Sarı değil de akıntı olmuştu bendeArkadaşlar bu iğnenin 10 . Günü 2 gün önce sarı akıntı geldi sizde de oldumu başka belirtim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarı değil de akıntı olmuştu bendeArkadaşlar bu iğnenin 10 . Günü 2 gün önce sarı akıntı geldi sizde de oldumu başka belirtim yok
17 sindemi vuruldun canım iğneyiArkadaşlar bu iğnenin 10 . Günü 2 gün önce sarı akıntı geldi sizde de oldumu başka belirtim yok
19 canım17 sindemi vuruldun canım iğneyi
19 canı
benim 12. Günüm akıntı renk değiştirerek oldu şeffaf beyaz hafif sarı tekrar şeffaf bilmiyorum ne olcak of 12. Gün bugün19 canım
Beklemek yordu zamanda geçmiyo çok merak ediyorum sonucu
Aynen adet olmayız inşallah bebiş vardır ama keşke bir belirti olsa kesin bilsekBeklemek yordu zamanda geçmiyo çok merak ediyorum sonucu
Bak bugün ben test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi belki yalancı pozitif vern testten galibaArkadaşlar bu iğnenin 10 . Günü 2 gün önce sarı akıntı geldi sizde de oldumu başka belirtim yok
Ben o testlere hiç güvenmiyorum en iyisi 14 15 günden sonra kan vermekBak bugün ben test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi belki yalancı pozitif vern testten galiba
Evet ya bende güvenmiyorum çünkü dün kan verdim 2.1 çıkmıştı bugün iğneden 12. GunBen o testlere hiç güvenmiyorum en iyisi 14 15 günden sonra kan vermek
Evet hep sonunda adet geliyor üzülüyorum bide o adet ağrısıyla oturup ağlıyorum sonraBen o testlere hiç güvenmiyorum en iyisi 14 15 günden sonra kan vermek
Seninle günlerimiz aynı Kübra 17 sinde vuruldum iğneyi o günü saymazsak 12. GünEvet ya bende güvenmiyorum çünkü dün kan verdim 2.1 çıkmıştı bugün iğneden 12. Gun
Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah aminnnEvet hep sonunda adet geliyor üzülüyorum bide o adet ağrısıyla oturup ağlıyorum sonra![]()
Amin gülümRabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah aminnn
Var mı sizde herhangi belirti ya da test felan yaptınız miSeninle günlerimiz aynı Kübra 17 sinde vuruldum iğneyi o günü saymazsak 12. Gün
Negatif mi dedilerEvet ya dün kan da verdim 2.1 çıktı sanırım tutmadi
Yok da ben öyle görünce o şekilde yorumladimNegatif mi dediler
Belirti hep aynı her ki gibi adet gibi ağrı geliyor bazen bel ağrısı bunları belirtiden saymıyorum test de yapmak istemiyorum bekliycem inşallahVar mı sizde herhangi belirti ya da test felan yaptınız mi
Ne dediler sanaYok da ben öyle görünce o şekilde yorumladim
Bence de beklemek daha iyi bende biraz Umut vardı dün kan felan verince hepsi gittiBelirti hep aynı her ki gibi adet gibi ağrı geliyor bazen bel ağrısı bunları belirtiden saymıyorum test de yapmak istemiyorum bekliycem inşallah
Hiç bişe söylemediler ben igninin 11. Günüydü galiba dün gittim yaptımNe dediler sana