• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi ve dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
İyi geceler arkadaşlar çok uzatmadan hemen birşey soracağım dün doktorum sağ yumurtalığımda 18 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi iğneyi vuruldum ama ben 2 haftadır dostinex kullanıyorum prolaktinim yüksek olduğu için. Sorum şu dostinex çatlatma iğnesiyle bir ilgisi olur mu yani etkisini azaltır mı?etkiler mi?doktoruma sormak aklima gelmedi.bilgisi olan varsa çok sevinirim cevaplarsa. Tekrar iyi geceler :)

Canım bende prolaktin hastasıyım genelde doktor hamile olduğunu oğrendiğinde bırak diyiyo bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. Prolaktinin çok yüksek değilse içine sinmiyorsa bir iki hafta içme duşmuştur zaten hızlı duşuruyor dostinex

Canım bende prolaktin hastasıyım genelde doktor hamile olduğunu oğrendiğinde bırak diyiyo bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. Prolaktinin çok yüksek değilse içine sinmiyorsa bir iki hafta içme duşmuştur zaten hızlı duşuruyor dostinex
29du canm prolaktinim. 2 haftadır yarım doz alıyorum. İnş düşmüştür .teşekkür ederim cevabın için :)

Rica ederim canım kesin düşmüştür o zaman canım zaten sınırda çıkmış senin benim 70 lerden duştu bir haftada

Kızlar benim de prolaktin 30 du doktor tam doz verdi dostinex i ve o ay hamile kaldım :) darısı başınıza. Başıma gelmese o kadar okuduğum şeye rağmen bu kadar çabuk hamile kalacağım aklıma gelmezdi.

Back