odaklanma problemı yasıyorum. Ara ara kasıl agrısı ve rahimde sadece bır bölgede sıcaklık hıssdyrum yanma gibi. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_5567.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5566.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 33
Çizgi koyulaşıyor mu diye takip edebilirsiniz. Benim bildiğim iğnenin etkisi 14. günde bitiyor.

Hemen umutsuzluğa kapılmayın yahuu iğne etkisi 10 12 günde gidiyor diye biliyorum ben de . Yarın da test yapın bakalım silikleşecek mi koyulaşacak mı ona göre kan verirsiniz
Artık olumsuz bır sey görmekten o kadar sıkıldım kı adete 3 gun var bakalım olmazsam test alayım tekrar mutsuz olmayayım

Artık olumsuz bır sey görmekten o kadar sıkıldım kı adete 3 gun var bakalım olmazsam test alayım tekrar mutsuz olmayayım
Kan verin 3 gün varsa çıkar zaten . Olumsuz düşünmeyin ben ilk çatlatma iğnemde hamile kaldım 10 gün test yapma dedi doktorum ama dinlemedim tabi sürekli test yaptım 10. Gün doktor bekleyelim iğne etkisidir dedi ama hamileymişim. İnşallah pozitif görürsünüz siz de

Ayyy inşallah inşallah

Ayyy inşallah inşallah
Belirtilerin nelerdı?

Belirtilerin nelerdı?
Valla o kadar erken öğrendim ki belirti falan yoktu sadece heyecandan sanırım bi kere su içip kusmuştum afedersiniz ama ağlamıştım ondan oldu diye düşünüyorum onu da. En başta belirti görmeyebilirsiniz belirti aramayın bence kan verin sonra 2 gün sonra tekrar kan verin kafanız rahat olsun

Haklısınız. Eğer olumlu olursa haber vereceğim

Bence hamilesin ve çok çok yeniii gönlünü ferah tut

Tüh yalancı pozitif o halde
Ben aşılama ile hamile kaldım,şimdi okuyunca burayı regl takvimime baktım işaretliydi:) dayanamayıp 10.gün test yapmışım çok çok silik,12.gün silik amadaha koyu 13.gün kan testi pozitifmiş , yani ipne etkisi illa 14.gün diye bir kural yok yinede umutlandırmak istemem ama teste devam çizgidevam ediyorsa kan verin , inşşlh tutar

Ayyy hadi inşallah allah razı olsunnnn

Kızlar hala test yapmadım. Kendımı tutuyorum resmen ama kuruma cizgisi olsa bu kadar belirgin ve pembe olmaz dimi? Ayrıca igne vuruldugum gunle bırlıkte 12.gün de yaptım testı yinede cok daha sılık olurdu örnek testlere baktım. Bir yandan ümitlenmek istemiyorum cnkü sadece igne günü birlikte olduk baska olmadık. Diger yandan ümitlenmek istiyorum ilk defa bu ladar belirgin cızgı gördüm testımde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…